Bildirim
CS GO acı biber yeme cezalı ölüm maçı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Yapmayın Şöyle Şeyler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bıktım artık kanal reklamlarınızdan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cezamı ? La biz onları dürümlerin, dönerlerin, donasların yanında çerez niyetine gömüyoruz hangi cezadan bahsediyorsun. -
Yapacak bi şey bulamadım 😂😂
AFK adamı vurup "bu düşman da afk mıdır nedir oh bi kişi öldürdüm" diyerek video geçen türk gencinin sigara yaktıran videosu... -
Kanal açmak için 18 yaş sınırlaması yapılmasının zamanı gelmedimi artık? -
Dislike ı bastım yeğenim -
quote:
Orijinalden alıntı: DorukBasa
Kanal açmak için 18 yaş sınırlaması yapılmasının zamanı gelmedimi artık?
Keşke gelsede sizin gibiler bi kişiyi kötülemese -
quote:
Orijinalden alıntı: Praétorian
Dislike ı bastım yeğenim
Like bassaydın keşke arkadaşa -
Kötülemedim ki, 18 yaş sınırı gelsin dedim. -
Yav yeter yeteeeeeeerrrr
Yahu orijinal olun biraz yeter be oğlum bıktım artık. Allah'ın belası youtube zaten anasayfama önerilerde enes batur mudur ekin soyak vs öneriler çıkarıyor görmek istemiyorum kardeşim böyle şeyleri yav. He bi de ndng diye bi şey var klan gibi bir şey galiba, neyse Allah onların da belasını versin çocukların iq seviyesini düşürüyorlar olmayan beyinlerini de yok ediyorlar -
Yazık valla.. Allah ailene yardım etsin evladım. Zippo videoların devam et daha fazla izleniyo
https://www.youtube.com/watch?v=sAOOFhVWxew (Ağır çekimde pırt videosu)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scrabG -- 8 Eylül 2016; 23:53:38 > -
kanalını -
donas mı :/ eskişehiri özlettin reis.
la o değil de bakayım dedim donas tüm türkiyede varmış eskişehirden istanbula gelince göremeyince dedim herhalde eskişehire has.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 9 Eylül 2016; 3:54:36 > -
Şu ergen videoları izleyeceğinize gidin şu dayıyi izleyin la
Başlığa bakmayın.., bağımlısı oldum SADO DAYIII... (kusura bakmayın gecenin bu saati anca bu )
https://www.youtube.com/watch?v=YvthO35NCYk -
Başlığı görüyosun girip izlemek yada yorum yapmak zorunda değilsin
Beğenmediğüni güzelce açıklamışsın mizahla en azından diğer yorum atanlar gibi veletlik yapmamışsın
İzlemek zorunda değilsin kardeş madem o kadar kötü buluyosun iyisini yap izlesin insanlar insanları yargılamadan önce kendinize bakın ilk
Çok istemiyosan git 18 yaş üstü bul izle her neyse yinede sağol beğenmediğüni güzelce söylemişsin diğer ergenler gibi aklı sıra laf sokmaya çalışmamışsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulmf -- 9 Eylül 2016; 10:38:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- cfg nedir
- cs 1.6 crosshair küçültme
- steam bekleyen bakiye
- faceit demo izleme
- cs 1.8
- cs go kaç gb
- cs2 indir
- cs2 kan silme kodu
- cs2 wallhack kodu
- cs2 fps gösterme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X