Şimdi Ara

bmw 1.16 d -- astra k 1.6d.--leon 1.6d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bahsettiğim araçlar için yorumlarınızı bekliyorum

3 araçta ikinci el ve manuel vites

bu 3 araç arasında kararsız kaldım hepsinin artı ve eksi yönleri mevcut tabikide

bmw kasayı makyajladı kastettigim makyajsız kasa2014 model ikinci el düşük kmde. 80bin civarı vermeye değer mi?

astra kasayı yeniledi fiyat olarak bmwden daha düşük fakat iç dış tasarım olarak tatmin eder mi sizce astra 70-75bin

leon ise fiyat olarak en makul 65bin civarı dolaylarında ve dış tasarım olarak hoş duruyor

bütcem 70bin civarı hiç kasmayıp bi leon yada astra mı yoksa bir miktar kredi çekip ikinci el 1.16d mı?

YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Tabii ki de Leon.

Eldeki bütün parayı bitirip üstüne kredi çekip BMW alınmaz.

5 bin daha fazla verilip Astra da alınmaz.

Leon alın, 5 bin lirayı da isterseniz yakıt parası yapın; isterseniz daha çekici gösterecek bir kaç modifikasyon yapın. (Arka camlara film, güzel bir jant, body kit vs.)

Örnek:  bmw 1.16 d -- astra k 1.6d.--leon 1.6d  bmw 1.16 d -- astra k 1.6d.--leon 1.6d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 2 Mayıs 2016; 20:07:33 >

• Astra
  • Bmw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 2 Mayıs 2016; 20:18:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

Bmw.
    Leon son tercihin olsun leon benim gözümde dışı güzel içi saman bir nesne suntaya benzetebiliriz kısaca
  • Ben astra alırdım ama eğer bmw alacaksanız otomatiğini almanız daha mantıklı olur hem konfor hemde tekrar satış için
  • Üçü de çok güzel araçlar.Astranın kasa yenilendi ve uzun süre kasa değişmeyecek yani aracın yüzü eskimeyecek. 1.16 da güzeldir ama Kendinizi kasıp borca girmenize gerek yok bence.
    1)astra
    2)1.16
    3)leon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingsman01 -- 2 Mayıs 2016; 21:11:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic 1.5 EX
    6 yıl önce açıldı
    astra k vs golf 7
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu araclar bmw klasmaninda degil eger paraniz cikismiyorsa giulietta bakin astrayi leonu kafadan silersiniz
  • Çok yakın zamanda astra leon arasında kalmış biri olarak şu an astra 1.6 dizel aldım ve o kadar memnunim ki. Leon en az 5 yıllık bir geçmişi var teknoloji olarak astra ise gerçekten son makyajıyla muazzam olmuş anlatacak çok şey var astra için ama hiç düşünmeden astra diyorum 2016 en iyi aracı seçilmes gerçekten tesadüf değil
  • Su ucu arasindaki en lesi leon her acidan,onu secme de ne yaparsan yap.

Edit: yukarda bir arkadas 'leon' resimleri koymus ornek olarak ama almani tavsiye ettigi araci kendisi de tanimiyor,ne demek istedigimi bakarsaniz anlarsiniz :-) Kucuk bir kopya,golf-polo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talharo123 -- 2 Mayıs 2016; 21:41:45 >
  • Bmw 1.16d
  • Malesef o kasada otomatik yok yeni kasada war o da 100bin civarı
  • Bmw 1 serisi, kaliteli altyapisiyla kesinlikle sinifinin uzerinde bi arac suphesiz. Ben su an ucuncu F20 1 serisi aracimi kullaniyorum. En fazla kmyi de (34.000) 116d ed de yaptim. 116i ve suanki 118iyi de sayarsak yaklasik 45.000 kmdedir 1 serisi kullaniyorum. Her bindigimde ayni keyfi aliyorum, gercekten tum rakiplerinden ayri bir surusu var. Kaldi ki leon ve astra, 1 serisine rakip olacak modeller degiller zaten.

Eger borcu zorlanmadan oderim derseniz 116d ed alin ve keyfini cikarin.

116d ed olmazsa leon diyorum cunku astra icin 75000 liralara cikiliyorsa o fiyatlara da 116d ed almak mumkun.
  • 70 milyar paran varsa bence hic borca girme fr leon olabilir veya golf veya i30 ceed gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Tabii ki de Leon.

Leon alın, 5 bin lirayı da isterseniz yakıt parası yapın; isterseniz daha çekici gösterecek bir kaç modifikasyon yapın. (Arka camlara film, güzel bir jant, body kit vs.)

Örnek:  bmw 1.16 d -- astra k 1.6d.--leon 1.6d  bmw 1.16 d -- astra k 1.6d.--leon 1.6d

Adam leon tdi alacak abi senin koyduklarin FR ve Leon Cup racer

Yani ne difuzorlu olacak ne on taraf oyle olacak . Kendisi ugrasirsa yapar tabi

Ben Astra secerdim kredi islerini sevmem

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Tabii ki de Leon.

