Şimdi Ara

Bilgisayarim saatı geriye aliyor saat ayarı bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat ayarlarım bozuldu arkadaşlar saat değişip duruyor kendi kafasına göre şuan saat 22:22 ne yapmam gerek?

• quote:

Orijinalden alıntı: EmektarTR

Saat ayarlarım bozuldu arkadaşlar saat değişip duruyor kendi kafasına göre şuan saat 22:22 ne yapmam gerek?

Cok buyuk ihtimal bios piliniz bitti bios pilinizi degistiriniz...

Nasil yapacaginizi bilmiyorsaniz forumda arayabilirsiniz onlarca konu mevcut

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicroyal

quote:

Saat ayarlarım bozuldu arkadaşlar saat değişip duruyor kendi kafasına göre şuan saat 22:22 ne yapmam gerek?

Kardeş sistemi geçen yaz topladım ne ara bitti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: magicroyal

quote:

Kardeş sistemi geçen yaz topladım ne ara bitti.

Aklima baska birsey gelmiyor siz yinede biosa bi bakin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pil değerini ölçebilirsen kesin anlarsın
  • Güncel
  • Saati ayarlayıp biraz kullandıktan sonra bilgisayarı kapattığında sonra açtığında saat gidiyorsa bana görede pildendir. Denemesi 2 tl git bi pil al dene emin olursun en azından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Saati ayarlayıp biraz kullandıktan sonra bilgisayarı kapattığında sonra açtığında saat gidiyorsa bana görede pildendir. Denemesi 2 tl git bi pil al dene emin olursun en azından

Kardeş o imkansız ya geçen yaz topladım sistemi virüs falan girmiş olmasin saati ayarlardim biostan biraz durduktan sonra kendı kendıne geriye aldi yine 10 yıllık bilgisayar'da bile hala saat doğru virüs yeme şanşim falan var mı program falan önerin yada bi zarari yoksa böle kullanayım.
  • %95 bios pili bitmiştir
  • Avg internet security kur. Güncelle bi tarattır. + spy search destroy var onu kur tarat. Birde saat ayarlarından windows time diye bişey var ordan eşitle. Ha bu şekilde kullanabilirsin ama bazı programlarda, oyunlarda ve sitelerde hata verir bilgin olsun.
  • veya bios guncelleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

veya bios guncelleyin

Nasil güncelliyoruz?
  • Anakartın sitesine girip oradan sürücüler / drivers / firmware bölümünden programı indirip yönergeleri takip edin bukadar. Dikkat edin anakartın marka model hepsi aynı olsun
  • quote:

quote:

veya bios guncelleyin

Nasil güncelliyoruz?

anakartin modeline gore vatsa revizyonuna dikkat edin siteye girip ister windows ortaminda ister usb den dos ortaminda guncelleyebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bıosu default yap , bılgısayarı kapatırkenkı saate bak bılgısayarın fısını cektıgın surede saat olması gereken yere ılerlememıs sabıt kalmıs yada anakartın uretıldıgı tarıhe falan gıtmısse pılın bıtmıstır , sorun wındows acık oldugu esnada oluyosa vırus gıbı bısey olabılır, antıspyware yazılımlarıyla da tarat antıvıruslerın yanında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş bios pilini çıkart. ve iki adet tornavida ile orayı 1 dkka beklet ucları pillerin çıkardıgın yerde olsun. bi ihtimal kısa bi süre saatin gitmezse sorn pilde.
  • quote:

quote:

quote:

veya bios guncelleyin

Nasil güncelliyoruz?

anakartin modeline gore vatsa revizyonuna dikkat edin siteye girip ister windows ortaminda ister usb den dos ortaminda guncelleyebilirsiniz

ASUS
    Z87-A Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHzSATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart

Anakartım bu ne yapacağım
  • BİOS Pilini Değiştir Düzelir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

veya bios guncelleyin

Nasil güncelliyoruz?

ASUS

şuanki bios sürümü nedir aida64 veya siw tam sürüm kurup ss eklerseniz iyi olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

veya bios guncelleyin

Nasil güncelliyoruz?

ASUS

şuanki bios sürümü nedir aida64 veya siw tam sürüm kurup ss eklerseniz iyi olur

Bilgisayarim saatı geriye aliyor saat ayarı bozuldu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.