Şimdi Ara

Fransız arabaları neden sevilmiyor ?? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
12.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toplumumuzun önyargıları yüzünden Fransız araçları pek önerilmiyor. Aslında gerek donanımları, gerek motorları, ekonomileriyle Türkiye gibi bir pazar için biçilmiş kaftan hepsi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: eswody

fransız arabaları sadece ilk sahibini mutlu eder.
    Eğer aracı alıp 40bin km civarı kullanıp satılacaksa fransız arabaları iyidir güzeldir. Daha sonra sahibini üzmeye başlar

Allahını seversen araba nedir biliyomusun?

40binden sonran sahibini üzmeye başlarmış hey allahım ağzı olan konuşuyor

Bizim araba dacia 60 binde 2009 model maşallah nazar değmesin tık yok. Böyle bir genelleme yanlış olur, bir kere olsun yolda bırakmadı. Evet bir bmw, bir audi değil ama 150.000 TL de para vermedik 23 bine sıfır almıştık

• Çok açık bir cevap....Onlar bizi sevmedikleri için...Türkiye de yabancı sermayeli en çok şirket Fransızlara ait olduğu halde bizi hor gördükleri için.....Bizde onları sevmiyoruz..Üç yıl önce ..Fransanın başındaki cücenin bizim için söyledikleri, hakaretleri az buz değildi....Bana sövüp sayıp her türlü hakareti yapıp hemde benim sırtımdan en güzel paraları kazanacasın....Bende hiç incinmeyeceğim...Tavır koymayacağım... Kalbi, yüreği, duyguları olanlar için....İmkansız bir şey....
  • Bu fiyatlarla en uygun hangisiyse onu alıcaz, fransız alman diye ayıracak durum kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

Fransız arabaları neden sevilmiyor ??

Gerekli cevabı verdiğime inanıyorum, aynı maçtan iki farklı kare ile.

Hayırlısı be gülüm

• 2007 de sıfır peugeot 1.6 hdi 110 beygir 307sw aldım, 7 yıl boyunca bakım dışında ekstra masraf çıkartmadı(stop ve ön far ampulleri hariç). Motoru hem performanslı hemde oldukça ekonomikti. Dizele göre gürültüsü oldukça az ve araç titreşimsiz çalışıyordu. Yol tutuşu hep güven verdi, sürüş zevki vardı, arabanın içi çok ferahtı( panoramik cam tavan). Tek dezavantajı ikinci elde biraz fazla değer kaybı, oda milletimizin algısı yüzünden sanırım. Yeni 308 hdi 110 beygiri test ettim geçen, süspansüyonları şehir içi gayet konforlu hale gelmiş, şaşırdım doğrusu ve çok beğendim. Şimdi birde alman deneyeceğim, 1.2 tsi polo 90 ps, ilerleyen zamanlarda düşüncelerimi yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende şuanda megane 2 var çalıştığım şirketten dolayı piyasadaki çoğu aracı kullandım.megane 2 gerçekten kullandığım en az yakan araç fakat araç ayda 1 kapılardan gıcırtı geldiği için gidiyor geliyor.Ayrıca aracı şehir içinde biraz fazla zorladığımda akü şarz olmuyor ve enjeksiyon harası veriyor , belkide araç şirket aracı ondan olabilir.araç 320binde

araç 2008 1.5 dci megane 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKLER -- 4 Ağustos 2014; 22:18:34 >
  • Tok kapı sesi vermedikleri için. Malum sadece preminyum markalarda olan bir tok kapı sesi hastalığımız var.

The bomb has been planted...

• Sevipte koynuma alacak nüfusuma geçirecek değilim bütçeme ne uygunsa alman,fransız,japon,çin farketmez gider alırım.Son aracımı alırkende öyle yaptım 30-32bin tl x markanın x modeline boşu boşuna bayılmaktansa gidip daha daha hesaplı,aynı sınıfta olan ve şuan kullandığım aracı aldım allahtan bi mani çıkmazsa uzun seneler binmeyi düşünüyorum.

