aga avrupa gerçekten boş iş avrupada ırkçılıktan başka bir şey yok boş yere avrupaya gitme planları kurmayın herifler kendi komuşlarına bilene ırkçılık yapıyorlar bize her türlü yaparlar bir de tek ırk olan ülkelere gitmeyeceksin abd gibi adı üstünde göçmenler ülkesine gitmek daha iyi avrupada ırkçılıktan başka bir yok. zaten çoğu teknoloji abd de üretiliyor avrupa abd nin yanında anca %10 veya %15 lik teknoloji arge gibi küçük bir paydada kalıyor abd de ise bu oran %70 lerde ama abd liler avrupalılar gibi yaptıklarıylan sürekli övünmüyorlar avrupada hayat yok başka bir şey yok aga. |
avrupanın boş iş olması
-
-
doğru diyon amerika yanında avrupa çöp ama türkiyeden iyi yinede. en azından keko ve suri az.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
oradaki zencilerlen hispanikleri görsen kekolarlan surilerin arasında yaşamak istersin o derece lavuklar fenalar abd dedeki zenciler ve hispanikler türkiyeye bir gelseler türkiye cumhuriyetinin bağımsızlığını 1 haftada kaybeder gerisini siz düşünün aklı olan avrupadan uzak durur aga gideceksen adı göçmenler ülkesi olan yerlere gideceksin.
avrupalıların kafa yapısı çok fena lavuklar özellikle kuzey avrupalılar bembeyaz tenli esmer olanlara bilene nigger diyorlar ağzında kuş tutsan bilene bu heriflere yaranamassın avrupalı kadınlarda bi o kadar feminist ve ırkçılar
bizim türk feministti bile daha merhametli en azından bizim türk feministlerinde ırkçılık çok az avrupalı feministlere göre sadece bizim feministlerin bir dezavantajı hesabı erkeklere ödetiyor o kadar abd li kızlarda aynı şekilde ırkçı değiller avrupalı kadınlar gibi yanına gelip çok yakışıklısın diyip sonra memleketini öğrenince suratı ekişiyip uzayıp gitmiyorlar en azından.
-
usta hayatı yaşıyorsun vallahi inşallah bizede bir gün oralara gitmek nasip olur.
-
ya benim demek istediğim avrupa biz türklere göre bir yer değil çok kötü önyargı var önyargıları parçalamak atomu bölmekten daha zor zaten bu avrupada türkler kürtler araplar iranlılar olmadan önce yahudiler vardı onlar sürekli ırkçılığa maruz kalıyorlardı adamlar bi o kadar bilim adamı çıkarttıkları halde sonları gaz odaları oldu
avrupa çok sıkıntı aga onların avratları ve medeniyetleri onların olsun zaten teknoloji kısmında baya geride kalmışlar abd nin yanında
benim doğulu bir arkadaşım vardı çocuk bilene türkiyedeki doğululara söven kısımda var onları savunan kısımda var demişti ama avrupada öyle bir şey yok heriflerin hepsi sana düşman çocuk dayanamadı gitti abd ye çocuk bilene türkiyeye giderim ama avrupaya asla daha ayağımı basmam demişti
zaten avrupada hayatta yok bir de üstüne bir ton ırkçılık var ah ah keşke kafamızı zamanında kullansaydık şu an abd dede hayatı yaşıyor olacaktık.
-
aga bu suriler bize göre böyle çok kötü görüyoruz normalde adamlar o kadar sıkıntılı değil zaten ilerleyen yıllarda mültecileri gönderirler benim demek istediğim avrupada ortadoğulular abd de ki zencilerlen hispaniklere göre çok çok az suç işledikleri halde abd deki zencilerlen hispnaiklerden en az %150 daha fazla ırkçılığa maruz kalıyorlar avrupalılar en küçük olayı bilene büyütüp sana karşı ırkçılık yapıyorlar zaten özellikle orta batı ve kuzey avrupalıların yerlileri robot gibiler sıcak kanlı değiller bir de çok fena ırkçılar abi yok bana göre değil
cennette bile dışlansan aşağılansan bir zaman sonra sana cennet cehennem olarak gelmeye başlar ben o kafadayım sen anlamışsındır abi beni.
