< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2028’den Sonra Yeni Bir Türkiye İnşa Edeceğiz Göreceksiniz
-
-
Helal reissss
-
22 yıldır kendisi ana muhalefet olduğu için hedefini net belirlemiş işte.
-
Elliki yedi bile afiyet olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi ben bu 2028 olayını hayıra yormuyorum.
Size söyliyeyim.
Yani bu alalade söylenmiş bir şey değil.
Kafalarında, ortaklarıyla ne planlar varsa artık. Seçimle alakası yok.
Beni bi' salda ben gideyim, sonra ne inşa ediyorsan et reis. Diğer tarafta da inşallah görüşmeyiz.
-
Hep aynı hikaye. 2023 diye diye başımızın etini yedi, şimdi de 2028 çıktı. 43 yaşıma geldim, son 22 yıl içerisinde bir halt olduğunu görmedim. Aksine bir ton olumsuz şey oldu ve olmaya devam ediyor.
Paypal'ı kapatan zihniyet 2028 değil, 3028'i de görse bir arpa boyu yol kat edemez.
Selametle...
-
Kesin gene birilerini ağırlayacağız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Saray rejiminin seçimle gideceğini zannedenler şöyle bir silkelenip kendilerine gelsinler artık.
-
hapisanemi inşaa edicekmiş
-
Yeni Turkiye'de yeni - eski milletvekilleri alkollü araç kullansa , araçla birini ezse artık suclanamayacaklar !
Yeni Türkiye !!!
bir kere de şu adama şans verin bi de bunu deneyelim
-
Greencard hüseyin gibi gel bi başvuru daha yapalım, bak bu sefer oldu, paran da yandı, gel bi 5000$ daha ver. Tamam reis.
-
reisim ne diyosa doğrudur. sonsuza kadar oyum reise.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
103 kişi sahte alkolden ölmüş. Normal bir demokraside böyle bir hükümet ayakta kalamaz. bizde konuşulmuyor bile.
-
KARTAL PARTİSİyoutubeBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan, oğlunun gemi almasının almasının abartıldığını belirtti. NTV'de yayınlanan "Seçim 2007" programında gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Erdoğan, oğlunun gemi almış olmasının medya tarafından büyütüldüğünü söyledi. "Gemi var gemicik var" diyen Erdoğan, şöyle konuştu: "Bir de bunun sıfırı var, eskisi var. Siz kalkar, 15-16-17 yaşında bir gemi alır ve küçük gemi de küçük bir gemiciklerden olursa ve bunun da ödeme koşulları da gayet iyi olursa, kendi kendini ödeyecek durumda olursa niye alınmasın? Taksidini de bu gemi ödüyorsa yapabilirsiniz."https://www.youtube.com/watch?v=VDIdyGderwI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 8 Şubat 2025; 10:46:43 >
-
Ben artık emekli olmak, kitap okumak, müzik ile ilgilenmek, piyanoyu ilerletmek, spor yapmak, bahçe ile, toprak ile uğraşmak, huzurlu sakin bir hayat sürmek istiyorum. Bu ülkede siyasetçiler neden bunu istemezler?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 8 Şubat 2025; 10:52:53 >
halk böyle olursa kazanması zor degil. sıkısınca bir eyt. asgari yüksek zammı verir halkı tekrar kandırıp oy alır insanımız akıllanmaz sürünür yine
Hep aynı hikaye. 2023 diye diye başımızın etini yedi, şimdi de 2028 çıktı. 43 yaşıma geldim, son 22 yıl içerisinde bir halt olduğunu görmedim. Aksine bir ton olumsuz şey oldu ve olmaya devam ediyor. Paypal'ı kapatan zihniyet 2028 değil, 3028'i de görse bir arpa boyu yol kat edemez. Selametle... |
22 yıldır kendisi ana muhalefet olduğu için hedefini net belirlemiş işte. |
103 kişi sahte alkolden ölmüş. Normal bir demokraside böyle bir hükümet ayakta kalamaz. bizde konuşulmuyor bile. |
bir kere de şu adama şans verin bi de bunu deneyelim |
Benzer içerikler
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- elif can yetim
- parayla diploma veren üniversiteler
- 2025 düğün masrafları
- opel grandland 2025
- space x
- sıfır araba fiyatları
- fiat 600 fiyat
- tcg izmir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X