Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7500. sayfa)

150.559
Cevap
384
Favori
2.802.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 74987499750075017502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beraberlikte de ciddi avantaj sahibiyiz ama beraberliğe oynarsak kaybederiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okan hocam sağ arka Kaan sol arka Berkan oynatır mı oynatamadığı için üzülüyor mudur acep 😅

• Gününüz güzel olsun Galatasaray ailesi resmim nasıl olmuş &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• maç 1-1 biter
    ondan sonra vay efendim ben duymadım etmedim demeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morata ne oldu bacağımı koptu

• Akşam fbnin Lille,lyon maçının benzerini izleriz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iddaa baronları fb macı gurmeleri ne oynuyoruz bu maca😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xxdrap X kullanıcısına yanıt
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

buna benzemiş

• medya da öyle algı oluşturuldu ki fener uçuyor kaçıyor son bilmem kaçında galip ..lan ligin tek namağlum takımı biziz.TFF de biliyor biz kazanırsak lig bitecek bunun önüne geçmek için herşey yapılıyor.akşama büyük eğlence var bizim adımıza

• Bizim galibiyrt oranı düşmüş 1-1 skorda aşırı düşük görünüyor sonraki skorlar 2-1 2-2 1-2 sırasıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 24 Şubat 2025; 13:27:14 >
  • Xxdrap X kullanıcısına yanıt

Hiç iyi değilim resim yapma konusunda.Kendimle kıyaslarsam sen bir RESSAM"sın

• ozkn_s kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ülkeye inen soğukluğu çizdim. 11 Aralık'ta başladım. Yeniyim daha iyi olmaya çalışıyorum

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt

Aynen öyle geçen sene içerdeki fener maçının aynısı hatta daha kötüsü olur.

• DÖRT Sonucu olabilecek bir maça çıkıyoruz.

1.Galibiyetimiz. Puan farkını 9 yaparak yolumuza emin adımlarla devam ederiz. Fenerbahçe için artık işler mucizenin de ötesinde zorlaşır. Burada aslında sevinmye hiç hakkı olmayan tipitipler bile içleri kan ağlasa da seviniyormuş gibi yaparlar.

2. Beraberlik. Var olan durumu devam ettirir. 6 Puan fark önemli bir avantaj olarak kalmaya devam eder. Burada yenemedik diye sövenler ortaya dökülür.

3. Yenilgi. Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkı 3'e düşer. Hala şampiyonluğun en büyük adayı olmamıza rağmen moral motivasyonu Fenerbahçe'ye kaptırırız. Aslında sağlam durmayı başarsak 3 puan farklık far şampiyonluğa kadar giden yolu açar. Ama büyük olasılıkla taraftarlığını unutmuş sözde taraftarlar, troller, gazlayıcılar kaosu büyütür. Yaratılacak panik havasıyla da şampiyonluk zora girer. Buradaki tipitipler bayram eder. Fenerli trollerlerle birlikte halay çekmeye başlarlar.

4. Maç yarıda kalır. Ne yazık ki böyle bir olasılık da bu akşamki maç için ciddi şekilde düşünülmesi gerekiyor. Oynamadan masa başında 3 puanı Fener'e vermek için her türlü provakasyon yaratılacaktır. Bu tuzağa düşmemek bir taraftarlık sorumluluğu olarak karşımızda duruyor. Neyseki tribünlere giden gerçek taraftarımız bu konudakilerin bir kısmı gibi sözde taraftar olmadıkları için tuzaklara düşmeyeceklerini ümit ediyorum. Ancak her olasılığa karşı bu konuda çok uyanık olup pusuda bekleyen TFF, MHK ve Fener medyasına fırsat verecek hareketlerden uzak durulmalıdır.

• furandor kullanıcısına yanıt

Bence boylesi daha iyi. Derbilerde underdog olmak her zaman daha iyidir. Gecen sene oyle bir ezecegiz fark atacagiz havasi olusturuldu ki Okan Buruk da gaza gelip fizik olarak yetersiz bir suru adamla cikti maca. Bu aksam ayaklarimiz yere basar, hoca dogru kadroya cikar, takim da yuksek konsantrasyonda olursa kazaniriz.

• Sosyal medyada bir sürü ismimize yönelik paylaşımlar var şikayet ediyoruz ama kaldırılmıyor o paylaşımlar. Karşılığında dalga geçer gibi yanıtlar geliyor. Şu sosyal medya trol hesapların ve onları besleyenlerin sonu gelir tez zamanda inşallah. Ve sosyal medya araçlarıda biter bir gün..

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

buna benzemiş

Vay be yılların resmi... DH'nin kalbi olan o resim.  Yaşlanmışız be.

ABDÜLHAMİD HANyoutube
    Kurtlar vadisi laz ziya Yaslandin be ziya çöktün Kurtlar vadisi pusu
    https://www.youtube.com/watch?v=nw5FEbeZy5U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rarels -- 24 Şubat 2025; 13:29:1 >

• Derbi hissiyatımsılarım

Sara 2 gol / 1 asist ya da tam tersi ama 3 skor katkısı

Osi en az 1 gol ama 2 atacak diyorum inşAllah

En nesri en az 2 gol atar

Bunun dışında kanatlardan hangi taraf ne katkı alırsa maçı kazanır.

Hakem f* takımını kollayacak.

GS en az 5 sarı yer.

F* takımının en az 1 kırmızı görmesi gereken pozisyonu atlanır.

Muzleradan 2 kere altına yapma bekliyorum.

Küresel güçler maçın berabere ya da f* lehine olmasını istiyor.

Yerel güçler ise direkt f* destekçisi.

Galatasaraylılar olarak Allaha inanıyoruz, ona iman ettik o tuzak kuranların en hayırlısıdır.

• Rarels kullanıcısına yanıt
    Donanımhaberin rezil özeti işte bu :)

• 
Sayfa: önceki 74987499750075017502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.