Şimdi Ara

Chip eniyi Antivirüs testi ve Kullandığı ram miktarları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CHIP e göre en iyi antivirüsler. (Alıntıdır)

1.Norton İnternet Security 2007

2.F-Secure Internet Security 2007

3.G Data Internet Security 2007

4.Bitdefender Internet Security v10

5.PC-cillin Internet Security 2007

6.Kaspersky İnternet Security 6.0

7.McAfee Internet Security Suite 2007

8.AVG Internet Security 7.5 106mb

9.CA Internet Security Suite 2007

10. Panda Internet Security 2007

bu programların ram kullanımları:

Norton İnternet Security 2007 32mb

F-Secure Internet Security 2007 140mb

G Data Internet Security 2007 52mb

Bitdefender Internet Security v10 70mb

PC-cillin Internet Security 2007 78mb

Kaspersky İnternet Security 6.0 25mb

McAfee Internet Security Suite 2007 114mb

AVG Internet Security 7.5 106mb

CA Internet Security Suite 2007 69mb

Panda Internet Security 2007 88mb

*norton en çok eleştirilen sorunlarından birini çözmüş gibi(32mb)

Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. Ayrıca kullandığınız Antivirüs prosuna göre Ram miktarlarını yazıp doğru olup olmadığını anlayabiliriz.

• ben mi göremedim yoksa nod32 listede yok mu?
  • nis gercekten süper ama tam anlamıyla adam akıllı bir antivirus piyasaya cıkmadı cıkacak gibide görünmüyor...nortonu gidip öyle korsan falan alıp denemeyin...gidin 2-3 arkdas birleşip kutulu alın gercekten cok saglam bir antivirus ama yetmez tabiki...
  • Burda en kötü Norton deniyor ama bu teste göre de en iyisi Norton
  • diyorum nu teste.

Kis'e bak 6.sırada.kis nis kat kat daha iyidir bunu herkes bilir
  • Bence özensiz hazırlanmış bir liste.Hangi programlarla test edilmiş,bulunabilirliği nasıl test edilmiş, Nedir? nasıl ? neden ? falan filan..

İşin şakası Kaspersky 'ın konumu ve NOD 32 nin listede olmaması ilginç
  • reklam kokan bir test bence..norton hala çok kasıyor bilgisayarı ama nedense bu listede en az ram kaplyan antivirüs..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski nortonlarda kaldı arkadaslarda ondan
  • bu büyük dergilerin testlerini ciddiye almayın.
    nortonu tabiki övmek zorundalar
  • NOD32'nin olmadığı bir testi kaale bile almam
  • bu test falan değil.bunlara göreceli reklam denir.bilirsiniz kosla reklamı gibi
    gerçekte test falan yoktur.ürünü ön plana çıkarmaya çalışan uydurma reklam işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinanbest

bu test falan değil.bunlara göreceli reklam denir.bilirsiniz kosla reklamı gibi
    aynen katılıyorum
  • Neye göre en iyi? Kimi iyi korur kimi daha az kimi daha çok sistem kaynağı tüketir kimi varlığını hissettirmez kimisi çabuk bulur kimi yavaş... Daha bu liste uzar gider, testleri son model C2D hatta QC sistemlerde yaparlarsa
    en çabuk ve en çok bulan kazanır ama...
  • be nortondan memnun kalan bir allahın kulu görmedim duymadım.ama ne hikmetse number one olmuş hayret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlas06 -- 23 Nisan 2007; 20:05:17 >
  • parasıyla değilmi, bende bi virus programı yazıp basacam parayı ilk sıraya beni bile koyarlar
  • Chip bu kafayla devam ederse kendisi test yapar kendi inanır. Test başlığını "en iyi AV" yerine "Reklam için en çok ödeyen AV'ler" olarak değiştirilmeli bence.
  • Ülkemizde b.k atma yeteneği o kadar üst düzeyde ki uluslarası bir şampiyona düzenlense heralde açık ara birinci olurduk. Üstüne bu yeteneğini kendini beğenmişlik özelliği ile pekiştirenler de varki, onlar zaten hiç bir zaman tartışamayacak konuşulamayacak çok farklı bir boyuta geçmişler. Anlaşmamız mümkün değil. O yüzden polemiğe girmeden sadece açıklamayı yapıp çıkacağım. Bu konuyu adam gibi tartışmak isteyenler buyursunlar gelsinler CHIP forumlarına, orda tartışırız. Testi neden beğenmediğiniz konusunda geçerli delil ve verilere dayanan argümanlarınızı ortaya sürersiniz o zaman sizi dikkate alırız. Ama böyle çamur at izi kalsın tutumuyla saldırgan tavırlara bu mesajdan daha uzun zaman ayırmamız pek mümkün değil.

