Şimdi Ara

BMW 2.18İ COUPE ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, uzun zamandır coupe bir araç arıyorum bilen bilir bir çok kez konu paylaşmıştım. Az önce bir 2 coupe düştü ilana.

Araç M paket değil ama temiz, Ve bir çok M pakette olmayan harman kardon ses sistemi var benim için en önemlisi buydu. Ama diğer araçlara nazaran ise katlanır aynaları yok elektrikli. Fiyat olarak ne dersiniz? Araç sahibi abi biraz tabiri caiz “ kıl “ :) 145’e maksimum iner diye düşünüyorum.

Alacağımda yapacağım işler ise; spoiler sökümü, köpek balıgı anten beyaz yapma, belki arka difizoru orjinalde oldugu gibi teke düşürme 2 olarakda gözüme pek batmadı.

• 2 coupe larin arka tasarımıni hiç beğenmiyorum, yoksa ciddi ciddi almayı düşündüğüm bir aracti

Tasarıma takilmiyirsaniz alın geçin, içinizde kalmasın
  • Artık bir araç al da sende bizde rahatlayalım!
  • Bence böyle spor bir aracı m paket almamak olmaz
  • bmw dünyanı en fazla arıza yapan araçlarında 2. sırada

bu kadar para vereceksin hem çok yakacak hemde sorunlarla uğraşacaksın. değmez
  • realitych R kullanıcısına yanıt
    1 serisi kullandım 1tllik bir masraf bile cıkarmadı diyebilirim. Yakıt olarakta harikaydı. Ama tabi yüksek motorlu araçtan geçtiğim için bana harikada geliyor olabilir. Şuanda bmwyi tercih etme sebebim sanayiye uğramayacak olmam tek kapı görüntüsü güzel ve az yakacak olması.
  • M direksiyon + NBT şart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enesaskiin

1 serisi kullandım 1tllik bir masraf bile cıkarmadı diyebilirim. Yakıt olarakta harikaydı. Ama tabi yüksek motorlu araçtan geçtiğim için bana harikada geliyor olabilir. Şuanda bmwyi tercih etme sebebim sanayiye uğramayacak olmam tek kapı görüntüsü güzel ve az yakacak olması.
    hocam bagimsiz arastirmalarda bmw en cok sorun cikaran araclarda fiattan sonra 2. sirada.
    sanayiye ugramamak derken sanayi bmw dolu. sizin basinizs grlmemis olabilir ama ortslama yuksrk.

brn de daciada hic sorun yasamadim . sorunsuz demek olmuyor bu
  • Hocam bende 218i coupe var m paket estoril mavi. Ayni spoiler bende de var,m paket+spoiler agresif ve kasli gosteriyor arkayi. Performans beklentin varsa hayal kirikligi yasarsin,ben de surmeden aldim biraz performans acisindan pisman oldum. Ama diger herseyiyle mukemmel arac. Ilgi odagi da oluyorsun tabi ;)
  • BMW nin en sevdiğim yanı. Oyuncak gibi retrofit yapılması.

NBT, Katlanır Ayna , M direksiyon, Az bi kablolama ve kodlama ile tertemiz yapılabiliyor. Orjinal M Body bulmak zor olacaktır. F30 için orjinal M bulmak kolay mesela. Herkes f80 e çeviriyor. Taiwan falan değil bilidğin orjinal M seti bulabiliyorsunuz. Ancak 2 serisi için Taiwan dışı zor gibi. (Servisteki orjinalının euro hesabını dahil etmiyorum :9 )

He Ses sistemi yapılamaz mı yapılır. Harman dan daha güzel ve temizde alırsınız ancak orjinal olmayacaktır. Tamamen orjinal yapayım dersenizde çok pahalıya gelecektir.

Eğer ben orjinalciyim diyorsanız Ses sistemi yüünden alıanbilir. Ancak keyfime göre yaaprım derseniz M beklenip çok daha güzel bir ses sistemi yapıtrabilirsiniz yalıtımla birlikte kusursuz olacaktır.
  • realitych R kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam şans işi birazda, sonuçta elektronik aksam çok olan araçlar illa ki sorun çıkarabilir
  • talharo123 T kullanıcısına yanıt
    Aldım hocam aracı ilk günden çok hoşuma gitti harman kardon ses sistemi falan efsane ötesi bir sistemmiş gerçekten normal standart ses sisteminden geçince noluyor dedim :)
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim mesajınız için. Açıkcası M paketler pek düzgün kişinin elinde olmuyor temiz zor bulunuyor. Aracı gittim gördüm ve ses sistemini dinleyince ve seni saran deri koktuklara oturunca bu fiyata 2016 çıkışlı bir araç mümkünatı yok diyerek aldım :)
  • Selamlar kaça aldınız bende bakıyorum. Arkadaş 2014 m paket 130 a satttı param yoktu geçen ay alamadım.
  • road35 R kullanıcısına yanıt
    Bedava vermis,km ve hasar bilgisi nedir?
    2014 m paketler hasar kayitsiz 170’e gidiyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talharo123 -- 21 Mayıs 2019; 13:23:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Bedava vermis,km ve hasar bilgisi nedir?
    2014 m paketler hasar kayitsiz 170’e gidiyor :D
    Yok hocam joke price onlar satılmıyor. 140 150 arası ederi. 80 bin falandı pilottu arkadaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.