Şimdi Ara

Fitness'ta 1 Ayda Göbeklenme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım diyelim. :) Biraz araştırsam da çok aydınlanamadım.
    Yaklaşık 1.5 ay önce spora başladım.
    Başlarken boyum 176. Kilom: 62.5 tu. Zayıftım yani, hem kilo almak için hem vücut geliştirme için başladım. 1.5 aydır Pull down, Chest Press, Butter Fly, Shoulder Pres, Leg Ext. Dumbell hareketleri, sit-up. Yaptıklarım bunlar.
    2 günde bir gittim. Şu anda 4 kilo aldım. Hadi yeme içme, tuvalet çıkar. 66 kiloyum.
    Aldım yani aslında. Ama göbeklenme başladı. Kas kütlesi olmadı pek fark edilecek şekilde, daha çok göbek oldu.
    Yeme içme olarak, her gün süt-yoğurt yedim, geceleri yatmadan yulaf ezmesi. Muz falan. Ama tabi her gün tavuk yemedim. 2 günde bir falan yedim, çok fazla değil o da.
    Yumurta her gün 3 tane yedim. Peynir, zeytin vs. Bulgur pilavı, Makarna, haşlanmış patates yedim ağırlıklı olarak, normal öğünler için, yanına salata falan. Sizce neden göbeklenme, yani yağlanma oluştu? Protein az olduğu için mi? Günde 60 70 gr.protein aldım sanırım tüm besinlerden, ortalama olarak.
    Zararlı pek bir şey yemedim, kızartma vs. Ekmeği azalttım, doğal karbonhidratları arttırdım kilo almak için.
    Ama göbek oldu.
    Ne yapmalıyım sizce? Neden böyle oldu, hatam nerede?

• 1,5 ayda kas yığını olacak değilsin ya.belkide yapın göbekli senin.yatmadan önce karbonhidrat alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

1,5 ayda kas yığını olacak değilsin ya.belkide yapın göbekli senin.yatmadan önce karbonhidrat alma.

Demek ki yeteri kadar kalori yakamadan bide gece yulaf ve muz gibi kilo aldırıcı şeyler yiyorsun nedeni burada işte. Yeteri kadar kilo vermeden sen zaten yulaf ve muz neden yiyorsun onu anlamadım? Önce bi kiloları ver ağırlık çalışmasını azalt kardiyo ve yağ yakımına daha fazla odaklan. Yeteri kdar kilo verdiğinde bu sefer yağ yakımını azalt ağırlığa odaklan o zaman gece muz yulaf ne yiyosan ye çünkü o zaman onlar kilo aldırmayacak. Suan o yediğin iki şeyden dolayı aldın kiloyu. Hit kardiyo yap 1 saatlık koşudan felan daha etkili uğraşma 1 saatini bisiklet başında harcayarak.
  • SnavS kullanıcısına yanıt
    bana neden yazdın ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

bana neden yazdın ki

Arkadaşa yazacaktım yanlışlıkla seni alıntılamışım sakin bişey olmadı.
  • eğer göbek ve yağlanma fazla oluyorsa cardioyu fazla tutun. beslenmenizi gözden geçirin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.