Şimdi Ara

Golf gelir; test biter... Golf 6 'yı uğurlarken...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
4
Favori
8.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golf 6, şu ana çıktığu her testde 1. olan yegane otomobil belki de...

ben 20 kadar saydım, her testte 1. oldu...

vwnin her şeyi olan golf, golf 5 ile uzun ara sonrası avrupa satışa rakamlarında 1. ciliği kıl payı astra H kaptırmıştı..

golf 6 ile c sınıfının 2. cisinin 2 katı satış yakalayarak inanılmaz bir rekor kırdı...

kimlerle girmedi ki testde, audi a3, bmw 1, mercedes B serisi, bir sürü , hepsini alt etti...

son testi:

golf 6, mercedes B, focus C max ve nissan kaşkai,,,

nissan kaşkai, açık ara sonuncu, Türkiyede parasını hak etmediğini düşündüğüm en önemli modellerden...

Golf 6 nın. mercedes gibi bir markayı konforda alt etmesi, ayrı bir başarı.. buyrun...

http://www.dosya.tc/server19/rlrWpz/2.pdf.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 19 Temmuz 2012; 22:48:03 >

• Kan çıkar
  • ben inanmıyorum bu testlere.

biri bana söyleyebilir mi BMW 1 serisinden ne üstün yanı var golfün ?

Malzeme kalitesi mi ? Tasarım mı? Sürüş zevki mi ? Performans mı ? Şanzıman mı? Motor mu?

Konforu biraz öndedir. Bir tek konforla mı daha iyi olunuyor yani ? Ben göremiyorum BMW 1 serisinden üstün bir yönünü.
  • Ortalık karışacak yine desenize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne golf miş be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Ortalık karışacak yine desenize

Ortalığın karışacağı bir şey yok benim mesajım üzerine yazdıysanız bunu sadece bilgilenme amaçlı soruyorum ben benim göremediğim bir şey mi var diye :) insanız sonuçta.
  • Yıllardır sınıfının birincisi, forumun çamurcularının onayına ihtiyacı yok, kullananlar ve test edenler sonucu goruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 6'mı Golf 7'mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

ben inanmıyorum bu testlere.

Malzeme kalitesi mi ? Tasarım mı? Sürüş zevki mi ? Performans mı ? Şanzıman mı? Motor mu?

Konforu biraz öndedir. Bir tek konforla mı daha iyi olunuyor yani ? Ben göremiyorum BMW 1 serisinden üstün bir yönünü.

Kendiniz inceleyin, buyrun, her keseye test var golf 6 da, 1 serisine karşı:::

yol tutuşda 1 serisi biraz önde, onun dışında kullanım kolaylığı, konfor, kaaroser, iç mekan genişliği, görüş, ne istersen hepsinde golf

http://www.dosya.tc/server19/PLHEra/3.pdf.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 19 Temmuz 2012; 22:55:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Ortalık karışacak yine desenize

Ortalığın karışacağı bir şey yok benim mesajım üzerine yazdıysanız bunu sadece bilgilenme amaçlı soruyorum ben benim göremediğim bir şey mi var diye :) insanız sonuçta.

Yok üstad ben konunun geneli açısından söyledim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf herhangi bir mercedese karşı ancak fiyat-performans konusunda yarışabilir.

Edit: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k2fg9 -- 20 Temmuz 2012; 11:59:38 >
  • mercedesi konforda mı alt etmiş ?

mercedesin elinden bırakmadıgı ve rakiplerine göz açtırmadıgı konulardan birisi

bırakın allah askına ya.

bmw 1 den mercedes b den ne kadar üstün golf ?

yapılan testler bir köşeye

mercedes bugün çogu premium markaya parça tedarigi sunan bir firma. porsche gibi.

böyle bir firmayı kalkıpta skodanın seatın patronun vw ile bir tutmak dogru değil.

vw dötünde bezle gezerken mercedesin cocugu vardı
  • lütfen kendi fikirlerinizi objekif bir fikir gibi ortaya sunmayın, sonuçta bunlar test, bazı arkadaşların dediği gibi bastırır parayı olayından da vazgeçelim, mercedes, bmw ya da diğer markaların parasımı yok, af edersiniz, varoş markalar mı bunlar...

neyse o...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorele2000

quote:

yol tutuşda 1 serisi biraz önde, onun dışında kullanım kolaylığı, konfor, kaaroser, iç mekan genişliği, görüş, ne istersen hepsinde golf

konforda üstün olduğunu söylemiştim zaten.

Ancak karoserde nasıl üstün? BMW çürüyormuymuş 2 senede napıyormuş? :)

Öyle düşünürsek kullanım kolaylığı, konfor, iç mekan genişliği, görüş Golf bunların hepsinde Ferrari F458'den de üstün :) Daha iyi diyebilir miyiz yani?

Bu testlere o yüzden inanmıyorum. Ben arabadan konfor beklemiyorum ki ? İç mekan genişliği de beklemiyorum.