-
-
bu hispanikler çok fenalar zaten latin amerika bilene bütün ortadoğudan en az 10 kat daha tehlikeli yerler bana kalırsa bu hispaniklerin bu kadar medyada gösterilmemesinin temel sebebi portekiz italyan ispanyollara latin lere laf gitmesin diye göstermiyorlar medyada yoksa bu hispanikler çok fena sıkıntılı insanlar boyları kısa olmalarına rağmen heriflerin korkuları yok.
-
kısa vadeli gidenler için kafaya takılacak şekilde bir ırkçılık vs yok zaten öğrenci ya da kalifiye göçmenseniz orada düşük ırk almancılar gibi çıkıntılıklar yapmayacağınız için sadece orada bulunduğunuz için birinin durup dururken size ırkçılık yapması düşük şans. Ömürlük gitmek isteyenler için farklı sıkıntılar doğabilir tabi
-
Almanya'da durum nasıl? Türklere alışmışlardır herhalde. Suriyelilerle aynı görmüyor olabilirler.
-
Ne Amerika ne Avrupa, hepsi gözümde çöp. Ancak neden çöp?
1) Amerikaya giderseniz redneck polislere denk gelirseniz en ufak bir ters şey yapsanız silahı çeker vurur, FBI ajanlarını bile tutukluyor bu andavallar, adamlar çeteyi çökertecek friendly fire açıyor. Okul baskınları, çete savaşları çok var.
2) Amerika üzerinde çok fazla histerik siyahi, latin veya psikopat beyaz var. Bunların çoğu siz arabanızda mışıl mışıl uyurken cebinizde olan 100 $ için tabanca ile kurşun manyağı yapacak tipi tipler.
3) Avrupa ise daha çok ırkçılık yaşanacak bir ülke, özellikle Almanya üzerinde yaşayanlar 36boys'un neler yaşadığını bilir, Türk bir öğrenciyseniz sizi ırkçılar takibe aldıysa evinizi kundaklayabilir veya sizi öldürmek için her şeyi yapabilirler bu Avrupanın her yerinde olan bir durum. Almanyada zamanında Türk evlerini kundaklama durumu vardı hala yapıyorlar arada.
4) Rusya, biliyorum şimdi bazılarınız diyecek ki ne alaka, çok alaka. Gidip oradan rus gacı getireyim derseniz o rus gacılar sizi duşka muşka derken tüm cebinizde olan parayı alır tekmeyi sallar size kendi erkek arkadaşıyla yer bunun çok örneği var Rusya'ya gidip sokaklarda ölen çok Türk var bu şekilde.
5) Uzak doğu ülkeleri, uzak doğu ülkeleri biraz daha yaşanabilir olsada Japonya veya Güney kore gibi ülkelerde bile çok ırkçılık var, japonyada özellikle polisler size yabancı gözüyle bakıp eziyor ve hepsinin yakuza ile bağlantısı var neredeyse. Arabanızı çalsalar bulamadık derler ama yakın bir restoran veya otoparkta yakuzanın elemanları tarafından satışa çıkarılmayı bekliyordur ve sizinde süreçten çekilip yasal yolla arabaya çökülmeye çalışılıyordur. Çok kasıntı şeyler var
6) Kanada, kanadayı da pek sevmiyorum çünkü çok göçmen geldiği için yerel halk ormanlarda silahlanıyor ve göçmenlere karşı saldırı yapmayı planladıklarında ghost gun yani 3d yazıcılarla yazılmış silahlarla bu suçları işliyorlar ve bu polisin suçluyu bulmasını zorlaştırıyor.
Batıyı bir diğer sevmiyor oluşumun nedeni uyuşturucu veya beyan cinsiyeti gibi saçmalıklar veya çocuklar üzerinden cinsiyet özgürlüğü gibi şeyler adı altında pedofili eylemler gösterilmesi. Önceden bunu kilisede papazlar şeytan çıkarma diye yapıyordu şimdi ise sol gericiler aynı şeyi cinsiyet özgürlüğü, eşitlik adı altında yapıyor.
