Şimdi Ara

Hangi Protein Tozu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, spora başlayalı 3 ay civarı oldu. Artık takviye şart diye düşünüyorum ancak bazı protein tozları yağlanmaya sebep oluyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• bende baslayalı 3 ay oldu iki urun arasında kararsızım
    1- multipower whey
    2- optimum gold

simdi burdan mantıklı bir cevap gelsin diye bekliyorsan cok beklersin millet biri bisey sorsada trollesek derdinde bilincli kullanıcı cok az herkes laf sokma derdinde
  • Hiçbir gıda yağlanmaya sebep olmaz, o gün harcadığından fazla tükettiğin kalori yağ olur, bunun hangi besinden geldiği farketmez.

3 ay dolunca takviye şart olmaz, eğer bu takviye protein tozuysa yalnızca günlük protein ihtiyacını normal gıdalardan karşılayamıyorsan şarttır değilse kullanmamak, bu proteini etten balıktan yumurtadan vs karşılamak inan bana daha iyi gelişim sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

bende baslayalı 3 ay oldu iki urun arasında kararsızım
    1- multipower whey
    2- optimum gold

simdi burdan mantıklı bir cevap gelsin diye bekliyorsan cok beklersin millet biri bisey sorsada trollesek derdinde bilincli kullanıcı cok az herkes laf sokma derdinde

optimum
  • N0YAN kullanıcısına yanıt
    Tam olarak hangi tozu kullanmali
    Boy:183
    Kilo 78
    Yas 32

Yaninda kreatinde kullanacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kilo 78
    Yas 32

optimum iyi bir markadır kullananlar gayet memnun.Kreatin ile birlikte kullanılabilir
  • muscletech nitro tech .. Protein tozu kullanma diyeceğim ama kararlısın.
  • quote:

Kilo 78
    Yas 32

Bunu yazan öğretmen olamaz
  • arbforce1 kullanıcısına yanıt
    bunu yazan ogretmen kör oldu
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    ikisinin karşılaştırmasına bakarsan protein, bcaa vs gibi değerler. Multipower daha iyidir
  • İki ürünü de kullanan birisi olarak söylüyorum, Multipower hammadde kalitesi, içerik vb. açılardan daha kaliteli bence. Tat konusuna önem veren birisiyseniz Multipower gerçekten kötü bir tada sahip bence. Su ile de süt ile de gideri yok bence Optimum'un tadı gerçekten iyiydi ama.
  • Ultimate Prostarı öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halukozdemir

Selam arkadaşlar bu konunun algoritması basit.

Ağırlık çalışma ve fitness yapma sebeplerinden biri de kilo vermek ise kullanman gereken protein tozu, neredeyse sıfır şeker, yağ ve karbonhidrat değerleri olan izole whey proteinlerdir. Bunların da en iyileri Hipro, Weider, Multipower, Dymatize iso 100'dür.

Ama yok ben hem hacimleneyim ama kas kütlem de artsın diyorsanız, whey protein kullanabilirsiniz. Hatta az yağlanmaya sebep olsa da hacim kazandıran en iyi ürünlerden biri Whey 3 Matrix ve Optimum Gold Standart Whey'dir.

Hardline ürünlerini önermemin nedeni Hardline ile herhangi bir bağım olması değil, kesinlikle bütçeye uygun ürünler çıkarması ve fayda maliyet hesabı kattığımızda en iyi ürünlerden biri olmasıdır.

Protein tozuna karar verirken, yanında kullanacağız takviyelere de bakın. Örneğin protein tozu ile birlikte bcaa da kullanacaksanız, bcaa bakımından zengin protein tozu almak yerine, atıyorum creatin ya da glutamin konusunda zengin protein tozu alın mesela. Böylece tüm amino asitleri düzenli bir şekilde vücuda alabilin. Algoritma çok basit aslında. Yıllardır bu işin içindeyim, bu sitede çok bilgi yok bu konularda. Yardımcı olmak istiyorum.

Forum da bilmeyip sallayanlardan geçilmez oldu iyice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbforce1 -- 5 Mart 2015; 22:06:47 >

• optimum gold veya qnt metapure öneririm sana
  • Yapmayın allah aşkına, 3. ayda takviye nedir? Onun yerine kahvaltınıza fazladan 1 adet yumurta, ara öğüne de bir kase yulaf ezmesi çok daha sağlıklı çok daha yerinde bir karar olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.