Şimdi Ara

Antrenman Programım Yeterli Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Ben bir süredir kilo vermeye çalışıyorum ve bir yerden destek alıyorum. 137 kilodan 118,4 kiloya düştüm. Çok fazla bozduğum zamanlar olduğu için 5 Kasım'dan bu yana ancak bu kadar kilo verebildim. Artık daha çok dikkat etmeye çalışıyorum. Size mevcut vücut ölçülerimi ve spor programımı (bazı hareketleri nasıl uyguladığımı da içeriyor) göstermek için aşağıya görselleri ekledim. Bilgi verirseniz ve kilo vermek ile spor konularında yardımcı olursanız sevinirim.

Boy: 1.69

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofpotatoes -- 9 Nisan 2019; 11:58:30 >

• Resim bulunamadı diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xasger

Resim bulunamadı diyor
    Mobil veya mini sürümde deneyebilir misin hocam? Bende açılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam beslenmenizde de değişiklikler yaptınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BDFB2BE8F

hocam beslenmenizde de değişiklikler yaptınız mı?
    Tabi ki hocam. Her gün protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Yalnız tek sorun BMR'nin altında kalori alıyorum daha çok kilo vereyim diye. Bu tutum yanlış mı ? Bir de antrenman programım yeterli midir ?
  • Hocam her 7.000 kalori ortalama 1 kiloya denk geliyor. Yani 7.000 kalori fazlalığı 1 kilo alma, açığı ise 1 kilo verme... Ona göre bir hesap yapıp en uygun, sağlıklı şekilde kilo vermeye çalışın derim. Spor programınız pro biri tarafından hazırlanmışsa söyleyecek sözüm yok tabi bu işte çok bilgili değilim, sonuçta ciddi bir iş. Fullbody haftada 6 gün yapın koşun yürüyüş yapın ayaklarınız ve bacaklarınız tutuyorken hayatın ve sağlıklı olmanın keyfini çıkarın hocam... Sağlıklı olmak harika bir şey! İdeal kilonuza en kısa zamanda fit bir şekilde ulaşmanız dileklerimle :)

• Aşırı hızlı kilo verme, hem kas kaybedersin hem karında sakma olur. İhtiyacının 750 üzerinde Kalori açığı oluşturma. Ağırlık çalışmasına önem ver.
    Karbonhitrat tüketimini azalt.
    Su tüketmeye önem ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • An itibariyle 117,4 kiloyum. Önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.