Örnek: [simage]http://www.otobilgileri.com/wp-content/uploads/2015

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-seat-leon-mk3-body-kit-set-erset-tuning-296721347/detay

Buldum böyle bir şey

Ben olsaydım bunu alırdım orası ayrı. 3.5-4 lt mazot yaktığını görünce insanın hoşuna gidiyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-gaziantep-akcanlar-honda-bayisinden-280104208/detay

• quote:

quote:

quote:

Tabii ki de Leon.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-seat-leon-mk3-body-kit-set-erset-tuning-296721347/detay

Buldum böyle bir şey

Ben olsaydım bunu alırdım orası ayrı. 3.5-4 lt mazot yaktığını görünce insanın hoşuna gidiyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-gaziantep-akcanlar-honda-bayisinden-280104208/detay

Bu şekilde difüzör yaptıran var plastik bu acayip kötü duruyor canlı görünce inan gülesin geliyor

Sağlam yaptıracaksan eğer 2000 lira falan gözden çıkacak difüzörüydü jant plasti dipiydi piano black kaplamalardı

• Bmw tercih ederdim ama boş yere kredi çekmeye gerek yok. Astra K çok güzel vi araç. Bence elinizdeki parayla onu alabilirsiniz. Hem borca girmemiş olursunuz hem de yeni kasa bi araç sonuçta
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tabii ki de Leon.

Buldum böyle bir şey

Bu şekilde difüzör yaptıran var plastik bu acayip kötü duruyor canlı görünce inan gülesin geliyor

Sağlam yaptıracaksan eğer 2000 lira falan gözden çıkacak difüzörüydü jant plasti dipiydi piano black kaplamalardı

Alıntıları Göster
    Geçen hafta yeni Astra yı denedim.

Astra yı -bayi çalışanı bayan sağolsun- ilk testten sonra hoşuma gidince daha uzun ve detaylıca 2. defa test etmem için geri çıkardığımda bu kez sadece düzde değil virajlı dağ yolları ve bozuk bir inşaat alanında da denedim; gerek konforlu yapısı gerekse buna rağmen virajlarda atik olabilmesi ve peşpeşe gelen derin çukur - sert darbelerde çizgisini bozmayıp üstüne çıtırtı yapmaması çok hoşuma gitti, test sonrası aynı inşaat yoluna Golf ile girdiğimde o güne kadar bu konuda çoğu rakibinden iyi bulduğum aracımda Astra da olmayan yürüyen aksam ve iç mekan sesleri oluştu!

Golf sahibi olarak bu mantıkla Leon a çok şans vermiyorum, bence bu konuda yeni Astra seçenekler arasında 1 serisine yakın olan seçenek, 1 serisini hiç denemedim ama sıklıkla 3 ve 5 serisi kullandığım üzere Astra ile 1 serisi arasında uçurum olacağını hiç zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Geçen hafta yeni Astra yı denedim.

Astra yı -bayi çalışanı bayan sağolsun- ilk testten sonra hoşuma gidince daha uzun ve detaylıca 2. defa test etmem için geri çıkardığımda bu kez sadece düzde değil virajlı dağ yolları ve bozuk bir inşaat alanında da denedim; gerek konforlu yapısı gerekse buna rağmen virajlarda atik olabilmesi ve peşpeşe gelen derin çukur - sert darbelerde çizgisini bozmayıp üstüne çıtırtı yapmaması çok hoşuma gitti, test sonrası aynı inşaat yoluna Golf ile girdiğimde o güne kadar bu konuda çoğu rakibinden iyi bulduğum aracımda Astra da olmayan yürüyen aksam ve iç mekan sesleri oluştu!

Golf sahibi olarak bu mantıkla Leon a çok şans vermiyorum, bence bu konuda yeni Astra seçenekler arasında 1 serisine yakın olan seçenek, 1 serisini hiç denemedim ama sıklıkla 3 ve 5 serisi kullandığım üzere Astra ile 1 serisi arasında uçurum olacağını hiç zannetmiyorum.

Alıntıları Göster
    e87 118i kullandım.Direksiyon hissi bambaşka bir şeydi.Araba hb ufak artı arkadan itiş zevki yüksek devirlerde go kart kullanıyormus hissi yaşattı.Ayrıca 118 in frenleri e39 528 dende iyi e60 530Dden de iyiydi.Sizin yukarıda arabalardan ne beklediğinize bağlı birazcık yeni olsun yüzü eskimemiş derseniz astra alın yok ben bi yerden bir yer giderken birazda zevk versin diyorsanız bmw alın bakım maliyetleri vs yüksek çıkmasın uğrastırmasın diyorsanız kesinlikle bmw almayın size gelmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.