Türkiye'de donanım üzerine neredeyse hemen her bileşeni uluslararası kalitede test edecek ekipmana sahip tek dergi CHIP'tir. Bunu 11 ülkede üzerinde yıllarca çalışılarak gelişmiş ve geliştirilmeye devam eden uluslarası test prosedürleri ile birleştirince aslında kimsenin üzerine tartışma konusu bile açmaması gerekir. Ama işte dedik kimsenin ağzı torba değil. İftira etmek için diploma gerekmiyor ne yazık ki. O yüzden bilip bilmeden ağzı olan konuşuyor.

Ama şunu biliyoruz ki bu arkadaşlar sadece bu tip forumlara sallayıp sanal dünyada anonimliğin arkasından çıkamayacak kadar korkak. Ben görmedim ki atılan hiç bir çamurda elle tutulur bir neden ve veri olsun. Ama CHIP'in her sonucunun arkasında çok derin hesaplar yatar. CHIP hiç bir zaman belli kriterlere dayandıramayacağı bir incelemeyi yapıyorum diye ortaya çıkmaz. Böyle bir şey gerekli ise konuda uzmanlığı kanıtlanmış firmalarla çalışır. Güvenlik paketleri testi de bu şekilde yapılmıştır.

Dünya'da CHIP dahil hiç bir derginin tek başına bir antivirüs testi yapması mümkün değildir. Bunu iddia ediyoruz. Bu yüzden bizim testimize laf atıp da bilmişlik taslayan kişileri gördüğümüz zaman gerçekten şaşırıyoruz. Bu başlık altına mesaj atanlara soruyorum. Elinizde tüm dünyadaki virüsler var da testi evde gerçekleştirdiniz de mi testin yanlış olduğunu anladınız. Komik olmayın lütfen. Biliyoruz oturduğunuz yerden sallamak kolay ama lütfen emeğe biraz saygı.

Bu test dünyaca tanınmış popüler dergilerin (Amerika'dakiler de dahil olmak üzere) kabul ettiği Magdeburg'daki Otto-von-Guericke üniversitesine bağlı bağımsız bir Alman güvenlik şirketi ile ortaklaşa yapılmıştır. Web adresi:http://www.av-test.org. Bu firmanın ortak çalıştığı dergilerin listesine isehttp://www.av-test.org/index.php?sub=2006&menue=1&lang=1 adresinden ulaşılabilir. Elinde benzersiz virüs veri tabanını barındıran bu firma dergiler için teknik testleri yapmakta ve yazıya dökülmesi için dergilere göndermektedir. Test Türkiye'de yapılmadığı gibi Alman CHIP tarafından bile yapılmamıştır. Alınan reklamların bunu etkiliyor olmasını savunmak sadece boş boğazlılıktır. Tarafsızlığı ile bir numara olan ve olmaya devam edecek olan CHIP'in kıskançlık veren başarısının bu ve ilerde bunun gibi benzeri olayların tekrarlanmasına neden olacağını biliyoruz. Ama onlara da her zaman gereken cevap verilecektir.

Eeee son söz olarak ne diyelim. Bu kadar lüzumsuz işlerle uğraşacağınıza biraz bişiler öğrenmeye çalışsanız kim bilir belki ilerde CHIP'te çalışma şansınız bile olur. Nazar etmeyin ne olur, çalışın sizin de olur. Saygılar efendim.

• nod32 tabi olmaz burda çünkü antivirüs leri test etmemişler, internet security leri test etmişler daha çok
  • mahony34

sizin yapığınız işler lüzümsüz gibi , test gerçek dışı

bu arada kim takar sizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinanbest

bu test falan değil.bunlara göreceli reklam denir.bilirsiniz kosla reklamı gibi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.