Şimdi Ara

Evde vücut geliştirenler için squat , bench ve barfiks istasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık iki yıldır power rack vb. ekipmanlar üretiyorum sizlerden gelen talepler doğrultusunda yeni bir model üzerinde çalışıyorum

Bu ürün Half rack benzeri bir ürün ama az alan kaplıyor evde tavan ile yer arasına sıkıştırılıp kullanılıyor bu nedenle
    dübel delik gibi işlemlerle uğraşmadan hem squat hem bench hemde barfiks hareketlerini kolayca yapmanızı sağlıyor
    bu ürün için eklemek istediğiniz birşeyler varsa yorumla Evde vücut geliştirenler için squat , bench ve barfiks  istasyonu
    rınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim iyi günler.

• shappy S kullanıcısına yanıt
    Yeni baslaynlar icin guzel bir secenek olabilir. Yuksek agirliklari destekleyebilecek mi?

Yorumlarim:
    - Tavan montaji genis plaka ve her profile 4 dubel sabitlemeli olabilir
    - Arkada duvara saplama da gelebilir, barfiks veya bacak kaldirma airasinda cekme kuvvetini dengelemek icin
    - Altta destek ucgenler ve agirligi dagitacak plakalar lazim. 100kg bar o profilin kucuk basma alanina cok saglam yuk getirir. Parkeyi, betonu delmeye baslar.
    - Squat icin ustte askilar olacak degil mi? Bench askilari squat guvenligi icin kullanilir genelde. Ustte daha kisa askilar bar icin oluyor. Evde guvenlik sart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alx kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum eleştirileriniz için

Evet yüksek ağırlıkları destekleyecek
    dübel montajını çoğu insan tercih etmiyor
    squat için ayrıca askı koymadım çünki koyduğum askıların yüksekliği ayarlanabiliyor ekstra istenirse 2 askı daha verebilirim
    benim evimde sıkıştırmalı sistem kurulu taban ve tavan baskıları geniş olduğu için parke ve beton yüzeye zarar vermesi çok zor
    yine de endişe edilirse sıkıştırmadan önce alta ve üste mdf plaka konulabilir

altta destek üçgenler ve ağırlığı dağıtacak plakalar kısmını anlayamadım açıklayabilirmisiniz ?
  • Galiba elistiri gibi olmus .

Acikcasi power rack bakiyorum su anda. Bir suru inceledim. Squat guvenlikli, aci ayarlamali sehpali ve bench guvenlikli, barfiks ve dipsli. Gorduklerim hepsi kafes tip.

Demek alt tarafta da baskilar var. Alt taraf icin genis tabanli ayak olsa iyi olurdu demek istedim. Cizimde alt taraf direk profil gorunuyor. Kurulmusun fotografi var mi?
  • Hocam yanlış anlamayın ben eleştiri severim
    Henüz kurulmuş yok haftaya kurulum yapıcam resimleri eklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.