erken geç uyumak vs fark etmiyor en az 10 saat uyuyorum her gün ve çok derin bir uykum var. başımda top patlasa uyanmam. 20 tane alarm kuruyorum bazen hiç duymuyorum bile bazen farkında olmadan uyanıp susturuyorum ama bilincim açık değil sizce uyku apnesi vs olabilir mi? uyandıktan sonra kendime gelmem de en az 2-3 saat sürüyor. ilk 2-3 saat çok asabi ve dalgın oluyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 5 Haziran 2021; 16:56:51 > |
çok fazla uyuyorum hastalığım ne olabilir?
-
-
Tembellik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: STENSTENTembellik.
tembellik değil
deli gibi alarm kurduğum halde duyamıyorum bile ölü gibi uyuyorum
-
+alışkanlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Narkolepsi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vitamin eksikliğinden kaynaklı olabilir. Özellikle D vitamini.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
b
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD61D2951 -- 3 Temmuz 2021; 18:26:45 > -
Bizim yurttada öyle biri vardı alarmı 1 saat çalardı bakmazdı. Bende efendi gibi gidip uyardım bak alarmın çalıyor bizi rahatsız ediyor kalkmıyorsan kapat yat zıbar kalkacaksan kalk bak işine diye söyledim. 1 gün geçti aynı 2 gün geçti aynı 1 hafta geçti aynı sonra çalan telefonu malum bir yerine sokunca çocuk robot gibi saniyesinde kalkmaya başladı. Bence rehavetle ilgili bir durum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günlük 15 saat falan uyuduğum oluyor,genelde en az da 10 saat uyuyorum,ev sessiz olsa,kimse olmasa hiç uyanmam herhalde
-
Evet uyku apnesi olabilir. Evliyseniz eşinize sorun uyurken normalden farklı nefes alıyor muyum/hareket ediyor muyum diye (rüya görmek ile karışabilir), yoksa iyi bir hastaneye gidip polisomnagrafi yapmanızı öneririm.
-
Günde 10 saat uyumanın sorunu yok dostum, ne hastalığı? Ben de gün de 9-10 saat uyurum ve gün içinde çok dinç olururum. Eğer 7-8 saatlik uyumuşsam gün içinde en az 2 kere kahve içmem gerekir ayakta kalmak için. 9-10 saat idealdir, 11-12 tembellik olur.
-
-
Hastalığın doktora gitmeyip forumlarda hastalık araştırmak.
-
Uyku standardı diye bişey yok ki. Genlerinde kodlanmıştır. Bazıları 6-7 saat uyusa yetiyor. Derin uyku kalitesi önemli. 6 saatlik kaliteli derin uyku yeterli olabilir bence. Seninkinin nedeni uyku apnesi olabilir evet. Uyku polikliniğinden randevu alman lazım.
-
Karaciğerinde bir sorun olabilir belki
-
Uyku kalitesini artırmak için vestel akıllı uyku ışığını şiddetle tavsiye ederim. Kullanıyorum ve çok memnnunum. Aldığım günden beri uyku kalitem arttı.
Özel bi kırmızı ışığıyla uyumadan önce melatonin salgısını artırıyor. Melatonin hormonu nedir derseniz açıklayayım. Melatonin hormonu, vücutta uyku ve uyanıklık zamanının belirlenmesini sağlar, havanın kararması ile birlikte salınımı başlar ve geç saatlerde salımı zirve yapar. Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde önemli bir rol oynar. Vücudun biyoritminin düzenlenmesinde de önemli etkiye sahip olan melatonin, aynı zamanda pek çok fizyolojik işlev üzerinde de etkilidir.
bi bakın derim
-
reklam mı aldın la
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Depresyon da olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlaçlar alıyor musun
-
Tembellik ve yıkıklık
Benzer içerikler
- kıyafetten sigara kokusu nasıl geçer
- 172 boy kaç kilo olmalı
- kütük nasıl değiştirilir
- sayko oyunu nasıl oynanır
- b12 iğnesi kalçadan nasıl yapılır
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- çay emojisi
- suudi arabistan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X