Şimdi Ara

Ehliyet Yaşı 16 Olmalı mı? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
10.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence 16 yaş çok geç10 yaş uygun ama lakin fakat nasıl bir araba buuuuu evet aynen böyle
     Ehliyet Yaşı 16 Olmalı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flu3988 F kullanıcısına yanıt
    Yapmayalım arkadaşlar lütfen bana kalırsa 25 yaş uygundur.Hepimiz sorumluyuz hepimiz @Flu3988

• Çek çek kardeşim filanda ehliyet alır adamın birinin arabasına girer adam ölür bende kardeşimi dayaktan öldürürüm.

Sonra haberler ;

Aile faciası 3 ölü 2 yaralı
  • Aksine arttırılmalı.
  • ne 16sı 21e çekilmeli.
  • 30 yas ve uzerı olup da gecmıs zamanları dusunup 16 yasında ehlıyet verılsın dıyen olmaz sanırım. lan ben tek serıtlı yolda 2 arac gıtmeye calıstıgımızı bılırım ne dıyonuz bı de ehlıyet olaydı
  • 16 çok erken. Ehliyet için 18 yaş idealdir.
  • Türkiyede 21 yaş ve üzeri olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acr

Senin gibilere bisiklet verilmeli haklisin.

Neden böyle atar yaptın ki ? Doğru söylemiş. Şimdi 16 yaş demek bildiğin çocuk demek. 16 yaşındaki çocukların araba kullandığını düşünemiyorum. 20'ye çıkmalı bencede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Neden böyle atar yaptın ki ? Doğru söylemiş. Şimdi 16 yaş demek bildiğin çocuk demek. 16 yaşındaki çocukların araba kullandığını düşünemiyorum. 20'ye çıkmalı bencede.

Uslüp önemli kardeşim. Bir şeyi on turlu söyleyebilirsin ve hepsi farklı anlamlar tasiyabilir.Benim asil takildigim, anlatmak istediğim nokta biraz daha farkliydi ama insanlardaki on yargilari kirmak atomu parcalamaktan bile zor. Derdimi anlatamadim. Onun için uğraşmak bos is. Anlasilmiyacak. Ayrıca şunuda farkettimki muhattap alip konustugum insanlarin yasi oldukca dusuk. Forumdaki yas ortalamasi ciddi derecede dusmus durumda. Tahmin ediyordum ama bu kadarini değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir genc olarak gunumuz gencleri arabayi aldi mi hiz yapma, yuksek ses acip iceride koparken milleti de rahatsiz etme egilimindeler. Hadi sesi gectim ama belli riskli davranislar karsisinda hizli karar verecek bir nesil oldugumuzu dusunmuyorum. Bundan dolayi 16 nin dusuk oldugunu savunuyorum.

• acr kullanıcısına yanıt
    Aga amerika'da ki ehliyet alımı biz de ki gibi kasap usulü mü bir araştır istersen..
  • foruma tc no ile girilse ve çocuklar burada olmasa ciddi paylaşımalr olabilirdi hatta çocuğu bırakınız mümkünse 30 yaş sınırı...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Uslüp önemli kardeşim. Bir şeyi on turlu söyleyebilirsin ve hepsi farklı anlamlar tasiyabilir.Benim asil takildigim, anlatmak istediğim nokta biraz daha farkliydi ama insanlardaki on yargilari kirmak atomu parcalamaktan bile zor. Derdimi anlatamadim. Onun için uğraşmak bos is. Anlasilmiyacak. Ayrıca şunuda farkettimki muhattap alip konustugum insanlarin yasi oldukca dusuk. Forumdaki yas ortalamasi ciddi derecede dusmus durumda. Tahmin ediyordum ama bu kadarini değil.

Hocam farklı görüşlere sahip olabilirsiniz bukadar sinirlenmeyin olur böyle Hayırlı akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: PoWeRLoGY

Aga amerika'da ki ehliyet alımı biz de ki gibi kasap usulü mü bir araştır istersen..

Haklisin, değil ama dikkat ederseniz konuyu olmali diye değil olmalimi diye actim. Amacim trde olabilirmi olursa nasil olabiliri sorgulayalim tartisalimdi. Ama su acikki konunun durumu ve içeriği forumca pek anlasilamadi daha doğrusu bu tarz konuların yeri pek forum değil bunu anladim.

Başa yani yorumunuza tekrar dönersek bu şartlar altında trde ehliyet bile verilmemeli, zaten amacim birazda bunlari konusmakti. Neyse bu konuya son mesajim olacak. İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 21 Mayıs 2014; 1:28:09 >
  • Bence 15-16 yaşında deneme ehliyeti tarzı bişey alınabilmeli bu ehliyetin bazı sınırları olmalı -mesela sadece bulundugu şehirde kullanabilcek arabayı şehirler arası yolculaga çıkamıycak vs. - ve 18 yaşına kadar ceza falan almazsa 18 yaşında ehliyetini alabilmeli
  • 20 olsun
  • bence makulu 22 inanin 18 ile 22 arasinda cok fark var.

• Avrupa'ya bakarsanız çok şeyin değişmesi gerekir ama öncelikle avrupa gibi bilinçli, duyarlı, saygılı, bilgili ve eğitimli olursak ancak bu dediğiniz olabilir. 16 - 17 yaşında bebeler direksiyon başına geçip cahilane bir şekilde youtube'da izledikleri drag, drift ve top speed'leri uygulamaya kalkıyorlar bunlara hergün şahid oluyorum. Eğer bu çocuklar aracı kaldırmayı öğrendi vites cart curt hemen trafiğe çık ve olacakları siz düşünün.
  • 20 ideal bence. Askere gitmeden alınsın askerde şöför kıtlığı çıkmasın
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.