Diyeceksiniz bizim ülkemizde bunlara benzer şeyler yok mu? Var ancak burada da ben size şu soruyu yönletirim: Ülkeyi düzeltmek yerine çok nefret ettiğiniz suriyeliler veya afganlar gibi kendi ülkesini terk edip bunların ayaklarına kapanmak çözüm mü?
Akıllı olun ülkenize sahip çıkın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 8 Nisan 2024; 9:58:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Geçen yıl eski bir arkadaşımla Berlin'de buluştuk. O uzun yıllar İtalya'da yaşamış, ardından bir proje için Berlin'e taşınmıştı. Ben de yaklaşık 10 yıldır Polonya'da yaşıyorum. 1 hafta geçirdik şehirde.
Berlin'de servis sektörünün çoğu Türk. O nedenle gittiğimiz çoğu kafe ya da barda Türkçe iletişim kurduk çalışanlarla ve bu bir hafta içinde birden çok kez "Berlin'de yaşamıyorsunuz siz galiba, nereden geldiniz, nasılsınız, ne yapıyorsunuz?" şeklinde diyaloglar yaşadık.
En son, kendimize yakın gördüğümüz bir garsona neden böyle düşündüğünü sorduk. Giyimimiz, konuşma şeklimiz, ettiğimiz muhabbet, Almancı gibi değilmiş. Bunu pozitif olarak mı yoksa negatif olarak mı söylediğini sorduğumuzda da pozitif olduğunu söylemişti.
Bunları şundan yazıyorum. Almanya'da yaşayan Türk'ün bile Almanya'da yaşayan diğer Türklere karşı bir önyargısı var. Beklediği gibi bir insan çıkmayınca karşısına şaşırıyor, yorum yapma ihtiyacı hissediyor. Fakat bu ön yargı, eğer düzgün davranıyorsanız, iki cümleli bir diyalogdan sonra kırılıyor.
-
Eskiden Almanya'ya Türkiye'den işçi göçü oldu o zamanlar Almanlar tamir tadilat işi yapmayı sevmezmiş bilek gücü işleri Türklere kalmış ondan dolayı çok Türk var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sen yine konuya alakasız bir yerinden giriş yaptın...Yazım hatası yapmasan bu kadar, yapay zeka diyeceğim ama o da değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 8 Nisan 2024; 11:28:32 > -
sene 1992 de incirlikte askerdim. yani, abd nin zirve dönemi.
bir abd li subayla evlenip abd vatandaşı olma ve abd ordusunda direk memur olma hakkım ve imkanım vardı.
bunu şunun için yazdım. bugün abd ve avrupa diye geveledikleriniz o günlere göre çöptür.
fakat ben yine de ülkemi seçtim.
bu bir karakter meselesi. orada yabancısın 3. sınıfsın, ortadoğulusun ve bunları asla değiştiremezsin.
orada dünyayı değiştirecek keşifler yapsan yine de mutlu olamazsın. oktay sinanoğluna bak mesela.
o yüzden kendi ülkemiz için çalışmaktan başka çaremiz yok...
-
Alıntı
metni:bu bir karakter meselesi. orada yabancısın 3. sınıfsın, ortadoğulusun ve bunları asla değiştiremezsin. Katılıyorum, karakter meselesi. Kendini üçüncü sınıf bir insan olarak görüyorsan, dünyanın her yerinde, buna Türkiye de dahil, üçüncü sınıf insan olarak görülürsün. Mesela bu cümlenizden sonra not düştüm profilinize "üçüncü sınıf, Ortadoğulu" diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 8 Nisan 2024; 12:24:42 > -
bana not düşsen ne olacak ergen?
benim yaşım 54. unumu eleyip eleğimi asmışım zaten.
oraya yazmışım sizin gibi kaçak köçek rezilce değil vatandaşı ve memuru olarak bunu yapma imkanım vardı. bulunduğum konumda abd vatandaşlığına geçmek çok kolaydı.
sen bir kere bunu anlamıyorsan hayat sana çok dersler verir.
