Şimdi Ara

Ev satışları durdu. Fiyatlar düşüyor. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
1
Favori
16.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

500 milyon eder kesin bilgi 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt

Düzcede 750.000 tlye sıfır daireler var hem istanbula 2 saat uzaklıkta , kim ne yapsın trabzonu

• Banka kredi verse faizi düşürse ortalık hareketlenecek.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

ekşi sözlükte böyle tipler vardı. ev alanlara "betona para mı gömülür, o parayla dünyayı gezersin, kiracılık daha karlı kehkehkeh" diyorlardı. şimdi her gün ev sahiplerine küfredip başlıklar açıyorlar. "ev sahibim beni çıkarmak istiyor, param yok çıkamam, ev bulamıyorum ühüühüü"

bunlara az bile

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    yukarıda yazdım, 2020'de benim ev almamla alay edip "betona 250 bin bile vermem" diyen arkadaşım bu sene birkaç ay önce ev aldı. emin evim tarzı bi sisteme girmiş. 1 milyon peşin vermiş. ödediği taksit de her sene artarak gidecek. bu sene 10 ödüyosa seneye 15 sonraki sene 23 sonraki sene 35 öyle katlanarak artacak aylık ödeyeceği taksit bedeli. alay ettiği ben ise aylık 2250 TL kredi taksidi ödüyorum ve neredeyse peşinat ödemeden almıştım evi.

biz böyle yazınca bizi betona tapan ya da RTE fanatiği zannediyorlar. bizler sadece ucuz krediyi değerlendirmiş kişileriz. ev benim de umrumda değil ama barınma bir insanlık ihtiyacı olduğu için ev aldım.

bide "deprem olunca evleriniz yıkılacak" diyen moronlara cevabım:
    1- sen kiracısın diye senin evin ayakta mı kalacak?
    2- biz eve milyonlar ödemedik çok ucuza aldık, maddi kayıp umurumuzda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 3 Kasım 2023; 9:43:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Konu başlığı ile senin hayat hikayenin ne alakası var. Peşinat bile vermeden aldıysan o ev tırttır. Çünkü kaliteli dairelerin en iyi zamanda bile yarısı kadar kredi çıkıyordu. Exper herzaman yarısı kadar değer biçer.

Varoş mahallede çürük dairesi olan kendini zengin zannediyor.

Koy ilana alan varmı mesaj atan olacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 3 Kasım 2023; 22:14:1 >
  • Birkaç emlakçıya numara bırakmıştım. Hergün arıyorlar , evlerin fiyatı son 1 ayda %20 düşmüş ama alan yokmuş. Aralığı bekle yarı fiyatına alırsın dedi exper arkadaşım.

Paraya ihtiyacı olanlar fiyat kırınca , piyasada eş zamanlı düşüyor.

Arkadaş 3ay önce 800.000 istediği arabayı bugün 650 ye zor sattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 3 Kasım 2023; 22:15:27 >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Eltes Güneşi sitesinden İstanbul'un en pahalı sitelerinden birinden kendimiz gidip banka ile konuştuk kredide anlaştık yahu birsürü çalışma arkadaşım aldı o kredileri. bilmesek bizi yiyecen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 3 Kasım 2023; 23:6:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sakin ol şampiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 4 Kasım 2023; 0:5:25 >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

3 ay önce 800 istiyoduda satabiliyo muydu?

Öyle %23 altına düşmesi çok zor. Fırsat arabalara koysa yine üstüne giderdi. Yarı fiyatına çok zor bulursun adam sıkışsa bile eşine dostuna satar piyasa düşmez öyle evler.

• SON KALE DE YIKILDI GAMEPASS ZAMLANDI! Türk Yapay Zeka ZEKAİ - YouTube

Bakın mesut çevik ve can sungur anlatıyor bu fırsatçı tayfasını. Emlakçı ve fırsatçı ev sahibi terörünü birde burdan dinleyin...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenginin malı züğürtün çenesini yorar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Fakir eşşeğini , zenginin atından daha değerli görür.

Evim milyon milyon diyen tayfa yüksekten düşünce hayatın gerçeklerini öğrenir  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 5 Kasım 2023; 17:50:49 >
  • Verse ne olcak ki sahibindene bir giriyorsun krediler düştüğü anda fiyata ekleme yapıyorlar sürekli. Asgari ücretde her sene ciddi artıyor bu sefer özel sektörüde çalışan asgari ücrete yaklaşıyor. isterse krediyi 0.50 yapsınlar yine o aylık rakamları ödemek çok zor. 2 trilyon olacak 3- 4 trilyon banka birde hepsini vermiyor kredinin yüzde 25ini hazır peşinat hazırlaman lazım.

• Konu sahibinin acisi buyuk

• Xreleave kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum.

Gelip de buraya ülkenin temiz ve emekle kazanç sağlandığı dönemlerden kalan abuk subuk tavsiyeler ile gençlere nara atmaya kimsenin hakkı yok.Daha geçen Yıldız Teknik'te profesör olan birisi ile tanıştım, adam seneye emekli olacağını ama profesör olsa bile ev alamadığını, diğer akademisyenlerin de aynı durumda olduğunu, bırak daireyi araba bile alınamadığından yana sitem ediyordu. Ülkenin durumu çok kötü ama zamanında dünyalığını yapanlar şimdi kiralardan servet kazandığı için gelip saçma sapan argümanlar ile tavsiye verme hadsizliğini kendilerinde görüyorlar.

Sadece benim beş arkadaşım seçimden sonra ülkeden ayrıldı. Ülkenin her tarafından sahtekarlık ve kara para aklama haberleri geliyor.

• Piyasa düşmeye devam ediyor. Favori ilanlardan devamlı bildirim geliyor.

https://www.youtube.com/watch?si=c-DARTvIyRDQCEbf&v=KVZlwvK-fCU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 11 Kasım 2023; 14:8:2 >
  • Bende de epeyce favori ilan var fakat bana gelmiyor. Hangi şehir/ilçeye bakıyorsunuz?

• 2020 döneminde alanlar çok şanslı. Ne durumum ne de işim vardı. Şimdi iyi kötü kazanıyorum ama öyle bir fırsat bir daha gelmez. Hayat işte...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.