Şimdi Ara

BMW 116d Otomatik mi Audi A3 dizel Otomatik mi ( Sıfır Araç )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
14.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun uzun araştırdım. Test sürüşü yaptım. Fakat hala kararsızım. Donanım özellikleri hemen hemen aynı gibi.

Test Sürüşlerinde BMW 1 serisi performans, yol tutuş ve konfor açısından biraz daha iyi gibi geldi bana... Fakat iç mekan tasarımı, araç ferahlığı olarak da Audi A3. Fiyat olarak da aralarında 2-3 bin gibi bir fark var.

Bu araçlardan kullanan var mı ? Yorumlarınızı bekliyorum... Hangisini daha doğru tercih olacaktır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucaklı -- 15 Eylül 2015; 21:52:55 >

• Tek tercih meselam rwd olduğu için gerisi çok önemli değil, sürüş keyfi için bmw derim, kullanmasamda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A3 sedan dizel kullaniyorum. Aracim ambition paket. Sormak istediginiz bir soru olursa yanitlarim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW 118i Joy

• 1.16 d zf.

• A3 golfün önüne 4 halka takılmış hali. Ben olsam bmw alırdım her şeyden öte arkadan itiş. O bile yeter. Kalite, perfonmans, konfor olarak bmw bi tık önde yalıtım olarak 5-6 tık önde.
    Not: A3 kötü değil yanlış anlaşınmasın bence A3 A serisinden bile daha iyi.

• Bende 2012-2013 116d alacağım çok araştırdım. BMW çok yönden daha iyi. Sıfır alacak olsam tercihim yine 116 olurdu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski 1 serisinin arka farları igrenç görünüyordu
  • Bmw 1.16d tabiiki.

• şanzımanı yüzünden bmw 116d tercih ederdim
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Aracın hızlanmsı, çekişi, yalıtımı nasıl ? Genel olarak anlatabilir misin
  • 1.16d
  • A3 Sedan kullaniıcısıyım. HB istiyorsanız 1.16d,Sedan istiyorsanız A3 Sedan

Bu arada 1.16d daha pahalı not etmek lazım
  • Günlük kullanımda, arkadan çekiş forumda belli bir kesimin abarttığı kadar farkettiriyor mu kendini merak ediyorum.

Sonuçta bu araçlar günlük kullanım için alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 16 Eylül 2015; 0:03:05 >
  • 1.16d

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet altındaki 1.6 dizelleri yüceltmeyi ne zaman bırakacak. Arkadan önden konusunu bir kenara bırakın hangisi hoşunuza gidiyorsa alın. Allah aşkına ailenizle binmiyor musunuz bu arabalara siz?
  • istanbulda ben hep 30 km/s ortalama ile gittigimden a3 :) onden cekis arkadan cekis yandan cekis vs secim kriteri olmamali.

( ben hep 50 liralik aliyorum misali )
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

1.16 d zf.

Beklenen kombinasyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucaklı

Arkadaşlar uzun uzun araştırdım. Test sürüşü yaptım. Fakat hala kararsızım. Donanım özellikleri hemen hemen aynı gibi.

Test Sürüşlerinde BMW 1 serisi performans, yol tutuş ve konfor açısından biraz daha iyi gibi geldi bana... Fakat iç mekan tasarımı, araç ferahlığı olarak da Audi A3. Fiyat olarak da aralarında 2-3 bin gibi bir fark var.

Bu araçlardan kullanan var mı ? Yorumlarınızı bekliyorum... Hangisini daha doğru tercih olacaktır ?

Ben de hala bakıyorum. Bagaj ve iç genişlik önemli ise a3. İç tasarım kalite olarak çok fark yok. İkinci elini bilmem ama marka imajı olarak bmw önde.

• 1.16d, sadece ZF şanzıman olduğu için bile alınabilir.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.