Şimdi Ara

Dumbbell Bench Press

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 26 KG spin dumbbell var evde vücut geliştirme değildi fit bi vücuda sahip olmak için kullanacağım ama belli oranda kasl geliştirmeyi düşünüyorum yalnız bi sorun var Dumbbellerimle göğüs bölgesinde bench press yaparken (bi elimde 8 diğer elimdede 8 kg var) bu beni biraz zorluyor beni ve kollarım hafif sağa sola doğru sallanmaya başlıyor yani havada tutmakta zorlanıyorum.6 kg liklerle çalışırken sorun yok ama ağırlıkları artırmak istediğimden 8 kg ye mecbur geçmek zorundayım.Ve bench press i yaparken alt göğüse doğru veya elim yanlara doğru kayıyor indirip kaldırırken acaba çarpık gelişmeye neden olurmu yani göğüs bölgesinin yamuk yamuk yumuk olmasına ?

Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar zahmet olmazsa ilgilenebilirmisiniz ?
  • Bi cevap verecek biri yokmu ya
  • zamanla alışırsın bende aynı harekete 6 + 6 ile başlamıştım şimdi 14 + 14 ile yapıyorum
  • Hareketi nizami yapabileceğin ağırlıktan fazlasını yapman çok ta mantıklı değil. Şahsen şu anda 25 kg-25 kg dumbell lara kadar nizamı yapabiliyorum ama başladığımda 10-10 gibi bir değerdi. Yani zamanla olacak her şey, fazlası zarar. Ağırlık azken yamuk yumuk bir sıkıntı olmaz aslında ama ağırlıklar artmaya başladığında hatalı çalışmaya devam edersen o zaman asıl sorunları yaşarsın, sakatlanmadan tut yamuk yumuk gelişmeye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler arkadaşlar ama 2 antrenmandır 6+6 yapıyorum ve 8+8 e geçmem gerekiyor.
    Örneğin bicepslerdede 6+6 yapıyorum 2 antrenmandır.Yarın biceps günüm ve 8+8 e geçicem biraz zorlanıcam ama olsun.
    Yani şuan 6+6 ile devam etsem gelişim olurmu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.