Hani son zamanlarda dolar yükseliyor her şeyin fiyatı artıyor her şeyi almak zorlaşıyor halk fakirleşıyor ya bu halk bunu gerçekten hak ediyor. İnsanlar o kadar şereften onurdan sınıfta kalmış ki. İnsanların zaten sürekli birbirine kazık atmaya çalıştığını insanlarımızın fırsatçılığını herkes biliyor. Bir bankada müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum ve her günün sonunda masadan her tarafım ağrıyarak kalkıyorum. İnsanlar anlayışsız, kendi hatasının farkında olmayan, karşındakine müşteri temsilcisi diye robotmuş gibi görüp aşağılayan insanlar. Size bir örnek vereyim, on müşteriden dokuzu böyle ama sadece bir örnek yeterli. Adam gelmiş bana diyor ki, borcum var ödeyemiyorum bir kolaylık sağlayın, adamın haline üzülüyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, Bütün kaynakları seferber ediyorum ama yapacak bir şey olmuyor. Adama dönüp diyorum ki maalesef sizin içinden yapabileceğim herhangi bir şey yok yani size yardımcı olamadığım için gerçekten üzgünüm. Adamın bana verdiği cevap, sen ne boka yarıyorsun orada, şikayet talebimi al da bir boka yara en azından diyor. E şimdi sen öl geber yani? müşterilerin tamamına yakını böyle, farklı sebepten de olsalar sürekli bir aşağılama eğilimi, sürekli saygısızlık, sürekli bir it gibi davranma, işlerini kolayca halletmek için sürekli yalan söyleme, İmzaladıkları şeyi sonra reddetme ve bankayı suçlama gibi gibi daha birçok şey… Dolardan Euro dan önce insan olmayı öğrenmemiz gerekiyor ondan sonrası zaten gelir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim