Şimdi Ara

Dominant ve lider davranmaya çalışan kızı engelledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni tanıştığım bir kız. Buluşma ayarlayacaktık. Basit kız olmayayım diye gereksizce işim var yalanı ile buluşmayı ertelemekle başladı yarın yapalım falan dedi. Neyse işi vardır diye düşünüp tolerans gösterdim. Sonra buluşma yerimi söyledim. Şurda buluşamaz mıyız dişçiden çıkarken geç kalırsam orda oturur beni beklersin diyor.

Kız bunu diyince ben biraz rahatsız oldum. Beni simp erkeklerle karıştırdı sanırım. Hayır şeklinde cevap verdim. Sonra 1 saat sonra geliyor musun dedim. Gelmeyeceksen başka planlarım olacak dedim. O da ben Kartala geçtim bilmem ne dedi. Yani gördüğünüz gibi istedikleri olmayınca sizi yoksayan, size değer vermeyen, liderliğini kabul etmeyen, dominant davranmaya çalışan bir kız.

Ben dominant kızları sevmiyorum. Bir kız dominant davranıyorsa, lider olmaya çalışıyorsa, erkeksi, maskülen tavırları varsa o kızdan uzak dururum. Kıza direk engel attım. Benim gözümde zerre kadar değeri yok çünkü. 10 üzerinden 7 lik diyebileceğim bir kızdı ama karakteri onu gözümde 0 puana çekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Söylediklerinize itaat etmeyen, dominant ve lider olmayan çalışan bütün kızları engelleyin ve muhatap olmayın

• Helalimsin

• Doğru cevabı bulmuşsun ama gidiş yolun yanlış.

Mesela kızın "bugun işim çıktı, yarın görüşelim mi?" demesi kadar doğal bir şey yok. Herkesin işi çıkabilir, eğer seni bekletmediyse, oyalamadıysa sorun yok. Alternatif buluşma tarihi de vermiş mesela. Bunu demeseydi sorun var, buluşmak istemiyor derdmi.

Neyse, bahsettiğin kız dominant değil, saygısız. Sana saygı duymayan biriyle görüşmenin de bir anlamı yok. Bu konuda haklısın. Ama söz dinlemeyen, itaat etmeyen lafların falan da hep mağara adamı tripleri. İtaat edecek arkadaş arıyorsan köpek sahiplenmeni tavsiye ederim.

• Dominat teyze aklima geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • diş yaptirdiktan sonra bulussa bile nasil konuscakmis. insanin agzi yuzu uyusmus oluyo. randevu verirken karsisindakini araya sikistiran kisileri sallayin gitsin. zaman ayiramiyosa yoluna baksin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu içeriğini okumadım fakat başlığa +1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    neydi o kadın öyle yaa. kocası kılıbık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dominantlık değil bu karaktersizlik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.