Şimdi Ara

Fz100 vs Hs10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu iki cihaz arasında kaldım sizlerden yardım istiyorum, yardımlarınız için şimideden teşekkür ederim

• İllaki bu iki cihaz arasından seçim yapacaksanız FZ100.

Ama ne FZ100 nede HS10, verilen parayı hakeden makinalar değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayı Baba

İllaki bu iki cihaz arasından seçim yapacaksanız FZ100.

Ama ne FZ100 nede HS10, verilen parayı hakeden makinalar değildir.
    Şurada Fz100 e ait zumlu ve zumsuz 2 fotoğraf gördüm de...
    http://www.dpreview.com/news/1007/10072108panasonicdmcfz100.asp
    -
    Valla kaç paradır bilmiyorum ama paramı çöpe atmam ben olsam :) Gerçi ne var yerine daha iyi diyeceksiniz... O da yok !.. Canon G12 var bir...
    - - -
    http://www.photographyblog.com/reviews/panasonic_lumix_dmc_fz100_review/image_quality/
    ve
    http://www.photographyblog.com/reviews/canon_powershot_g12_review/image_quality/
    Bir bakın derim...
    Burada gördüğüm kadarı ile aralarında 100 dolardan az bir fark var. Amaç fotoğraf çekmek ise fotoğrafı çeken makinaya para harcamak gerekli diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 4 Aralık 2010; 15:14:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

-
    Valla kaç paradır bilmiyorum ama paramı çöpe atmam ben olsam :) Gerçi ne var yerine daha iyi diyeceksiniz... O da yok !.. Canon G12 var bir...
    - - -
    http://www.photographyblog.com/reviews/panasonic_lumix_dmc_fz100_review/image_quality/
    ve
    http://www.photographyblog.com/reviews/canon_powershot_g12_review/image_quality/
    Bir bakın derim...
    Burada gördüğüm kadarı ile aralarında 100 dolardan az bir fark var. Amaç fotoğraf çekmek ise fotoğrafı çeken makinaya para harcamak gerekli diye düşünüyorum.

S200 EXR var.Hs10'dan da Fz100'dende daha iyi bir makine olduğunu sizde biliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

-
    - - -
    ve
    Bir bakın derim...

S200 EXR var.Hs10'dan da Fz100'dende daha iyi bir makine olduğunu sizde biliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Fujifim Finepix S200 EXR var da, bunu almayı düşünen bence bu makinayı önce bir denemek için eline almalı. Bana Fujifim Finepix S200 EXR hayli büyük geldi mesela, çok büyük yapmışlar bu makinayı. Tabi zevk meselesidir, elbette seçenekler arasında olabilir, fiyatı da arkadaşa uygun ise...

• quote:

Fujifim Finepix S200 EXR var da, bunu almayı düşünen bence bu makinayı önce bir denemek için eline almalı. Bana Fujifim Finepix S200 EXR hayli büyük geldi mesela, çok büyük yapmışlar bu makinayı. Tabi zevk meselesidir, elbette seçenekler arasında olabilir, fiyatı da arkadaşa uygun ise...

Alıntıları Göster
    Hs10ve FZ 100 1/2.33 lük mercimek sensöre sahipler ve zoomları çok abartılmış fotoğraf kalitesinden birşey beklemeyin bunlar yerine Fujifilm F200 veya S200 exr modellerini inceleyin ikiside büyük sensör taşıyor ayrıca s200 14.3x zoom ve 1cm makro odağı bulunan lense sahip.. kasasıda dslr makinalar gibi sağlam

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksilicon

Hs10ve FZ 100 1/2.33 lük mercimek sensöre sahipler ve zoomları çok abartılmış fotoğraf kalitesinden birşey beklemeyin bunlar yerine Fujifilm F200 veya S200 exr modellerini inceleyin ikiside büyük sensör taşıyor ayrıca s200 14.3x zoom ve 1cm makro odağı bulunan lense sahip.. kasasıda dslr makinalar gibi sağlam

Alıntıları Göster
    herkese yardm ettikleri için tşkr ederim. s200 exr gerçekten iyi bir makina mı onun hakkında da fikir alabilir miyim pek anlamam da

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksilicon

Alıntıları Göster
    s200'de de bir video olsa tadından yenmeyecek .. acaba s200 den sonra fz38 düşünülebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: zaladin

s200'de de bir video olsa tadından yenmeyecek .. acaba s200 den sonra fz38 düşünülebilir mi?

Alıntıları Göster
    Eğer temiz bulabilirseniz önceliğiniz SONY R1 olmalı. S200'den çok üstün bir makinadır.

Sonrasında eğer yine temiz bulabilirseniz sırasıyla Fujifilm S6500FD, Canon S3 IS, Sony H2 modellerine bakabilirsiniz. Bunlarıda beğenmezseniz (fiyat / performans oranı olarak S200'den çok daha iyilerdir) son alternatif S200Exr kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayı Baba

Eğer temiz bulabilirseniz önceliğiniz SONY R1 olmalı. S200'den çok üstün bir makinadır.

Sonrasında eğer yine temiz bulabilirseniz sırasıyla Fujifilm S6500FD, Canon S3 IS, Sony H2 modellerine bakabilirsiniz. Bunlarıda beğenmezseniz (fiyat / performans oranı olarak S200'den çok daha iyilerdir) son alternatif S200Exr kalır.