Ben arabadan performans, sağlam bir motor, sağlam bir şanzıman ve bolca sürüş zevki bekliyorum. Yolda giderken gözler üstümde olsun istiyorum, içine oturduğumda gözüme hitap etsin aynı zamanda da kaliteli olsun istiyorum. Golf bunların hangisini sunuyor bana? Hiç birini.

• quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

mercedesi konforda mı alt etmiş ?

mercedesin elinden bırakmadıgı ve rakiplerine göz açtırmadıgı konulardan birisi

bırakın allah askına ya.

bmw 1 den mercedes b den ne kadar üstün golf ?

yapılan testler bir köşeye

mercedes bugün çogu premium markaya parça tedarigi sunan bir firma. porsche gibi.

böyle bir firmayı kalkıpta skodanın seatın patronun vw ile bir tutmak dogru değil.

vw dötünde bezle gezerken mercedesin cocugu vardı

yav arkadaşım, mercedesi severiz de, vw AG yi de bu kadar küçümseme...

vw AG, isterse bugün mercedesi satın alacak güçte...

mercedes, şu sıralar oldukça da zorda bir firma, unutmadan, küçük sınıfta hep zarar etti, gitti sonunda a serisini de golf sınıfı bir şekle sokmak zorunda kaldı, renodan motor almaya kalktı...

2 yıl önce borsa değerinde bir ara vw ag dünyanın en değerli firması bile oldu...

• golf>bmw 1 ? ne golfmüş be
    yerimizi alalım bakalım neler olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Pulse_ -- 19 Temmuz 2012; 23:09:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorele2000

quote:

konforda üstün olduğunu söylemiştim zaten.

Ancak karoserde nasıl üstün? BMW çürüyormuymuş 2 senede napıyormuş? :)

Öyle düşünürsek kullanım kolaylığı, konfor, iç mekan genişliği, görüş Golf bunların hepsinde Ferrari F458'den de üstün :) Daha iyi diyebilir miyiz yani?

Bu testlere o yüzden inanmıyorum. Ben arabadan konfor beklemiyorum ki ? İç mekan genişliği de beklemiyorum.

Ben arabadan performans, sağlam bir motor, sağlam bir şanzıman ve bolca sürüş zevki bekliyorum. Yolda giderken gözler üstümde olsun istiyorum, içine oturduğumda gözüme hitap etsin aynı zamanda da kaliteli olsun istiyorum. Golf bunların hangisini sunuyor bana? Hiç birini.

kullanım kolaylığı, görüş açısı, konfor, sessizlik, iç mekan kalitesi, 1.4 tsi 160 pslik bir motor, sessizlik önemli değilse zaten sorun yok

• Alman karteller Qashqai'nin üzerine iyi oynuyorlar , her taraflı mukayesede yer alıyor (negatif ) ; yeni kasası ve muhtemel dizel otomatikle Avrupa'da ilk üçü zorlayacak kesinlikle , yeterki konseptden fazla uçmasınlar ( bknz :2013 Note faciası )

2012 Haziran Avrupa genel satış listesi ...

1 VW Golf------------39,811 -4%
    2 Opel Corsa--------29,490 -12%
    3 VW Polo -----------28,407 -12%
    4 Ford Fiesta---------26,430 -21%
    5 Renault Megane ---23,692 3%
    6 Opel Astra----------23,569 -22%
    7 Renault Clio--------22,946 -15%
    8 Ford Focus----------22,068 -30%
    9 Nissan Qashqai-----21,682 16%
    http://bestsellingcarsblog.com/2012/07/19/europe-june-2012-corsa-2-for-the-first-time-in-18-months-megane-5/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 19 Temmuz 2012; 23:14:00 >

• tamam test birinsi olsun tutan yok...

Uzun ömür testi var mı ?

Altı üstü 1-2 günlük bilemedin haftalık test ile inceleme yapıyorlar. Bir golf TSI ve TDI bir merso CGI veya CDI motor kadar kaliteli mi?
    Uzun süre sonunda aktarma organları, iç kabin aynı kalitede mi?

Niye çok uzun km yapmış motor ve araçlar hep özverili çalışan firmalardan geliyor? (Saab- volvo- merso- ... gibi)

En güzel test 1-2yıllık kullanıcı testidir. Bakınız Astra J ile ilgili bir sürü konu açılır oldu. O konulara, testlere rağmen ben Astra seçebilirim.
    1-2test ile araç fikrini değiştiren insan arabadan anlamıyor, 3-5 karalanan şeye bakıyordur.

Gelelim koreli arkadaşlara; o kadar elentraları testlerde birinci oldu. Her madalyayı göğsünü gererek aldı, satış rakamlarında aynı başarı yok ?? Testlere bakarak oooo golf bmw. merso tokatlamış demek çocukça bir düşünceden ileri gidemez...

• Ben ne yazıyorum o ne yazıyor. Neyse iyi forumlar.
  • bende sandımki golf 7 geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro. -- 19 Temmuz 2012; 23:14:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.