Şimdi Ara

Amazon.com.tr iade sorunu(Çözüldü) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
21.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim mng Kargo konusana çok düşmemiştim ama yarın ki başvurumda vurgulayacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celest kullanıcısına yanıt

İşi amazona yıkmaya çalışanlar olmuş. Yok amazon gelen her kargoyu kargocu ile kontrol edecekmiş falan.

Kargoyu siz kargocuya göstererek ve içindekileri yazdırarak koyacaksınız kutuya. Açacaksınız kargocunun önünde yaz 1 adet şu seri numaralı cihaz, 1 adet kutu , 1 sarj kablosu vs.

Sen bunu yapmadıysan amazon neden senin ürününün peşinden koşsun ? İçeriği yazdırdığın zaman gidersin firmaya bak kardeşim bunlar bunlar var diye senin personelin yazmış dersin kargo firmasından istersin paranı. Zaten yazdığın zaman o ürün çalınmaz. Yazmadığın için çalınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob_marley_232 -- 19 Mayıs 2022; 19:9:33 >
  • ufak bir ihtimalde olsa belkide iade kargolar karıştı iade numaralarını felan kontrol etseler tekrar ortaya çıkabilir

• kumdan kale kullanıcısına yanıt
    İnşallah Hocam dediğiniz gibi olmustur 🙏

• bob_marley_232 kullanıcısına yanıt

Hocam şimdi amazon müşteri odaklı bir firma ve köklü bir firma bir telefon için asla lekelenmek istemezler adamlar bizim yedi ceddimizi satın alırlar tabiri caiz ise. MNG kargo aşırı problemli bir kargo ben geçen cidden saldıracaktım başka şubedeki bir elemanıda şikayet ettim lanlı lunlu konuşuyordu velet benim mahalleye bakan şahıslar ise tehdit eder gibi konuşuyordu kafalarını kırasım geldi sonradan vazgeçtim.

bizim peder şirketi aktif yıllarında mng kargo ile çalışıyordu o bile illallah etti cidden tehlikeli problemli firma.

Amazon benim bir çok ürünümü iade aldı hepsini de anlayışla karşıladılar en zor zamanımda bile çözüm odaklı çalıştılar cidden konuşma tarzları ve diksiyonları harika idi ben zannetmiyorum bir telefon için bunlara düşmezler adamlar neleri iade alıyorlar buna böyle yaptılar diyelim ne olacak yani ciron bir anda tavan mı yapacak.

Ona bakarsan bu kargocular adrese gelmeden şey diyorlardı geldik siz yoktunuz gibi yalanlar uyduruyorlar kargoları tekmeleyip duruyorlardı cidden problemli ben bağlı bulunduğum bölge adına konuşayım yurtiçi kargo ,aras kargo, kolay gelsin bunlarla hiç sorun yaşamadım

amazona tavsiyem mng kargoyu değiştirmesi cidden leş gibi tiplerle arada muhattap oluyorum

• coke019 C kullanıcısına yanıt

Biraz araştırsaydınız mng nin bu konuda sabıkalı olduğunu görürdünüz.

O yüzden bu haliyle ekşiye taşınmaması gereken (netlik/kesinlk kazanmadan yazan beyinsiz olur mu bilmem, ben öpsen yazmam) bir durumda.

• Amazondan geçen 2000 tl tutarında bir elektronik ürün aldım her niyeyse MNG kargo ile gonderdiler. Kargocu gelmis beni bulamamış. Aradım nerdesin gelim alim dedim. Abi ben senin kapinin önündeki su sayaci dolabina biraktim diyor. 2000 liralik aleti? Dedim sen iyi misin? Bir sey olmaz abi diyor. Çalınsaydi eminim ki sorumluluk almayacakdi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chronotide kullanıcısına yanıt
    Sizin 4-5 sene önce ki sorununuz için Bezos çözümdü şu an o değil. Söylenmek istenen o. Ve de bu Arkadaşın çözümü o değil. Ki başka arkadaş da mail sormuş Bezos’un. Anlatma ve yazma yetiniz süper(!) gerçekten. Ayrıca Lütfedip yazmışsınız teşekkürler çok müteşekkir oldum sormayın gitsin. Küçük dağları ben yarattım havaları hiç çekemicem. Tanımadığınız insana da hakaret edecek kadar da seviyesizleşmeye gerek Yok. Hadsizleşmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 19 Mayıs 2022; 19:50:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lee-on! kullanıcısına yanıt

dostum senden imza / kod almadan bırakmaması gerekiyor üstüne zimmetli çünkü oraya bırakma yetkisine sahip değil

ya sana teslim edecek yada teslim edilemedi diye şube de bırakılacak

• Amazon yapmaz oyle sey, mng ye yogunlasin.

• elophidae kullanıcısına yanıt
    Geçen gün yurtdışı ürünüm mng vasıtasıyla teslim edilmiş. Ben henüz teslim edilen yere gidemedim ama alan kişiye sorduğumda; Amazon'un o ipli bantları kesilmiş,kutu perişan vaziyette ve bir tarafı açıkmış. Ürünün orijinal kutusunda bir sorun yokmuş.

Gümrükte kontrol edildi diyeceğim ama bu pek olası gelmiyor.

Burada Mng elemanının bunu yaptığını düşünyorum.

• Vay arkadaş bu kulaklar gözler neler duyacak görecek daha... Bunu da gördük ya şeytanın bile aklına gelmeyecek şeyler yapıyorlar pes yani pes..

• Ben de bir giyim firmasından alışveriş yapmıştım ve kargo Kocaeli'de takılı kalmıştı. Öyle görünüyordu yani. Sonra öğrendim ki kargo kaybolmuş. Sizden yana bir sıkıntı yoksa sorun kargo kaynaklı görünüyor. Amazon'a hiçbir şekilde şüphe duymuyorum. Zaten adamlar bu yüzden ilk tercih oluyor.

• Savcılık imei takibinden öttürürler onu kimse. Benim 2014 2015 yıllarında arabamdan çalındı telefon. Trakya neresi Yalova neresi. Yalova'dan çıktı. Hattını kim taktıysa hepsi mahkemede karşımdaydı kolay değil o işler hele hele iphone iken. Benim tel Nokia ydı düşünün.

• Mave®ick kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam benimkide bulunur ve cezalarını bulurlar

• Mave®ick kullanıcısına yanıt

Çalıntı telefonları yurtdışına satabiliyorlar. O yüzden siz şanslıymışsınız. Bulunacağının bir garantisi yok.

• coke019 C kullanıcısına yanıt

bulunur dostum. elindeki kargo fişindeki ağırlık delilindir.

• Atbrk_the_lad kullanıcısına yanıt

Çalmışlar aslında kargo şirketi konuyla direkt olarak ilgilenmesi lazım ama gene adamın kendi tercihi

• bunu yapanın yurtdışına çıkabilen bir hırsız olacağına ihtimal vermiyorum. içeride çözülür bu iş.

• Geçmiş olsun. Umarım mağduriyet giderilir ve soruşturma ile sorumlular cezasını alır.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.