Şimdi Ara

Günlük kaloriyi alamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yaklaşık 6 aydır spora gidiyorum fakat günlük almam gereken kaloriyi alamadığım için gelişimim çok yavaş oluyor ve bu beni spordan soğutuyor. Kaloriyi alamama sebebim ise günlük olarak kullanmam gereken bir ilaç. Bu kullandığım ilaç iştahımı neredeyse tamamen kapıyor ve bugün en azından kaloriyi tamamlayayım deyip fazla yemek yemeye çalıştığımdaysa kusturuyor. Karbonhidrat tozuna her ay ayıracak bütçem olmadığı için onun haricinde önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca kilom 70 boyum 1.80.

• gainerı gereksiz buluyorum ben hacı. evde kendin yulaf muz bal fıstık ezmesi vs ile 2-3 bin kalorlik shake yapabilirsin youtube da aratırsan bulursun kafaya diker kurtulursun
  • Kilon kötü değil bi 5-8 kilo daha alman gerek en fazla. 70 kilo olduğuna göre kalori açığın çok fazla değil ama gelişemiyorsan proteini alman gereken kadar alamıyorsundur.
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Evet hesaplarıma göre şu an günlük ortalama 110-120 gr protein alıyorum fakat bunun sebebi dediğim gibi yemeye çalıştıkça kusmam ve artık etten bıkmış olmam. Ne zaman ağzıma et atsam çiğnedikçe çiğniyorum ve artık bunalmış durumdayım. Şu an iki seçenek koydum önüme. Ya bir süre eti bırakıp vejetaryen bir diyete başlayacağım ve proteini sebzelerden alıp yukarıdaki arkadaşın dediği gibi almam gerekirse kalan kaloriyi shaketen karşılayacağım. Ya da tavuğu haşlayıp blenderdan geçireceğim ve bir şekilde shake yapacağım. İkinci seçenek biraz iğrenç gözüküyor gözüme fakat aklıma bu geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SignOfDarkness -- 7 Ocak 2020; 0:16:17 >
  • SignOfDarkness kullanıcısına yanıt
    Vegan gibi beslenip proteini sebzelerden alman daha mantıklı olur. Bu video fikir verecektir.

• JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim izleyeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    KİLO VERME GÜNLÜĞÜM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.