< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabanızdan soğumak mı istiyorsunuz? Sadece 5 KM elektrikli araç kullanın. (2. sayfa)
-
-
Ulke insani normal arabayi alamiyo 700 bin liralik kibrit kutusu zoe yu nasil alacak. Turkiyede elektrikli araclarin yayilmasi en az 20 sene alir. 2 seneye fosil yakitlilar elde kalacakmis ahhahahha. 2 sene sonra fosil yakitli şahin bile lüks olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otopark sinan koc'un bmw i4 testini izledim istanbul park'ta. 2 turda vatarya yuzde93'ten 68'e düştü. Ilk turun sonunda cok isindigi icin maksimum gücünü de yüzde75e düşürdü :D yani 5dk sürünce zevkli ama 5 saat sürersen zevksiz
50 seneydi 15 e mi düştü?
Elektrinarac avrupalilara göre üretilen bir arac.Bizim gibi 3.dunya ülkelerinde gitmez.Gara mazota devam
Nükleere yönelecek ülkeler.
O kadar gemi uçak kalem pille çalışacak demekki. Yalan. Şu anda müşterilere elektrik teknolojisi satıyorlar. 2030 40 geldiğinde başka birşey satacaklar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkes elektrikli alsın, mazotla elektrik üretiriz artık.
-
Akrabanızdan diye okudum. Ne alaka diye konuya girdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zoe kullanınca arabasından soğuyan sanırım uno kullanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 31 Ağustos 2022; 11:0:28 > -
tmm
-
ne elektiriklisi ya. taycan ım olsa 5 dk tutmam satarım yerine bir tane audi a6 a7 alır geçerim. sen bunları sür de ondan sonra konuşalım.
-
Her 300 km de bir yana yana istasyon arayıp, saatlerce şarj beklemek bana çok zor geliyor. Yok klima açma yok müzik açma, yok sabit değerlerde git vs vs.
Ayrıca bu araç fiyatlarıyla değil elektrikli yakında pilli bile bulamayacağız.
-
Elektrikli arabalara geçiş devrim gibi olacak. Sarj istasyonları da kuruluyor. Tuşlu telefondan akıllı telefonlara geçiş gibi olacak. Özellikle manuel vitesler tamamen biteceğini düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 31 Ağustos 2022; 13:15:36 > -
İlk akıllı telefonlarda sarj sorunu ve kasma sorunu vardı. Şuan da elektrikli arabalarda o kıvamda ama 2 3 yıl içinde batarya sorununun çözüleceğini en az 750km çıkacağını düşünüyorum. Bide her benzin istasyonunda elektrik sarj istasyonu olur gibi ama çok daha fazlası lazım.
-
Er geç elektrikli araçlar yaygınlaşacak. Almanya'da bile teslalar taksi olarak kullanılıyor.
Bu kadar ön yargılı olmaya gerek yok.
İçten yanmalı motor teknolojisinin miladi dolmak üzere.
Mesele menzilin 750 km ye çıkması değil gerçekte menzilin ne olduğudur.Yapılan testlerde 500 km menzili var denen araçlar otoban testlerinde ancak 250 km dayanıyor
Zaten şuanda elektrikli arabalar yalandan çıkıyor. 2 3 yılı var ama ondan sonra elektrikli arabalar daha iyi ve daha ekonomik, daha hızlı olacağı için herkes onlara geçecek ayrıca elektrikli arabalara gaz hissi ve motor hissi gibi şeyler de gelmesi lazım.(Spor modu gibi)
-
Fosil yakitli arabalar bitmez bitemez. Para babalari fosil yakitlarin kuyusunu bitirip fosil yakitimiz tükendi dedigi zaman anca biter. Bu da en az 30 yil.
Elektrikli araçlar günümüzün içten yanmalı motorları kadar popüler ve vazgeçilmez olacak bir gün ama bu pil teknolojisiyle değil. Daha hafif daha yüksek kapasiteli bir pil icat edilirse olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X