Şimdi Ara

BU İKİ ARAÇTA KRONİK MOTOR VE ŞANZIMAN SORUNU DOĞRU MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar öncelikle paylaşımı okuduğunuz için teşekkür ederim araç alacağım ve klasik emmimin oğlu bibimin gıdısı şöyle dedi şurada şöyle olmuş sorunsalı yaşıyorum. Şimdi uzun aradan sonra bir araç almaya karar verdik neyse gözüme belirli özelliklere sahip 2 araç kestirdim benim için önemli olan özellik dizel ve 4x4 olmasıydı bununda sebebi arada karavan çekmek için şimdi birileri çıkıp pick up yazmasın kurban olayım o naneyi de yedim zabıta gibi geziyordum ortalıkta pick up istemiyorum yani bende kendime göre hem görsel hem de ihtiyacıma cevap olacak 2 araç belirledim kafamda birinci araç;

JAGUAR F-PACE 2017 MODEL 2.0 DİZEL 4X4 80 BİNDE HATASIZ

FİYAT 2M CİVARI

Tam bu araba için kredimi çıkardım pazarlığımı ettim gidiyordum ki bir tanıdık :) dedi ki bu araba 30 40 binde motor yiyor nasıl yani dedim hemen açtım Google amcayı baktım ki gerçekten de

bir sürü şikayet var kimi 30 binde motor ölmüş gibi 80 bin de kimi 40 binde genelde 2016 ve 2017 serilerinde bu olmuş parçası ve motoru da araba parası olduğu için alttan hafif bir titreme sardı ve ikinci seçeneğe geçtim.

BMW X1 2017 MODEL 45 BİNDE 2.0 DİZEL 4X4 HATASIZ

FİYATI 1.8M CİVARI

Neyse bunu buldum dedim BMWdir kardeşim bakkala götürsen satarsın aradım yine pazarlığımı ettim paramı ayarladım yine tam gidiyorum bu sefer bir galerici arkadaşım aradı dedi ki bundan elimizde var kesinlikle hiç satılmıyor ve şanzımanı çok sorunlu yahu dedim nasıl olur en sorunsuz şanzıman motor bmw de diye biliyorum dedi yok normalde 4x4 ler arkadan itişlidir bu x1 ler standart önden çekişli zora düşünce 4x4 geçiyor bu nedenle şanzıman bozuyor elimizde bir tane var hiç bir şekilde çıkma şanzımanda olmuyor orj servisten takmak zorundayız fiyatı 850 bin dedi bende telefonu zombi gibi kapadım.

ŞİMDİ ARKADAŞLAR HER KAFADAN BİR SES ÇIKIYOR PARAM ELİMDE ORTADA KALDIM :) TEKNİK KONULARDAN ANLAYAN BİRİ YARDIMCI OLURSA CENNETTEN PARSEL ALIR BANA SANKİ BMW OLAYI BİRAZ ABARTI GİBİ GELDİ JAGURARIN MOTOR SORUNU GERÇEKTEN ÇOK DUYDUM ŞİMDİ RİCA EDİYORUM WOSWOSCULAR SALDIRMASIN YOLDA KAĞITÇIYA SORSAN EMİNİM ONUNDA DSG İLE İLGİLİ KÖTÜ BİR ANISI VARDIR :) ŞİMDİDEN DEĞERLİ YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

• 3 kuruşunda niye antin kuntin araba peşindesin kendine sorsana.

SUV itiyorsun bütçene göre bir nissan qashqai falan baksana. Yada 0 tesla al. Miss.

Land cruiser dir, ne bileyim G Wagendir. Hani raconu olan bir şeye takık olursun tamam da. Bu benim param var ama arabadan anlamıyorum arabalarının hem de ikinci elinde bela dan başka hiç bir şey yok arkadaşım.

Jaguar da BMW de 4x4 üreticisi değil. Markayı koyalım birilerini almaya ikna ederiz arabaları bunlar.

Takmışsın kafaya arabayı, başına bela almaya bahane arıyorsun, Allah kurtarsın ne diyeyim...

• 3 kuruşunda niye antin kuntin araba peşindesin kendine sorsana.

SUV itiyorsun bütçene göre bir nissan qashqai falan baksana. Yada 0 tesla al. Miss.