ülkesiz vatansız olmak ne demek gitte hak ettiğini bul, senin gibi düşünenlerden ülkeye zerre hayır gelmez. hadi yürü koşa koşa git hem de. gittiysen de sakın geri gelme. senin gibiler olmadan da idare ederiz merak etme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustf9 -- 8 Nisan 2024; 12:51:25 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne Amerika ne Avrupa, hepsi gözümde çöp. Ancak neden çöp?
1) Amerikaya giderseniz redneck polislere denk gelirseniz en ufak bir ters şey yapsanız silahı çeker vurur, FBI ajanlarını bile tutukluyor bu andavallar, adamlar çeteyi çökertecek friendly fire açıyor. Okul baskınları, çete savaşları çok var. 2) Amerika üzerinde çok fazla histerik siyahi, latin veya psikopat beyaz var. Bunların çoğu siz arabanızda mışıl mışıl uyurken cebinizde olan 100 $ için tabanca ile kurşun manyağı yapacak tipi tipler. 3) Avrupa ise daha çok ırkçılık yaşanacak bir ülke, özellikle Almanya üzerinde yaşayanlar 36boys'un neler yaşadığını bilir, Türk bir öğrenciyseniz sizi ırkçılar takibe aldıysa evinizi kundaklayabilir veya sizi öldürmek için her şeyi yapabilirler bu Avrupanın her yerinde olan bir durum. Almanyada zamanında Türk evlerini kundaklama durumu vardı hala yapıyorlar arada. 4) Rusya, biliyorum şimdi bazılarınız diyecek ki ne alaka, çok alaka. Gidip oradan rus gacı getireyim derseniz o rus gacılar sizi duşka muşka derken tüm cebinizde olan parayı alır tekmeyi sallar size kendi erkek arkadaşıyla yer bunun çok örneği var Rusya'ya gidip sokaklarda ölen çok Türk var bu şekilde. 5) Uzak doğu ülkeleri, uzak doğu ülkeleri biraz daha yaşanabilir olsada Japonya veya Güney kore gibi ülkelerde bile çok ırkçılık var, japonyada özellikle polisler size yabancı gözüyle bakıp eziyor ve hepsinin yakuza ile bağlantısı var neredeyse. Arabanızı çalsalar bulamadık derler ama yakın bir restoran veya otoparkta yakuzanın elemanları tarafından satışa çıkarılmayı bekliyordur ve sizinde süreçten çekilip yasal yolla arabaya çökülmeye çalışılıyordur. Çok kasıntı şeyler var 6) Kanada, kanadayı da pek sevmiyorum çünkü çok göçmen geldiği için yerel halk ormanlarda silahlanıyor ve göçmenlere karşı saldırı yapmayı planladıklarında ghost gun yani 3d yazıcılarla yazılmış silahlarla bu suçları işliyorlar ve bu polisin suçluyu bulmasını zorlaştırıyor. Batıyı bir diğer sevmiyor oluşumun nedeni uyuşturucu veya beyan cinsiyeti gibi saçmalıklar veya çocuklar üzerinden cinsiyet özgürlüğü gibi şeyler adı altında pedofili eylemler gösterilmesi. Önceden bunu kilisede papazlar şeytan çıkarma diye yapıyordu şimdi ise sol gericiler aynı şeyi cinsiyet özgürlüğü, eşitlik adı altında yapıyor. Diyeceksiniz bizim ülkemizde bunlara benzer şeyler yok mu? Var ancak burada da ben size şu soruyu yönletirim: Ülkeyi düzeltmek yerine çok nefret ettiğiniz suriyeliler veya afganlar gibi kendi ülkesini terk edip bunların ayaklarına kapanmak çözüm mü? Akıllı olun ülkenize sahip çıkın. |
Benzer içerikler
- seçilmiş kişi olduğumuzu nasıl anlarız
- en iyi çelik kapı yorumlar
- meyve suyundan şarap yapımı
- letgo dolandırıcılığı
- doğalgaz evi ısıtmıyor
- exxen de neler var
- çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- sodyum iyon batarya
- suudi arabistan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X