Yeni tanıştığım bir kız. Buluşma ayarlayacaktık. Basit kız olmayayım diye gereksizce işim var yalanı ile buluşmayı ertelemekle başladı yarın yapalım falan dedi. Neyse işi vardır diye düşünüp tolerans gösterdim. Sonra buluşma yerimi söyledim. Şurda buluşamaz mıyız dişçiden çıkarken geç kalırsam orda oturur beni beklersin diyor. Kız bunu diyince ben biraz rahatsız oldum. Beni simp erkeklerle karıştırdı sanırım. Hayır şeklinde cevap verdim. Sonra 1 saat sonra geliyor musun dedim. Gelmeyeceksen başka planlarım olacak dedim. O da ben Kartala geçtim bilmem ne dedi. Yani gördüğünüz gibi istedikleri olmayınca sizi yoksayan, size değer vermeyen, liderliğini kabul etmeyen, dominant davranmaya çalışan bir kız. Ben dominant kızları sevmiyorum. Bir kız dominant davranıyorsa, lider olmaya çalışıyorsa, erkeksi, maskülen tavırları varsa o kızdan uzak dururum. Kıza direk engel attım. Benim gözümde zerre kadar değeri yok çünkü. 10 üzerinden 7 lik diyebileceğim bir kızdı ama karakteri onu gözümde 0 puana çekti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim