Şimdi Ara

ebay ürünü iade etmeden paramı geri iade etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ebayden bir ürün aldım fakat ürün geldikten sonra ürünün orjinal olmadığını düşündüğüm için paramın geri iade edilmesini talep ettim. Satıcı arkadaş tamam dedi ürünü geri gönder paranı göndereyim sana dedi. Herşey yolunda gitti fakat ben ürünü iade etmek işi zor geldiği için kullanmaya devam ettim ve geri çekmeyi unuttum iade talebimi. Aradan uzun bir zaman geçtikten sonra ben ürünü iade etmeme rağmen bana ebay paramı hesabıma yolladı. Sizce ne yapmam gerekiyor?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapdroid -- 9 Temmuz 2015; 0:33:08 >

• Satıcıya mesaj atıp durumu belirt ve paypal hesabını isteyip parayı yolla.
  • zapdroid Z kullanıcısına yanıt
    Kaç günde geldi ürün?Bende amazondan g930 alıcam ama gelmiyor ürün üstelik daha önce geliyordu ama şimdi arama yaptığımda ship to turkey seçili olmasına rağmen adresime gelimyor.

http://www.ebay.com/itm/Logitech-G930-Wireless-Gaming-Headset-with-7-1-Surround-Sound-/310929343015?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4864d54227

Burdan alsam bana gelir mi ve ne kadar sürede gelir?Alsam mı acaba?
  • zapdroid Z kullanıcısına yanıt
    Hocam aradan ne kadar geçti böyle 1 ay fln geçtiyse tabiri caizse koy verin gtisin kullanmaya devam

Ama vicdan yaparım diyorsanız tabikide doğru olan geri göndermektir / birde şöyle bir ihtimal var adamın durumu ebay a bildirip sizi şikayet etmesi de muhtemel bunu da göz önünde bulundurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkin59 -- 9 Temmuz 2015; 16:11:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.