Şimdi Ara

BOMONTİ YADA ALİBEYKÖY TÜNELİNDE CEZA YİYENLER VARMI EDS!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU İKİ TÜNELDEN 5 TANE CEZA YEDİM ARKADAŞALR VARMI BAŞKA MAĞDURRR 500 600 MİLYON YPAIYOR BUNLAR MİLLETİ SOYUYORUMU NE YAPIYOR ANLAMADIM

• Kac ile geciyorsun?
  • 70 miş birinde 73 190lira biri 93 290 lira daha o şoku atlatamadn bugün 80 140 lira 80küsür gene 140 lira gelmiş ama o zaman larda radarların aktif olduğunu bilmyrdmmm..o cezaları yediğimdeee..ödemiycem hiç biriniiiii bun e yaaa bu darlıktaaa
  • Öncelikle geçmiş olsun.

Hız limiti 70 ise 73 ile ceza yemezsiniz.

Cezalar
    hız limitini %10-%30 arasında aşmak
    hız limitini %30'dan fazla aşmak şeklinde
    kategorilendirilmiştir.

Bu acı bir tecrübe olmuş. Umarım bundan sonra hız limitleri konusunda daha dikkatli olursunuz.

Tekrar geçmiş olsun.
  • Valla bir gece orda hız denemesi yaptık 190-200 yaptım tünelde ceza falan ulaşmadı bana.. Saat gece 2-3 civarıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Öncelikle geçmiş olsun.

Hız limiti 70 ise 73 ile ceza yemezsiniz.

Cezalar
    hız limitini %10-%30 arasında aşmak
    hız limitini %30'dan fazla aşmak şeklinde
    kategorilendirilmiştir.

Bu acı bir tecrübe olmuş. Umarım bundan sonra hız limitleri konusunda daha dikkatli olursunuz.

Tekrar geçmiş olsun.

vallahi 73 basmışım 140 lira gelmişp 3km fazla dieee nası olcakk o zaman baya cezayı kesmişlerrr..yatırmasamm ne olurrrr af maf?
  • Olanla ölene çare yok malesef. İndirimli dönemindeyken ödemenizi öneririm.
    Devir değişti e-haciz sistemi devreye girmeye başladı artık. Cezanın son ödeme tarihi geçince hesabınızdan keserler.
    http://ekonomi.milliyet.com.tr/dikkat-e-haciz-yayginlasiyor/ekonomi/ekonomidetay/01.08.2011/1421261/default.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radar mı yedim ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki taksitlendirme yapıyorlarmıııııki acabaaa
  • 1-2 arkadaşım yemiş benimde artık 65 e sabitleyip gidiyorum nolur nolmaz diye :D ama cidden çok bayık 150 le gitmek varken :)
  • Türkler uçuyo...

yanlış bilmiyorsam o tünellerde hız sınırı 60.hız yapmaya da çok müsait tüneller.her ne kadar kıl olsam da eşek gibi 60 ile gidiyorum ama ne hikmetse bir tek "kek" ben olduğum için herhalde bir ben 60 ile gidiyordum,yanımdan geçmeyen ne taksisi ne apaçisi ne ticarisi maşallah hiç bir şey kalmıyor...

bana sorsan o kameraların çalışmadığını düşünüyordum,çalıştığını görmek tatmin etti açıkcası(kişisel algılamayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 2 Ağustos 2011; 21:09:35 >
  • @capslock24

Neden içmiş gibi yazıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: capslock24

peki taksitlendirme yapıyorlarmıııııki acabaaa

Evet taksitlendirme yapılıyor görünüyor.
    Bkzhttp://www.gib.gov.tr/index.php?id=1280
    Borcunuzu online sorgulayıdıktan sonra ödeme ekranında opsiyonları çıkaracaklardır zannediyorum.
  • Tünellerin giriş ve çıkışlarında hız limiti 50 km, içinde 70 km.

73 ile cezayı muhtemelen giriş veya çıkış noktalarından geçerken yemişsinizdir.

Geçmiş olsun...
  • geçççmişşşş olssunn kardeşşşş
  • çok geçmiş olsun. ama girişlerde tabelalar var zaten. bilmiyodum diye bişey yok yani.
  • eyvllh herkez sağolsunn yorumlarından dolayı...kafam güzel değilde:)))moralim bozuk yaow kardeşim...dediğin gibi çıkışta 50 yerine 73 basmışımmm....cruise controlllllll yok bende olsa yapacammda:S..ödemeseem ne olur ödemem mi daha iiyi olur ne öneriyorsunuz ve taksit yapmıyorlarmı cezalara ya:S
  • bu işte bir yanlışlık var eğer limit 50 iken 73 ile geçtiysen limiti yüzde 46 aşmışsın yani 290 ceza gelmesi gerekiyor diyelim limit 70 idi 73 ile geçtiniz 77 ye kadar ceza yazılmaz. aracınız binek mi ticarimi?
  • binekkkkk neyse yedik artıkkkkkkkk napçaz ödesekmi bıraksakmı ne yapsakkkk çok para 530 yapıyor indirimlee:S taksit olayını teyid edimdeee bi ona göree taksit yaparsam indirimden faydalanamıyorum herhalde
  • bu caydırma değil düper düz keriz yolmadır aynı yol üzerine ard arda 5 tane kamera konum hepsinde ceza kesilirmi!!!
  • yoluyorlar tabiki de neee tamam ben inanıyoru mcaydırma için iyide bu kadarı çok fazlaaaaaa çokkk çokkkmillet ödemeyecek durumdan insanlar varsaaaaaa ne olcakk yaniii günah millet çocuğunun rıskını veriyorrrrr 290 milyon cezamı olurr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.