Şimdi Ara

GPU ISISI NE KADAR OLMALIDIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENİM GPU MAXİMUM 75 E ÇIKIYOR OYUN OYNARKEN 75 İYİMİDİR SİZCE ? BOŞTAYKEN 36 CİVARI OLUYOR

• normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben en fazla 48 gördüm belki 52 olmuştur ama 90a kadar yolu var 90dan sonra çok tehlikeli diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creative13 -- 2 Şubat 2014; 1:07:27 >
  • 75 Normal bir değer sayılır
  • TR_CAPTAİN4 T kullanıcısına yanıt
    normal 90 na kadar yolu var
  • Benim eski kart boştayken 64 civarı, oyunlarda 100 dereceye kadar çıktığı oluyordu, ama tehlikeli. 90'dan fazla olmasın.
  • Saolun :D baya ndişeleniyorumda çünkü ekran kartarı baya pahalı o yüzden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ideal hdd ısısı kaç C olmalı?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi model olduğuna bağlı.

R290, R290x serisi 94dereceye çıkıyor ve orda sabitleniyor. O model için o ısı normal mesela.
  • Karta bağlı benim GTX460 Windforce olmasına rağmen 80-85 dereceye vurabiliyor.
  • benim kart Zotac NVIDIA Gt 630 kaliteli oyun oynarken bile 75 den yukarı çıktıgını görmedim bu arada soğutucumun macununu ise yeni değiştirdim ondan kaynaklıda olabirir yardımlarınız için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_CAPTAİN4 -- 2 Şubat 2014; 20:17:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_CAPTAİN4

benim kart Zotac NVIDIA Gt 630 kaliteli oyun oynarken bile 75 den yukarı çıktıgını görmedim bu arada soğutucumun macununu ise yeni değiştirdim ondan kaynaklıda olabirir yardımlarınız için teşekkür ederim

Gt 630 oyun aciyor mu ya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AğaBABA

Buyur hocam 40 dakikaya yakın ful yükte ısılarım ve kullandığım sistemin taze taze görüntüsü.

hocam sistem süper. çok beğendim.
    80 85 iyidir ekran kartlarına

• HeAdShOcK H kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi :)
  • quote:

Hocam 80/85 derecemi GK110 Gpu'lu Asus Gtx780 DCU II ekran kartım 40 dereceyi görünce kafayı yiyorum.

Sisteem güzel ...40 dereceyi geçmesi anormal olur..Güle güle kullanın....GTX660 var max 62 derece 1 saat oyun sonrası.....
  • quote:

Hocam 80/85 derecemi GK110 Gpu'lu Asus Gtx780 DCU II ekran kartım 40 dereceyi görünce kafayı yiyorum.

Çok sıcak yerlerde, bilgisayar kapalıyken gölgede 50 dereceyi görebiliyorken böyle şeyler için endişelenmeye değmez. GPU üreticileri kutupta yaşamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_CAPTAİN4

MERHABA ARKADAŞLAR BENİM GPU MAXİMUM 75 E ÇIKIYOR OYUN OYNARKEN 75 İYİMİDİR SİZCE ? BOŞTAYKEN 36 CİVARI OLUYOR

Normal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.