Şimdi Ara

Flunce otomatik mi Astra manuel mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm arkadaşlar. 2014 2015 136hp lik dizel astra almayı planlıyordum 70 bin liraya. 60 bine 2015 otomatik fluence beni biraz düşündürdü. Babamla ortak kullanıcaz aracı ayağı sakat olduğu için manuelde sıkıntı çekebilir. Tabi astranın yeri ayrı. Kullanan varsa öneriniz ne olur ? Şu anda 1.6benzin otomatik 2004 lancer aracımız var, araçtan memnunuz ancak yakıt tüketimi çok. Öneriniz ne olurdu ?

Not: İstanbuldayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her ne kadar Fluence otomatik önermesem de kullanacak kişilerin fiziki durumu göz önüne alındığında Fluence diyorum.
  • Fluence'i kiralık, 136'lık Astra'yı da sahibi olarak kullanıyorum.

Her ne kadar kötüleniyor olsa da EDC şanzımanlı 110'luk Fluence bence Türkiye şartlarında çok ideal bir araç. Yakıt ekonomik, motor görece performanslı, şanzıman çok iyi, geniş iç hacim ve bagaj da cabası.

2014 model manuel Sport donanım Astra sahibiyim. Fluence'a göre daha rijit bir şasi, daha iyi yol tutuş ve çok keyifli bir dizel motor var. Motor görece kuvvetli olduğu için yakıt tasarrufu emsal hacimdeki dizel motorlar kadar iyi değil.

İki aracın da kendine göre artı ve eksileri var. Babanızın durumunu dikkate alırsak Fluence tercih etmeniz bence de daha mantıklı gibi gözüküyor.
  • Astra daha iyi bir araç ama fluence de kesinlikle kötü değil ve babanızın durumunda otomatik bir araç çok daha mantıklı.

• otomatik eşeği , düz vites at'a değişmem
  • Bu sartlarda otomatik flu.i al.

• 2016 model dizel otomatik fluence icon aldım 35 bin km de geçen aralıkta başta tereddüt etmiştim ama çok memnunum şuana kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik Dizel mi? Benzin mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.