Şimdi Ara

Araba Pert'e Çıkabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenlerde toyota corolla Terra 2006 model araçla kaza yapmıştık.
    Şuan araç serviste Pert'e çıkma durumu var dediler. Hasarı karşı taraf ödüyor normalde pert'e çıkarsa durum nasıl olur.

Bugün servise aradım. Sınırda pert'e çıkabilir size haber vereceğiz dediler.

Araba Pert'e Çıkabilir.

Araba Pert'e Çıkabilir.

• Up
  • Konya sanayisi var oldukça lastiği patlayanı perte ayırırlar
  • Bu nasıl perttir hocam öncelikle geçmiş olsun da arabanın çok bir şeyi yok gibi görünüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence aracınızı alın başka bir yere çektirin, servisler bu tür ufak kazalarda hemen aracı perte çıkarmaya meyil edebiliyorlar. Bu aracın pertlik bi tarafı yok görünürde ama burdan bilemeyiz tabi belkide adamlar haklı. İyice inceleyip araştırmanızı tavsiye ederim.
  • bencede pertlik bir durum yok gibi gözüküyor
  • sen değilmisin o babam kaza yaptı diye 7 yere konu açan.
    çıkmaz o perte. ne araçları topluyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende anlamadım. fakat babam servisle görüştüğünde böyle demişler hocam
  • VideSupra kullanıcısına yanıt
    7 yer ? öncelikle birkaç soru için konu dışı'na açmıştım sağolsun adminler konuyu kapattığı için birde doğru yerine açtım.
  • Tampon düştü ve biraz hasar var diye pert'e çıkartılır mı garip geldi biraz
  • airbaglar açılmamış, önden ve şaşiden darbe almamış..nasıl pert bu
  • Konusunu hatırladım , airbag açıldı mı? Pertlik bir durum yok ki ortada.
  • Ne perti 2.el satacak olsam belirtme ihtiyacı duymam
  • Hayır açılmadı bana da garip geldi bugün tekrar konuştuk ama öyle diyorlar hocam

Edit: Araçta 11.000 tl hasar çıkmış hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 9 Ekim 2013; 22:32:07 >
  • bugün exper'le konuştuk Aracınız pert'e çıkabilir. dedi
    işte zararım karşılanır mı falan diye sordum. Onları anlattı vs. ama anlamıyorum Radyatöre zarar gelmedi ön tampon ,arka sol çamurluk, arka tampon,Bagaj ile araç nasıl pert'e çıkıyor.
  • perte çıkmak üzere olan aracın fotosunu atmayı unutmuşsunuz yalnız
  • Bence aracın iskeletinde bir şey var baksanıza alttan içeri girmiş dıştan normal forumda bir şahin Bmv 5 serisine arakdan çarpmıştı hiç bir şey yoku ama bazı videolarda aracın iskeleti içeri giriyor birazda esniyor ve metal yorgunluğuna neden oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Bence aracın iskeletinde bir şey var baksanıza alttan içeri girmiş dıştan normal forumda bir şahin Bmv 5 serisine arakdan çarpmıştı hiç bir şey yoku ama bazı videolarda aracın iskeleti içeri giriyor birazda esniyor ve metal yorgunluğuna neden oluyor.

Hocam aracın arkasında olan demir yaklaşık bi 40 cm içeri girmişti. keşke fotosunu çekebilseydim fakat o an çekemedim
  • pcexpertt kullanıcısına yanıt
    Birde 0 40 dışşında esneme pyıda var içeri giren altı aracın gitmiş olabilir.Birde yaptırma dah apahalı mal olabilir.Bunun piyasası bildiğim kadarıyla yanlışssa düzeltin 20.000 dolaylarında aşağı yukarı belli olamz kazalı olunca düşer kilomerede yüksekse biraz 150.000 geçtiyse taksi çıkması mhamellesi görür.Bence pert için bastırabilirsiniz bile.Ailenizde biniyor sonrada çok sorun çıkartabilir. @pcexpertt
  • Hocam piyasası 20-25.000 arası değişiyor. km 140 binde. Bilmiyorum pert olması daha mı mantıklı olur adam sordu pert'e çıkmasını istiyormusunuz dedi evet dedim fakat zararım tam olarak karşılanırmı aracımın değeri olan parayı alabilirmiyim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.