Bildirim
APPLE MHKM3ZM/A IPHONE 12 PRO MAX MAGSAFE DERİ KILIF- SİYAH -Vatan 299 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zar zor alabildim bir tane teşekkürler paylaşım için -
www.amazon.com.tr/Apple-MagSafe-%c3%b6zellikli-Deri-K%c4%b1l%c4%b1f-iPhone-Pro/dp/B08L5LXWFN
bu da benden olsun stok 1 fiyat aynı.
-
13 promax e oluyor mu bunlar -
Uyumlu değil diye biliyorum
-
Alabilenlere hayırlı olsun. Vatanda stok bitmiş.
-
hayır tabi ki, yoksa apple nasıl para kazanabilir :D
ek olarak deri kılıf inanılmaz güzel, çok ince ve kaymıyor. diğer silikon kılıflar(apple dahil) gibi eline pudra sürmüşsün havası yok.
Deri kılıf varken elimden 1 kere bile düşürmedim, telefonu küçük hale getiriyor. Tavsiye edilir.
-
Koptum...
-
13 pro max sahibi olup iphone 12 ile farklarını bilmemeniz de ilginç 😂 -
ben kullanmıyorum hocam ben hala xs max te kaldım :) takşp edemiyorum malesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 28 Mart 2022; 1:45:0 > -
Keşke 12 pro için olsaydı alırdım cidden bu fiyata
-
Şeffaf ve silikon kılıfta aynı fiyat.
amazonApple iPhone 12 Pro Max için Magsafe Özellikli Şeffaf Kılıfhttps://www.amazon.com.tr/Apple-iPhone-Magsafe-%C3%96zellikli-%C5%9Eeffaf/dp/B08L5LLR9GamazonApple iPhone 12 Pro Max için Magsafe Özellikli Silikon Kılıf - Kılıf Siyahhttps://www.amazon.com.tr/Apple-iPhone-Magsafe-%C3%96zellikli-Silikon/dp/B08L5N7JKJ
-
İşte böyle oluyor bilmeden alınan şeyler. Sadece görüntü kısaca. Max whatsapp’dan mesaj atıp instagrama giriyordur büyük ihtimal :) -
Bir sıcak fırsat konusunda bile ukalalik, dijital zorbalık yaşanıyor.
Sana ne ? Adam belki rengini sevdi aldı.belki 10 yılda bir telefon değişiyor, almışken en iyisi oldu dedi aldı... Belki 13 rakamını sevdi aldı... Size mi soracak telefonu nasilk kullandığını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 31 Mart 2022; 2:50:56 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X