Land cruiser dir, ne bileyim G Wagendir. Hani raconu olan bir şeye takık olursun tamam da. Bu benim param var ama arabadan anlamıyorum arabalarının hem de ikinci elinde bela dan başka hiç bir şey yok arkadaşım.

Jaguar da BMW de 4x4 üreticisi değil. Markayı koyalım birilerini almaya ikna ederiz arabaları bunlar.

Takmışsın kafaya arabayı, başına bela almaya bahane arıyorsun, Allah kurtarsın ne diyeyim...

• Premium segment olsun diyorsanız mercedes glk filan bakın en azından motor da şanzıman da sorunsuz ömürlük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

3 kuruşunda niye antin kuntin araba peşindesin kendine sorsana.

Adamın canı bu arabaları almak istemiş bunlarla alakalı bir soru sormuş sen gelmiş qashqai diyorsun hocam yapmayın şunu ya.

Herkesin fikirleri bir değil, senin düşüncenle onunki farklı olabilir, siz gidin pilli araç ya da çirkin bir qashqai alın o zaman.

• Delifisek.Tux kullanıcısına yanıt

BU İKİ ARAÇTA KRONİK MOTOR VE ŞANZIMAN SORUNU DOĞRU MU? BU İKİ ARAÇTA KRONİK MOTOR VE ŞANZIMAN SORUNU DOĞRU MU? 

• Kaç kiloluk karavan çekeceksiniz, asıl sorun bu, jaguar zaten o seride cidden sorunlu 2018 sonrası bakmak lazım karavan çekmek hiç olmaz, bmw ile işe yüksek ağırlık çekmek iyi bir fikir olmaz.

Yani ya karavan çekmeyin ya bu araçları almayın, yaptığınız iş baştan mantıksız, pick up olmaz demişsiniz o zaman en az 2.0 dizel sorunsuz araçlara bakacaksınız onlarda eski lüks suvlar her zaman saatli bomba,

Sarj sorunu yoksa lr tesla 4×4 alın valla. 2 milyona bulunuyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Temmuz 2024; 10:27:31 >

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Neden ve ne için istediğimi aslında belirttim yoksa emin ol suv olayına hiç girmem de arada karavan vs çekeriz iyi olur düşüncesi ile yöneldim tesla ile karavan çekersem zannediyorum karavanda birde jeneratör taşımam gerekir land cruiser ve g wagen dediğin araçlar çok uç nokta araçlar.

• InspiredTiger kullanıcısına yanıt

Yorumun için teşekkür ederim aslında açıklamada detaylı yazmıştım ancak arkadaş zannedersem tam okumadan yazdı teslayı okuduktan sonrasını okumadım ztn :)

• Boşverin bunlari hocam Mercedes GLC 250 4matik bakalim sizlere , ayni motor olan c250 amg sedan kullaniyorum, 2.0 211 ps 350 tork benzin işinizi fazlasiyla görür , tam otomatik 7 veya 9 ileri sanzimani var üstelik , sevgilerle
  • Gurme seçim hyundai staria 4×4 mantıklı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Temmuz 2024; 23:7:25 >
  • InspiredTiger kullanıcısına yanıt

Yapıcaz, insanız.

Belki tahammül kalmadı, ağır konuşuyoruz, hatamız olabilir, niyetimiz temiz.

Adamın canı istemiş bır bır bır.

Arkadaşın, AIDS hastası bir call girl ile yatmak istediğinde dur mu demeyecekmisin ?

Biliyorum adamın canının istediğini. 2 milyonu zor toplamış, zor toplamasa zaten foruma mı soracak gider alır, hatta bu araçların ilk sahipleri gibi gider 0 alır, biner, baktı yara açacak aha satar.

O adamların sürdüğü keyif gelip bu arkadaşı bozacak.

BMW ninde Jaguarın'da uzmanı olduğu araçlar belli.

Sanayii de güzele çirkine bakmazlar, alırlar lifte görürsün o zaman dünya güzelini.

