Şimdi Ara

Evime Simetrik Metro İnternet Bağlattım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
3.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evime Simetrik 100/100 Mbps Metro İnternet Bağlattım.GIBIRNET isimli servis sağlayıcı firmadan hizmet aldım.Sağolsunlar çok yardımcı oldular.Altyapıyı Türk Telekom Ekipleri çekip Bağlantıları yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexi55 -- 14 Mayıs 2022; 3:34:11 >

• Hayırlı olsun. Metro internetin hızdan çok pingsizliği meşhur bir iki latency ve tracert şöleni ile bize şov yapabilir misiniz müsait olduğunuzdaEvime Simetrik Metro İnternet Bağlattım. 

Metro denilen şey pop noktasına kadar özel paylaşımsız hat, sonrasında da direk omurgada premium diamond plus gibi bir şey değil miydiEvime Simetrik Metro İnternet Bağlattım. 

• Hayırlısı olsun güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun imrendim doğrusu

• Maliyetler nedir? Süreç nasıl ilerledi? Ev ağı için mi kullanıyorsunuz?

Hayırlı olsun.

• Hayırlı olsun.

Binada ki diğer hanelerde yararlanabilecek mi?

• Hayırlısı olsun testleri bekliyoruz.

• diciotto kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Müstakil eve fiber veren ISS
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cnSplendidNinja C kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Maliyet olarak Metro İnternete aylık 1900 Tl ödüyorum.Amacım Fiber Altyapı getirmekti.Evet Ev Ağı için kullanıyorum.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.Müstakil 2 Katlı Binada oturuyoruz.Yaralanabiliyorlar.

• dexi55 D kullanıcısına yanıt

Peki metroyu sonlandırıp ne zaman normal fibere geçebiliyorsun?

• Hayırlı olsun.

Günün birinde bir müstakil ev yaptırırsak parasına kıyıp fiber net çektirmeyi düşünüyoruz. (O günün biri gelir mi bilinmez.) Yıllardır ftth kullandığımız için sonrasında daha lüks bir evde adsl'e düşmek sıkıntı oluşturur.

Ancak bunu metro ethernet olmadan yapamıyor muyuz? Sadece fiber çeksinler bana bütün maaliyetlerini karşılarım diyebiliyor muyuz? Yaşadığımız yerde belediyede çalışan bir dönem TT'de çalışmış olan bir tanıdığımız var herhalde o biraz daha yardımcı olur diye düşünüyoruz.

• interwap kullanıcısına yanıt

Şuan fiberi kullanıyorum.100/100 mbps kulanmaktayım.

Demek istediğim kullanıma devam mı edeceksiniz yoksa bir süre sonra normal fibere başvurup bunu iptal mi edeceksiniz?

Diğer uygun fiyatlı seçenekler nelerdir?

Kullanım tecrübesi nasıl?

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

Masraflar Yaşadığınız yere göre değişebiliyor.Yaşadığınız Lokasyona yakın Türk Telekomun Menholü yoksa ve mesafe uzakta Kazı Tranşe Kepçe ve işçilerin Masrafını sizin karşılamanızı istiyorlar.Bu durumda Astronomik bir bedel

çıkıyor.Ama sağlıklı bilgiyi yine Bağlı bulunduğunuz Türk Telekom Genel Müdürlüğüne Erişim Planlama Birimine başvurarak özel proje kapsamında fiber istediğini belirtirseniz size özel fiyat çıkaracaktır.Tanıdığınız varsa belki

bu süreçte yardımcı olacaktır.

Metro internet aldığınız zaman altyapıyı kendileri getiriyorlar.Sen sadece Aylık ücretini ödüyorsun.Ama belli süre taahüt veriyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: interwap

Demek istediğim kullanıma devam mı edeceksiniz yoksa bir süre sonra normal fibere başvurup bunu iptal mi edeceksiniz?

Diğer uygun fiyatlı seçenekler nelerdir?

Kullanım tecrübesi nasıl?

Evet Kullanım sürecinde metroyu interneti kullanırken vdsl aboneliğimide bu süre zarfında fiber aboneliğine dönüştürecem.İkisinide bir süre ayrı ayrı kullanacam.Sonrasında Metroyu iptal edecem ama Metroyu birkaç ay

kullanıcam çünkü taahüt verdim.

Diğer uygun fiyatlı seçenekler bilemiyorum.Çünkü Fiyat teklifi istediğim firmalardan en uygun teklifi Gıbırnet Firması verdi.

Kullanım Tecrübesi harika Ping süresi düşük 4k video donmadan izleyebiliyorsun.

hocam hayırlı olsun altyapınız. kaç ay taahhüt verdiniz?

• mgrbz M kullanıcısına yanıt

6 Ay taahhüt verdim.

• simetrik yapmışken turk torrent sitelerinden 4k film indir sonra seeed et te bişeye yarasın

Hayırlı olsun. Metro internetin hızdan çok pingsizliği meşhur bir iki latency ve tracert şöleni ile bize şov yapabilir misiniz müsait olduğunuzdaEvime Simetrik Metro İnternet Bağlattım. 

Metro denilen şey pop noktasına kadar özel paylaşımsız hat, sonrasında da direk omurgada premium diamond plus gibi bir şey değil miydiEvime Simetrik Metro İnternet Bağlattım. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 27 Mayıs 2022; 13:30:6 >
  • Metro internet bir süre kullandıktan sonra bırakıp aynı alt yapı ile normal fiber bağlantıya geçiş yapılamıyor diye biliyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.