Alıntıları Göster
    s200 fena değil diyebilirim de iyi diyemem ben şahsi fikrim tabi. Beni görür görmez kendisinden soğutan bir önemli yanı da öyle böyle değil DEV gibi olması. İmkanın var ise s200'ü gerçekte bir yerde görüp bir eline al, bir hayal et derim, onunla her ortama gittiğini, her an yanında taşımak istediğin zaman neler olabileceğini :) s200 bir D-SLR olmamasına rağmen eğer s200'ün var ise bir de compact makinaya ihtiyaç duyabilirsin, çünkü gerçekten her yere yanında götürebileceğiniz bir makina değil boyut olarak. E D-SLR da değil ! s200'ü alarak hem D-SLR hakkınızı kötü yönde kullanmış olacaksınız hem de onun gibi çekebilen bir de compact makina ihtiyacınız doğabilir. Kimse bu konudan bahsetmiyor ama önemli bir konudur bu da...

• eos 450d den daha büyük sanırım boyut olarak :) gayette ağır hs10 un da boyut olarak s200exr den aşşağı kalır yanı yok
    quote:

s200 fena değil diyebilirim de iyi diyemem ben şahsi fikrim tabi. Beni görür görmez kendisinden soğutan bir önemli yanı da öyle böyle değil DEV gibi olması. İmkanın var ise s200'ü gerçekte bir yerde görüp bir eline al, bir hayal et derim, onunla her ortama gittiğini, her an yanında taşımak istediğin zaman neler olabileceğini :) s200 bir D-SLR olmamasına rağmen eğer s200'ün var ise bir de compact makinaya ihtiyaç duyabilirsin, çünkü gerçekten her yere yanında götürebileceğiniz bir makina değil boyut olarak. E D-SLR da değil ! s200'ü alarak hem D-SLR hakkınızı kötü yönde kullanmış olacaksınız hem de onun gibi çekebilen bir de compact makina ihtiyacınız doğabilir. Kimse bu konudan bahsetmiyor ama önemli bir konudur bu da...

• quote:

Orijinalden alıntı: fangoso

eos 450d den daha büyük sanırım boyut olarak :) gayette ağır hs10 un da boyut olarak s200exr den aşşağı kalır yanı yok
    quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar peki bu tarz makinalarda tavsiye edebileceğiniz bir makina var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_13

arkadaşlar peki bu tarz makinalarda tavsiye edebileceğiniz bir makina var mı

Alıntıları Göster
    Makinaya vereceğiniz miktar nedir ? Limitinizi söyleyin ona göre bu sınıfta yada bir üst sınıfta bir şeyler önerebilinir belki maddi imkanlara göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

hocam siz hangi makinayı kullanıyorsunuz, s200 topiğinde birkaç tane mesajınızı okumuştum birkaç ay önce, aradığınızı bulabildiniz mi?

Fz100 vs Hs10

Fz100 vs Hs10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 5 Aralık 2010; 17:50:28 >

• quote:

Makinaya vereceğiniz miktar nedir ? Limitinizi söyleyin ona göre bu sınıfta yada bir üst sınıfta bir şeyler önerebilinir belki maddi imkanlara göre.

Alıntıları Göster
    jiddi'ye katılıyorum kocaman makine her yere götüremiyorsunuz ancak benim bir cep telefonu için iyi bir sensöre(1/2.5") sahip olan 20x digital zoom yapan iso,ev,contras,keskinlik ve çok daha fazla ayara imkan tanıyan N78'im var o yüzden bu makineyi tercih ettim.S200 boyutları büyük olan bir makine ancak D-slr kullanım hissiyatını oldukça iyi veriyor makineyi lensinden kavrayıp manuel zoom halkası çevirdiğinizde gözler sizde

• quote:

Alıntıları Göster
    hocam makinaya verebilieceğim maksimum ücret 1000 tl civarında ama bu makinaları tr deki fiyatları yüksek o yüzden yurtdışından alıcam yurtdışı fiyatı olarak 1000 tl, tr içinde bu 1500 tl civarı oluyor:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_13

hocam makinaya verebilieceğim maksimum ücret 1000 tl civarında ama bu makinaları tr deki fiyatları yüksek o yüzden yurtdışından alıcam yurtdışı fiyatı olarak 1000 tl, tr içinde bu 1500 tl civarı oluyor:D

Alıntıları Göster
    Güzel düşünmüşsünüz... yurtdışından Canon G12'yi size uygun bir fiyata alabiliyorsunuz sanırım. D-SLR tadında ve taşınabilirliği daha iyi, her işinizi görebilecek bir makina.
  • quote:

s200 ü en sona atıp yana yana s200 aramak pek dürüstce gelmedi bana ve çoğu kişiye ciğere ulaşamayan kedi misali

• ikisi arasında hs10u seçerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

quote:

s200 ü en sona atıp yana yana s200 aramak pek dürüstce gelmedi bana ve çoğu kişiye ciğere ulaşamayan kedi misali

hocam o bahsettiği makinaların en yenisi 2006 yılında çıktı arasan bulamazsın çünkü üretimi yok, bulsan bile anca ikinci el kullanılmış bulursun, forumu takip edecek olursan (bilhassa dslr ile ilgili topikleri) millet 2 yıl önce çıkan ürünü alırken tereddüt ediyor 40 kişiye soruyor, bazıları 2011 de çıkacak ürünleri bekliyor, bu tamamen meseleye bakış açısıyla ilgili

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.