Şimdi Ara

Fluence km düşürme sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi forumlar. Birkaç gün önce 2015 124.000 de bir fluence aldım. Aracın sürüşü şanzımanı hoşuma gitti herhangi bir sıkıntı görmedim. Ancak bugün yetkili servise gittiğimde aracın 139.000 km de olduğunu söylediler tüm hevesim kaçtı. Şaşırdım da aynı zamanda. Neden 15bin km düşürülür anlam veremedim.

Aklımda birkaç soru işareti var bilmediğim vakıf olmadığım konular.
    Aracın beynindeki km de düşürülebilir mi(enjeksiyondan ve esp den bakıldı). Yani eğer sadece 15bin düşürüldüyse sıkıntı yok.

Bir de beyine herhangi bir müdahelede bulunup buradaki km sayacı durdurulabilir mi.

Sizin aklınıza gelen birşey varsa belirtir misiniz başka nasıl bir durum olabilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim

• Up
  • hocam çok düşme olmamış araç satılıp bir süre sonra arızadan dolayı değişim olduysa km sıfırlanıp tekrar satışa çıkartılmış olabilir 15k km için uğraşacaklarını düşünmüyorum ama tecrübeli arkadaşlar da yazarsa iyi olur
  • Düşürüldüyse 15 bin düşürülmez bence
    Bazen km sayacıyla abs sayacı arasında sapma olabiliyor ama bu kadar olur mu bilemedim
  • Km düşürmeyi 50 tl 100 tl yaptiklarindan örnek veriyorum yilda 40 bin km yapan adam çok gözükmesin km yükselmesin diye 25 bin km düşürüyor 15 bin yapmiş gibi gösteriyor Beynindende siliyorlar km yi sanirim basit o işler.

Km düşürülmemiş fluence bulmak zor aslinda çogunun çekmişler
  • 15 bin düşürülmemiştir. Muhtemelen aradaki fark daha fazladır çünkü 15 bin için o kadar riske girmezler. Yıl olmuş 2020, araç alırken SMS sorgusu yapın, servise sorun diye bas bas bağırıyor millet. Hadi ekspertizde falan çıkmadı, hiç mi muayene sorgu yapmadınız hocam?
  • Kafama takılan bir soru var. Muayenede km bilgisini vatandaş kendi eliyle giriyor. Kötü niyetli birisi orada da düşük km giremez mi?
  • OBD cihazı kullanmada uzman birine gidilirse gerçek kmyi bulabilir. Renault gurubunda km bilgisi farklı yerlerde saklanıyor.
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Elbette muayene km baktım ptt den. 2018 de 82 bin 2020 2. Ayda 117 bin görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

Km düşürmeyi 50 tl 100 tl yaptiklarindan örnek veriyorum yilda 40 bin km yapan adam çok gözükmesin km yükselmesin diye 25 bin km düşürüyor 15 bin yapmiş gibi gösteriyor Beynindende siliyorlar km yi sanirim basit o işler.

Km düşürülmemiş fluence bulmak zor aslinda çogunun çekmişler
    Öyle düşünmek istiyorum valla
  • Bu mevzuya en çok konu olan arabalardan biri Fluence maalesef, Böyle şirket arabaları niyetine kullanılan arabaların km'sini düşürüp satıyorlar.

• hocam şirket, kiralama vs. (yani filo) araçlarında genellikle 1-2 sene içinde araçlar alınıp elden çıkartılıyordu. Bu durum hala devam etmekte mi bilmiyorum.

Araç örneğin bir senede 30.000 km'ye geldiyse bazı xx'ler bunu 15.000'e falan çekip "bir yaşında sıfır gibi araç" süsü veriyor.

İnş sizin durum böyle değildir. Aklıma gelince bir olasılık olarak belirtmek istedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.