Şimdi Ara

Gece uyku esnasında SOHBET!!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sevgilim gece uyurken sohbet edebiliyor. Sabah hatırlamıyor konuştuklarını. Telefonla konusuyoruz. Gece arıyorum, normalde nasıl konuşuyorsa aynı şekilde konuşuyor tabi biraz , bilinç açık, mantıklı cümleler, gündelik yaşamda yaptıklarını, gün içındeki konuşmalarımızı hatırlıyor, sohbet koyulaşabiliyor vs...

bunun bir sakıncası var mı? Ona zararı olur mu? hastalık mıdır yoksa normal birsey midir?

• Sevgilinin bu durumdan haberi varsa ve kabul ediyorsa psikiyatriste gitsin.
  • Kabul ediyor, anneside konuşurmuş.
  • gece böyle olaylar bolca yaşadım, hepsini de kabul ediyorum. hatta olayın ortasında uyandığım da oluyordu.
    bir zararını görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

gece böyle olaylar bolca yaşadım, hepsini de kabul ediyorum. hatta olayın ortasında uyandığım da oluyordu.
    bir zararını görmedim

Hiç doktora gittiniz mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıR'

quote:

gece böyle olaylar bolca yaşadım, hepsini de kabul ediyorum. hatta olayın ortasında uyandığım da oluyordu.
    bir zararını görmedim

hayır, gitmek için bir neden de görmüyorum açıkçası
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SıR'

quote:

bir zararını görmedim

hayır, gitmek için bir neden de görmüyorum açıkçası

Bende görmüyorumda, bizim için değerli olunca herşeyden sakınıyoruz. Sağolun cevap için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende öyleymişim
  • '' Biri bana Gel Gel diyordu ''
  • Uyudugu esnada calan bir telefonda konustuklarini hatirlamamasi bana gayet normal geldi. Tabi sohbetin uzamasi ve koyulasmasi ilginc.

Bence sevgiliniz uyurken onu aramaktan vazgecin. Her an sizin telefon edebileceginizi dusunup tam uykuya dalamiyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Uyudugu esnada calan bir telefonda konustuklarini hatirlamamasi bana gayet normal geldi. Tabi sohbetin uzamasi ve koyulasmasi ilginc.

Bence sevgiliniz uyurken onu aramaktan vazgecin. Her an sizin telefon edebileceginizi dusunup tam uykuya dalamiyor olabilir.

Sürekli arıyor değilim, bir iki gere başıma geldi sadece.
    Öneri için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.