Şimdi Ara

HAKLI İSYAN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
16.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
156 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otv'nin aşırı derecede zamlanmasindan kaynaklanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sero B kullanıcısına yanıt

Eleştirmeyi bilmiyorsun derken hocam. 2 kere milletvekiline hakaretten dava açıldı. forumda her açtığım konu siliniyor ve her seferinde uzaklaştırma yiyorum. Onları çok eleştirdim zamanında ama meselenin sadece siyasi yüzü yok.

Malına b*k kondurmayan insanımızda suçlu. o buna koyduysa benimki daha iyi diye diye de şişirildi piyasa.

• Konunun muhatapları hiç sorgulanmıyor. İktidar ve sesini çıkarmayan muhalefet bu vaziyetin tek sorumlusudur. Otomobile bu kadar anlam ve vergi yüklenmez. Lafa gelince muz cumhuriyeti miyiz deniyor, bakıyorsun fiyatlar muz cumhuriyetleriyle aynı.

• 2011 poloya 110 bin tl verdim. SİS FARI BİLE OLMAYAN POLOYA 110 BİN TL VERDİM. alma o zaman alüminyum demekle olmuyor. ihtiyaç oldu alındı. konu sahibi olan arkadaşında ihtiyacı hasıl olmuş illaki alacak.

kış ayları durgunluğunda 10 15 aşağısına, arabasına göre 20bin aşağısına alınabilir. benim düştüğüm hataya düşmeyin. her ay fiyatlar daha ne kadar yükselebilir dedikçe yükseldi. bu böyle 3 ay sürdü. en sonunda aldım kurtuldum. şimdi emsallerine düşmüş piyasada bile 120 istiyorlar.

Burası Türkiye alan kazanır diyorlardı, haklılarmış.

• Valla hiç kusura bakma, bu hale gelmeden önce düşünecektiniz bu işleri, 2016 da 53 e aldığım Astra şu anda 130-140 lara fırlamış. Sen neden bahsediyorsun? 94 e sene başında aldım, şu anda 145 bin istiyorlar 2008 model arabaya ve benim arabada nokta hata yok. Neden satayım ucuza? Onların malı mal benim ki patlıcan mı? Elimde kini hadi sana ucuza verdim, ben alırken yine fazla para çıkacak cebimden.

Satana değil ülkenin içinde bulunduğu duruma sitem et.

• Ötv kdv ayrıca dolar euro kuru bile malumken fiyatlardan şikayet etmek saçma artıkk bayiler 50-60 bine sıfır araçlar satılsa kim ikinci eli o yüksek fiyata koyabilir ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt

Imam osurursa cemaat ne yapar malum.

• her gün 2. el için ağlayacağınıza eleştireceğiniz noktayı iyi belirleyin.

sorunun çözümü basit ama nedense uygulanmıyor.

ülkenin başındakiler, otomotiv sektörünü ve dolayısı ile ithalatı, cari açığı yönettiğini sananlar; sıfır otomobillerde 2021 yılı için ötv alınmayacak desin çözsünler madem bu çıkmazı. bak o zaman rakamlar nereye geliyor ama demiyorlar, diyemiyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 21 Ocak 2021; 12:55:48 >
  • Alan oldukça satan da olacaktır!

• Şu bos konular da bir bitmedi
    Arkadasim sifir arabadan %80 otv alınan kac tane ulke biliyorsun ?
    Bunlarin kaçında 2.el ucuz?
    Asil tepki göstermesi gereken şeye cesaret edemeyip 2.el şöyle Allah kitap vs demesini matah sanıyorsunuz

• biraz da biz yaptık bunu. yani tek kişinin yapabileceği bişey bu. türk halkının aç gözlülüğü yapıyor. Sadece bu değil, türk lirasının değeri kalmadı. ülkede enflasyon var. gıda bir yılda %100 arttı. euro 6 dan 9 a çıktı. hepsinin toplamında sonuç bu malesef

• kimseyi eleştirmeye hak görmeyin.

sıfır araçların fiyatları malum.

eniştem vicdanlılık yaptı. 45 bin tl ye arabayı verdi. şimdi aynı arabayı almak istese 75 bin.

herkes kendisine bir şey almak istediğinde ahlak bekliyor. sattığı zamanda ahlak hemen uçuveriyor.

• Fiyat artışlarının sebebi Mercedes BMW ve doğan şahin kullanıcıları.
    BMW ci diyor ki ışık paketi + 50000
    Doğancı diyor ki paynır set sunta taşıyıcı ve hoparlör jant 5000

Bunu gören japon Fransız Alman diyor ki bu mk (Müslüman kulların) arabaları bu kadar ediyorsa ooooo benimki +50000 fazlası eder. Fiyatlar logaritmik arttırıyorlar
  • Burada eleştirmeniz gereken konu günümüz vergi kurları...

Yoksa kimse kafasına göre fiyat yazmıyor.

• Gelen zamlar, ötv, kur artışı, ekonomiye güvensizlik gibi faktörleri görmeden satıcıları suçlamak tamamen artniyetliliktir yada salaklıktır başka birşey değil. Ölücüler, dolandırıcılar her zaman vardı, her zaman olacak, ülkenin ekonomik durumuna göre artar veya azalır bu çok normal. fiyatlar artıyorsa alan var demektir, arz ve talep birbirini tetikleyen şeyler. Önceden 20bin olan araba şimdi 100bin'e satılıyorsa bu ülkede bir saçmalık var demektir, bunun sebebini satıcılara bağlamak ben hükümet yalakasıyım troll'üm demekle aynı şeydir.

• Saçma sapan bi konu. Piyasa yükseldiği için araç alamıyorum de.
  • bluerdem kullanıcısına yanıt

Çok doğru. İnanç sistemleri değişir. Fakat Ahlâk tüm Dünya da tektir.

• Akp bu ise el atmazsa 2023 de de biz oylara el atmayiz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.