< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfkli -- 5 Eylül 2022; 15:51:29 > |
1.2 clio'dan sonra, 1.4 egea hb alınır mı

-
-
İkiside atmosferikte yine 1.4 daha iyi gider. Atmosferiğin hantallığını yine hissedersiniz. Lpg ile yakıt masrafınızda düşer hem geçin bence.
-
Atmosferikden atmosferik araca geçiyorsunuz. Ki hacim de büyüyor. Mantıklı seçim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Clio 1.2 1055 kg, egea 1.4 1150kg
Farj olur ama turbolu gibi de gitmez 1.4 olan. Segment yukselttiginiz icin konfor vb artar
Egea 1.4 benzinde bile gitmiyor ki LPGde nasıl gitsin. Bilmiyorum nedendir ama Clio 5 1.0 sce bana göre 1.4 egeadan daha iyi gidiyor. Özellikle şehir içi atiklik olarak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bir de urban plus en dolunun bir altı mı oluyor
-
1.2 clio ya binen biri için performans farketmez ikiside şehir içinde oradan buraya gider lpgsiz olmaz elbette ama keyifte vermez 1.3 mj bile iyi giden bir motor değil
Abi nasıl iyi giden motor değil ya. Siz bu arabalarla kaç yapıyorsunuz. Ben şehirlerarası çok gider gelirim performans olarak yetersiz gelmedi hiç.
Yeni otoyolda basarak da gittim. Bölünmüş şehirlerarası yolda hızlıca 120'ye çıkıyor daha ne bekliyorsunuz ki.
---
Konuya gelirsek atmosferik düşük hacime alışkınsınız aşağı yukarı aynı şeyi yaşarsınız. Devir ekonomi devri ve LPG km başına en ekonomik seçenek.
Urban Plus orta donanım. Çok nadir mirror paket var üstü. Satılırken çok az fark vardı ben araç yok diye alamadım. İlaveten krom detaylar ve geri görüş kamerası geliyor. Bir de mirrorlink vardı.
En üst paket Lounge Plus ama uzun süre üretilmedi ya da bana öyle söylendi. Fakat 1.4 motorla geldiğini hiç görmedim. Genelde 1.6 dizeli var. Adaptif hız sabitleme, arka kol dayanağı, far ve yağmur sensörü gibi detayları vardı ilaveten.
-
Millet istiyor ki uçsun kaçsın makas atayım falan. 65 beygir güç üretebilen araçlarla yıllarca bu ülke vatandaşı seyahat yaptı, full bagaj pikniğe gitti. Ama gel gör ki şimdi gitmez gitmez diyorlar. Gidiyor ama uçmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- golf 8 1.0 tsi impression yorumlar
- liqui moly ceratec yorumlar
- renault rafale kullanıcı yorumları
- toyota corolla 1.4 d-4d arıza lambası
- renault servis bakım ücretleri
- toyota corolla cross nerede üretiliyor
- alpine a290 fiyat
- araç kamerası
- zes şarj istasyonu fiyat
- honda hornet 750 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X