Bildirim
DÜNDEN BUGÜNE EKRAN KARTI PİYASASI --ÖZET--
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dünden bugüne doların özeti.
RX480 in piyasaya çıktığı gün dolar 2.9 TL idi şuan 4.67 TL. RX470 Gaming-X i amazon üzerinden 570 TL ye aldığımı biliyorum daha ne söylenebilir ki? -
sistem toplamak yavaştan hayal oluyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dolar 4.8 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda... -
Bu kart piyasası değil ülkenin batışının sadece bir pc parçasında ki etkisi.
Artık 3. değil 4. dünya ülkesi yolundayız durmak yok dahada berter olmaya devam..... -
Yükselen dolar değil maalesef arkadaşlar , TL çöküyor ve bütün paralara karşı değer kaybediyor. -
2-3 sene içinde dolar 10 tl olduğunda her yerde capslerin dolaşacakquote:
Orijinalden alıntı: sangokudbgt
Dolar 4.8 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda... -
4.67 mi ? Gece olan çıkışı görmediniz. Siz yazdığınız 10-15 kuruş artmıştı. 4.90'ı gördü.quote:
Orijinalden alıntı: IntelKILLER
Dünden bugüne doların özeti.
RX480 in piyasaya çıktığı gün dolar 2.9 TL idi şuan 4.67 TL. RX470 Gaming-X i amazon üzerinden 570 TL ye aldığımı biliyorum daha ne söylenebilir ki? -
Hepsiburada bilgisayar donanımlarında KDV indirimi kampanyası yapmış, bir kaç kez belli ürünleri kontrol ettim hepsinde fiyatlarda artış vardı, adamlar dövüz kurunu fiyatlara canlı yansıtıyorlar ve fiyatlardaki oynamalara canlı şahit olduk. Yoksa bir zamanlar böyleydi şimdi böyle oldu demek eskide kaldı, artık birkaç saat önce böyleydi şimdi bu fiyata geldi denecek bir durumdayız maalesef. -
2017 ekim dolar 3,60 seviyesnden 1050ti 840TL almıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ölelim o zaman ya daha ne denilebilir?quote:
Orijinalden alıntı: Knisath
4.67 mi ? Gece olan çıkışı görmediniz. Siz yazdığınız 10-15 kuruş artmıştı. 4.90'ı gördü.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Bat-Man
Geçen yıl haziranda zotac o.c 1050ti yi 670'e almıştım :)
Yeni sistemi 4tlden dizdiğim için, şuan kendimi şanslı hissediyorum ve 2 hafta kadar oldu :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
@Frank Sobotka
Yalnız, 2008 ekiminde yaşanan dolar kuru artışını henüz yaşamış değiliz. Tabi yine de içinde bulunduğumuz mayıs ayı o döneme benzedi iyice. -
2008lerin kiymetini bilemedik.
ozamanlarda ust seviye kartlari rahat rahat aliyorduk.
İyi tarafından bakın "cehape varken bir gecede kur şöyle böyle artardı" muhabbetini ileride biz de yapabileceğiz. Daha ne olsun. Herkes konuşur AKP yapar. -
-
2008 pc toplamak benim için ailem için çok lüksdü. Değişen pek birşey yok gibi
11.11.2017 tarihinde 620 tl ye MSI gtx 1050 ti 4gt oc almıştım 580 tl ye bile vardıquote:
Orijinalden alıntı: Emre-Dylanquote:
Orijinalden alıntı: Bat-Man
Geçen yıl haziranda zotac o.c 1050ti yi 670'e almıştım :)
Yeni sistemi 4tlden dizdiğim için, şuan kendimi şanslı hissediyorum ve 2 hafta kadar oldu :)
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar bilgisayar bu zamanda alınmaz diyorsunuz ama Türk lirası daha da değer kaybediyor gün geçtikçe bence almamanın bi anlamı yok. Kesinlikle bu şartları göz önüne alırsak F/P bir sistem kurulmalı sadece.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dolar 4.8 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda...
|
Benzer içerikler
- üçlü ara bellekleme nedir
- wattman hatası nedir
- intel hd graphics 3000
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- nvidia txaa nedir
- rtx 3060 ne zaman çıktı
- mx550 ekran kartı
- 4060 ne zaman çıktı
- rtx nasıl açılır
- rtx 5060
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X