İkidir konuya gelip alakasız/manasız yorumlar yapıyorsun şimdi sana iki tavsiye vereceğim birincisi bir ata sözü diğeri de hayat tecrübesi. Birincisi bir ata sözü der ki başkasınınkini görmeyen kendininkini balyoz zannedermiş yani burada diyor ki sen hayatında hiç 2 3 milyonu bir arada görmemiş olabilirsin ancak herkesi kendin gibi sanma ikincisi mesela ben birinin konusuna hakkında yorum yapmadan profiline girer hakim olduğu konulara bakarım sana da baktım LPG konuları 1.3 dizel sanayi konuları ha bir de pilli araba tesla hiç alanın olmayan en ufak bir fikrin olmayan arabalar ile ilgili gelip aşağılar vari yorumlar yapıyorsun yapma.

İyilikten anlamakta bir marifet.

• DaLminSSaH D kullanıcısına yanıt

Karavan çekecekseniz BMW de jaguar da bu iş için nazlı araçlar

Hibrit Lexus,rav4 önerebilirim.

Bu araçlar kendini kanıtlamış mekaniğe sahip,10 yıla varan garantiler sunuyorlar

• 2.2 dizel glk veya ml gibi bir şey bakardım, hem sağlam hem sorunu çözülebilen arabalar.

1.5 civarına gayet makul kmlisi de bulunuyor.

Louis vuitton 60 dolara ürettiği çantaya 2500 dolar istiyor.

Biri Range Rover üzerine çakma, diğeri arabadan hormonlu ne idüğü belirsiz SUV kılıklı tenekelerden birini al bakalım hangisini alabiliyorsan paşa keyfin bilir. Paranın gücü ile yaptığın seçimler seni haklı çıkarmaz. Lakin son 20 senedir böyle bir zihniyet var.

- Param var o halde Lambo ile karavan çekerim

- olmaz bilader,

- paran kadar konuş.

Sen hiç rallide yarışan BMW gördün mü ? Yada arazide hoplayıp zıplayan Range Rover Velar (işte f-pace dediğin şey aynı malın morciverti). Neden ?

Bunlar şehir içinde yerden yüksekte g.t gezdirmek için arabalar, ne yüke ne işe gelirler.

Eğer düzgün usta çevren yoksa, yeni arabadan başka şansın yok. O paraya sadece Tesla var, anlamadığınız şey, dünyada Artık düzgün arabayı Tesla yapıyor

Buda tesla karavan performansı. Çok değil elbet. Deli gibi yol yapacaksan uygun değil lakin kısa mesafe veya dişini sıkabiliyorsan çok daha iyi bir seçim.

Ayrıca bir diğer atasözü der ki. Kimin ne olduğu anlında yazmaz, daha internet künternet yokken, ben gençliğimde yarış ekibinde yancıydım, hafta sonları biz çok ralli arabası çektik amerikan Jeepler ile. 30 senelik mevzuları burada yazıp çizmenin manası yok.

Ralliciler o zamanda BMW sevmezdi şimdi de, ingilizler o zaman da düzgün araba yapamazdı şimdi de. Bu adamların parası var, var da o şeyler o paranın hakkını vermiyor.

Alabilyorsan bir japon bakıncan yoluna. Yoksa zor. Senin istediğin model yılına göre japon ne var o bütçe de ?

Tabi anlıyorum, benim eski patronun Şayen ile (tuaregden bozma, kodiaktan çakma ama porshe) üniversiteye rahat girmesi gibi kariyerli araba peşindesin de işte arıza çıkarınca öyle olmuyor...

• Golf al golf

Şimdi içi yanıyor bazılarının bunu yazmak için bari ben yazayım

Yukarıda yorum yapan arkadaşa kızmışsınız da, " benim için önemli olan özellik dizel ve 4x4 olmasıydı bununda sebebi arada karavan çekmek için" bunu yazdığınız zaman, insanların aklına son gelecek şey, bir Jaguar F-Pace ve BMW X1 dir. Çünkü bu fiyat bandında işinizi sorunsuz olarak görecek Hyundai TUCSON, Peugeot 3008, Citroen C5 Aircross gibi araçlar var her şeyden önce. Ama anladığım kadarı ile siz, karavan çekecek arabanın aynı zaman da Premium bir SUV araç olmasını istiyorsunuz ve bütçenize göre böyle bir aracı 0 Km alamayacaksınız. Öncelikle anlamanız gereken, o bütçe de alabileceğiniz 2. El Premium hiç bir SUV arazi için uygun değil ve sorunsuz değildir. O yüzden yukarıda saydığım araçlardan birini seçmeniz bence en uygun seçim olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.