Şimdi Ara

Geyik testi (moose test)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bazı araçlar dikkatimi çekti forumda bu konuda uzman olan büyüklerimiz vardır illaki. Bu test hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
    Benim dikkatimi çeken araçlar bunlar.

• Hilux neredeyse devriliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juke un yol tutuşu iyi diyenleri sahneye davet ediyorum.

• Bu geyik testi daha çok Kanada ve İskandinavya için geçerli. Bizim ülkemizdeki yollarda geyik olmadığı için fazla kaale almamak gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu geyik testi daha çok Kanada ve İskandinavya için geçerli. Bizim ülkemizdeki yollarda geyik olmadığı için fazla kaale almamak gerekir.

İlla geyik mi olacak köpek olur kedi olur inek olur veya başka bir cisim olur.

Engelden kaçma testi işte adı geyik testi kalmış.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Bizim ülkede davar çok .

• Nissan juke reklamlarında şehrin haylazı diyorlardı, hakkaten öyleymiş. Hoplaya zıplaya bi hâl oluyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kompresyon testi yorumlar!!!
    16 yıl önce açıldı
    test
    2 ay önce açıldı
    Test
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • clioya bak sen helal olsun be hiç beklemiyordum
  • Bu testin aslı meşhur İsveçli "Teknikens Värld" dergisinin yaptığıdır, sizin gönderdiğiniz İspanyolların yaptığı çakma videolar. İsveçte herhalde yola geyik çıkma durumu çok görülüyor, bizde sığır testi olarak uyarlanabilir.

Youtube'daki İsveçli videolara bakarsanız adamlar hiç çekinmeden "Honda'nın AWD sistemi çalışmıyor", "Cherokee'ye çocuklarınızı bindirmeyin, güvenli değil" vs. yorumlar yazıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFB8954A9 -- 30 Mayıs 2017; 17:41:52 >
  • Videosu varsa koysana ya da yazının Türkçesi sana zahmet

• quote:

Orijinalden alıntı: doubt777

Videosu varsa koysana ya da yazının Türkçesi sana zahmet

https://www.youtube.com/watch?v=zaYFLb8WMGM

Bu videoda Grand Cherokee'yi (önceki kasa) test ediyorlar ve düşük hızda bile emniyetli değil diyorlar. Daha sonra Jeep mühendisleri gelip yazılım ayarı yapıyor ve ağırlığı azaltıyorlar (ruhsattaki ağırlığın altında yüklüyorlar), araç yine testi geçemiyor ve 7 defa lastik patlatıyor.

Sondaki yazı: Jeep Grand Cherokee emniyetli değil, ailenizi bindirmeyin.

https://www.youtube.com/watch?v=jkiv-bWbLIo

Bu videoda Honda CRV'nin AWS sisteminin arka tekerlere güç aktarmadığını gösteriyorlar, "bu araç sadece önden çekişli" diyorlar.

https://www.youtube.com/watch?v=NbpWpFj4JY4

Bu videoda Mercedes C350'yi başarısız buluyorlar (Testi sadece 65 km/s hızda geçebiliyor)

• aykut467 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu makyajlı clio bunu ben ilk Bursa çevre yolunda test edilirken gördüm, nasıl yapıştırmış gidiyor genişçe bir devam eden viraj geldi, adam hız kesmeden dönüyordu resmen. Ben 1.6 tdi comfortline golf ile lastik yanakları da geniş geniş olup aracın yatma eğiliminden dönmez deyip o virajı öyle dönmeye birazcık zorladım araç hemen kafadan kendini dışa atmaya başladı zaten o zaman bıraktım, Ben yavaşlamaya başladığımda araç halen sabit gaz dönüyordu o virajı ve ciddi söylüyorum tabelada 70'lik virajı 110'da dönmüştür araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu geyik testi daha çok Kanada ve İskandinavya için geçerli. Bizim ülkemizdeki yollarda geyik olmadığı için fazla kaale almamak gerekir.

Kesinlikle katılıyorum

• senersongur kullanıcısına yanıt
    öküz,,,,,var bizim yollarda.
  • quote:

O geyik testi bu, bizim ülkeyi ilgilendirmeyen. Gerçi çok dandik bi arabayla yapmışlar testi ama olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

Hocam bu makyajlı clio bunu ben ilk Bursa çevre yolunda test edilirken gördüm, nasıl yapıştırmış gidiyor genişçe bir devam eden viraj geldi, adam hız kesmeden dönüyordu resmen. Ben 1.6 tdi comfortline golf ile lastik yanakları da geniş geniş olup aracın yatma eğiliminden dönmez deyip o virajı öyle dönmeye birazcık zorladım araç hemen kafadan kendini dışa atmaya başladı zaten o zaman bıraktım, Ben yavaşlamaya başladığımda araç halen sabit gaz dönüyordu o virajı ve ciddi söylüyorum tabelada 70'lik virajı 110'da dönmüştür araç.

şu test cidden bakış açımı değiştirdi bu arabaya
    yola yapışmış resmen hele aynı testte golf ve juke un halini görünce saygı duydum arabaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

O geyik testi bu, bizim ülkeyi ilgilendirmeyen. Gerçi çok dandik bi arabayla yapmışlar testi ama olsun.

Dandik araba dediğin Volvo V70 yalnız.

• Sağolasın ama kardeş Bi hatan var Honda ya laf etmişsin. Şimdi sana bi dünya laf söylerler.

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Yani işte Linea'dan hallice bir araba. Hatta Linea daha iyi bile diyebilirim. Aynı kulvarda yarışır ama Linea alır diyorum. Zira piyasada pek V70 göremezken her yer Linea ise Linea daha başarılı bir arabadır.

Yukarıdaki düşünce benim değil mesajın asıl sahibinin düşüncesidir. Bir V40 - Linea karşılaştırması yapmış V40'ı Linea'dan aşağı koymuştur. Ona bir gönderme yaptım.
    Yoksa şöyle bir kazada yaşam alanını korumayı başaran bir arabaya laf diyemem ben.
  • Civicin şu sonucu benim için tercih sebebi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.