Bu devirde araba işi hesap kitap işi fransızı almanı kalmadı artık,gönül isterki gidip bi 2014 kia optima,hyundai sonata,mazda 6,bmw 5 veya mercedes e alalım ama olmuyor

İş milliyetçiliğe dönerse alman tanklarının üretildiği ülkeyi yönetenlerde bizim kaşımıza gözümüze bayılmıyo o zaman onlarada tepki koyalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bana göre tipten kaybediyorlar. Pejolar nedense fareye benziyor. 3008 de köstebeğe. Reno desen o da öyle. Büyütülmüş böcek gibi duruyor. Bir de genel olarak fransız tasarımları çok kaba geliyor. Nedense çoğu fransız modellerindeki o kapı altlarındaki kalın ovalimsi siyah plastikler hoş durmuyor. Almanlardaki ince işçilik yok.

• Ses ses ses...

Megane II sıfır alındı ve trim seslerinden bıkılarak satıldı. Aslında ekonomisi, iç hacmi, bagajı on numaraydı ama detaylarda kötüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Ses ses ses...

Megane II sıfır alındı ve trim seslerinden bıkılarak satıldı. Aslında ekonomisi, iç hacmi, bagajı on numaraydı ama detaylarda kötüydü.

Şuan tok kapı sesli bir jettan mı var yoksa golf mü? Araba alırken hiç içine baktın mı sonuçta insanlar alırken araştırır falan normalde insanlar beğenmediği arabayı almaz da sen biraz farklısın sanırım.
  • bir daha Renault almam demesem de yıllarca Renault şimdi de opel kullanıcısı olarak opelin iyi yanları;
    direksiyonun direk çalışması boşluk olmaması, yol tutuş, trim sesi olmaması, ani frenleme de verdiği tepki, ses yalıtımı, koltuk minderlerinin dolgun ve ergonomikliği, pedalların yumuşaklığı dozlama kolaylığı, hiçbir bağlantı yerinden gıcırtı gelmemesi, pedallardan yay sesleri gelmemesi, yekpareymiş hissi vermesi, yüksek hızda gezinmeme, yeterli sertlikte süspansiyon, kullanım kolaylığı, kavramanın hata kapatması, iç malzeme kalitesi, yumuşak plastik kullanım oranı, yol bilgisayarının anlaşılır ve okunaklı olması, vites geçişleri ve yollarının belirginliği, dayanıklılık, ses sistemi ve bunları aynı paralara elde etme imkanı.
    Renault un arananları; motor gücü ve şanzıman oranları, hareket halinde kapı kilidi.

• Gökhan Göçer kullanıcısına yanıt
    2013 FORD Focusun 1.6 TDCİ 115 270(285) klima kompresörü güvenlik donanımları , lastikleri camları elektronik donanımı motoru, kayışları nedir ? PSA Motoru olduğunu biliyoruz motorun ama;diğer yukarıdaki özellikleri yazdığınız ayrınıtılı olarak paylaşırsanız bizde bilgileniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Ses ses ses...

Şuan tok kapı sesli bir jettan mı var yoksa golf mü? Araba alırken hiç içine baktın mı sonuçta insanlar alırken araştırır falan normalde insanlar beğenmediği arabayı almaz da sen biraz farklısın sanırım.

Daha toku

Yalnız ne anlatmaya çalıştın, inan anlamadım. Cümlenin başına bakıyorum, sonuna bakıyorum; ama çözemedim.

• 75hp 7 kullanıcısına yanıt
    Aracınızın modeli, model yılı nedir?

• sahsi dusuncem az da olsa milliyetcilige dayaniyor

fransiz ya da alman araclarindan gercekten hic hoslanmiyorum, gerek okuz gibi tasarimlari gerekse de "ait olduklari ulkeler..."

babamdan gelmis olsa gerek japoncuyum, japon araclarini seviyorum.

Insallah 2 yil sonra meslege baslayinca mazda 3 veya mazda 6 dan biri hedefimde.

• nkaradeniz kullanıcısına yanıt
    astra var 2011 h kasa cdti 56000 de.

• Gökhan Göçer kullanıcısına yanıt
    Ne de güzel yazmışsınız, tebrik ederim . Bu arada Opelimi satıp Peugeot 407 aldım, biraz içimde şüpheler vardı ama yazınızı okuyunca güzel bir iş yapmışım dedim, tekrar ellerinize sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: 75hp

astra var 2011 h kasa cdti 56000 de.

Son model insignia sahibiyim demenizi bekliyordum eBen de lpgli 2012 model astra h'imi sattım bugün, çok büyük şikayetlerim olmasa da test sürüşü yapmış olsaydım kesinlikle almazdım. Ama siz memnunsanız inş satana kadar keyifle binersiniz

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.