Hepsiburada Macbooklarda 18.000/1.000 indirim(Kişiye Özel)
-
-
Bende de var isteyene veririm. Kod olarak veriliyorsa. Hesabı vermem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok feci aletler, verdiğiniz parayı hak ediyor kesinlikle. M1 pro cihaz var bende, en son 2-3 hafta önce şarj etmiştim çok aktif kullanmıyorum. aletin şarjı %51'e düşmüştü, bugün elektrikler gidince laptopla telefonu şarj ettim %80 oldu, üstüne 3 saat açık kaldı video izledim ve bunları yaparken telefonun hotspot açıktı elektrikler geldiğinde %7 şarjı vardı halen, teknolojiyi hissettiren cihazlar
-
Bende 20bine 1000 gözüküyor 20ye de mac yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanırım indirim miktarı da kişiden kişiye değişiyor. Bende de 18bin üzeri için 1500 lira var. İsteyen olursa hesabı kullandırabilirim ama hesabı veremem.
-
Ben de bir değişiklik yok gibi gözüküyor.
Bu modelin sizde fiyatı nedir? Ben de 29.500TL MacBook Air hepsi burada linki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kupon açıklamasında sadece Hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerlidir diyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar parayı bayıldıktan sonra M1 pro'nun havada parende atmasını beklemiyorum ama e bi zahmet insanı şaşırtan bir özelliği olsun artık...
-
18 bin ver oyun oynayama harikaymış
-
banada 18k/1250 vermiş. 17.229 a denk geliyor air m1 8gb.
Arkadaşlar bu bilgisayarmı daha iyi yoksa 8gb ramli i5 islemcili bir bilgisayarmı? Pek bilgisayarlardan anlamıyorum. Bu cihaz bu parayı hak edermi sizce? Oyun oynama gibi bi amacım yok. Sadece temel seviyede edit işleri için kullanacağım.
-
İsteyene aynı cihazı 17500e veririm sıfır açılmamış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6 yıl önce 3.000 TL' yi Macbook Pro 13.3" notebook aldım. Daha önce hiç kullanmamıştım ucuz bulunca denemek için aldım.
Windows kuramadım, mecburen Snow Leopard denilen ucube bir işletim sistemi ile sadece internete girmek için kullanıyordum.
Bir gün 6 kişilik yemek masasında kapağı kapalı halde duran Macbook Pro' nun yanına elimde bir küpa dolusu kaynar çay içe geçerken, çayın önemli bir miktarını masa üzerine döktüm ama Macbook' a sıçramadı bile.
Dökülen çayı kurularken, nehir gibi yol alıp Macbook' un altına doğru ilerlediğini farkedince Macbook' u masadan kaldırıp dolaba koydum bu arada altında bir damla çay aktı.
Kurulama işlemi bittikten sonra Macbook' u yeniden 6 kişilik yemek masasına alıp açtığımda wifi açmadığını farkettim. Defalarca denedim ama wifi çalışmıyordu.
Anladım çay kasa içerisine nüfus etmiş ve wifi' yi bozmuştu.
Belki düzelir umuduyla cihazı fabrika ayarlarına almaya çalıştım ve işletim sisteminin ucubeliğini anladım, zira internet bağlantısı olmadan fabrika ayarlarına dönmüyordu bir türlü.
Hatta bunu çözebilmek için Aliexpress' ten ethernet girişi olmayan Macbook için yan sanayi usb ethernet çeviri aldım ama bu defa da "Orjinal değil" uyarısı vererek görmüyordu.
Bozulan wifi kartı yaptırmak için cihazı Akasya AVM' de bulunan Apple Store' a götürdüm, bana cihazın anakartının hasar gördüğünü ve komple değişmesi gerektiğini söyleyip 750 TL istediler. Sıvı teması olduğunu ben söylemeden anladıkları için garanti kapsamına girmiyordu. Ancak miktar yüksek olduğu için tamir ettirmekten vazgeçtim.
Çaresiz bir daha kullanmamak üzere cihazı dolaba kaldırdım.
Kısa bir süre sonra cihaz henüz bozulmadan ilan verdiğim, herkesin malumu olan popüler bir ikinci el alış veriş sitesi üzerinden müşteri aradı.
Durumu ona da anlattım ve 750 TL masrafı olduğunu söyledim.
Telefondaki genç arkadaş "Abi ben Almanya' da yapılan bir tasarım yarışmasını kazandım ve işe kabul edildim, birkaç güne uçağım kalkacak ve Almanya Ülkesi' ne gideceğim, bu cihaz bana acilen lazım, iyisi mi tamirat masrafının yarısı senden yarısı benden olsun" deyince neden bilmem kabul ettim.
Yeniden Apple Store cihazı götürdüm ve anakart değişimi aynı gün yapılınca müşteri ile buluşup cihazı beraber almaya gittik. Hesabı ödeyeceğimiz sırada genç arkadaşın 50 TL' si çıkışmadı benden rica etti, ben de 420 TL ödedim cihazı teslim aldık.
Genç arkadaş 50 TL' yi bankadan göndereceğini söyleyip iban aldı ve bir daha görüşmedik.
O 50 TL asla gelmedi.
4 sene sonra bir gün Whatsapp' tan tanımadığım bir numaradan "Abi ne haber, beni tanıdın mı?" şeklinde bir mesaj aldım.
Tanıyamadığımı yazınca bana kendini tanıttı:
"Abi senin verdiğim Macbook Pro ile Almanya' da işe kabul edildim ve burada yaşamaya başladım, herşey senin sayende oldu. Allah razı olsun. Bu arada 50 TL' yi sana gönderme fırsatım olmadı kusuruma bakma, yeniden IBAN verebilir misin?"
Ben de yeniden IBAN verdim ve 50 TL' yi gönderdi...
-
Hepsini okudum hocam güzel yazmışsınız.
Yalnız 50 TL enflasyonda pul olmuştur. O kadar zaman sonra ulaşınca 50 Euro falan olsaymış iyiymiş...
-
Vay be... Bir solukta okumuşam...
O deel de dört sene içinde on dakkasını ayırıp elli türk lirasını gönderecek zamanı varken , dört sene beklemesi şaşırttı, belli ki unuttu ve aniden aklına geldi ama yine de üzerine yatmak yerine göndermesi iyidir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 17 Mart 2023; 10:28:13 > -
birincisi sivi dokmussunuz, yani herhangi bor elektronigin bozulmasina suc aramaniz ilginc olmus, yine de talihsizlik olmus.
ikincisi mac oslarda da usb yukleme diski olusturabiliyorsunuz ayni windows pcler gibi, internet recoverye illa gerek yok yani.
ucuncusu alan arkadas unutmustur da en basit empati yetenegi yokmus sanirim. almanyada bile 4 sene oncesinin atiyorum 20 eurosu ayni degerde degilken, euro kazanip bir de o kadar vakte ragmen 50 lira atmasi kendi vicdanini rahatlatmak icindir sadece. kisa surede alamanci kafasina gecmis kisacasi. istemeseyip ozlu bir soz soyleme firsatini elinizden kacirmissiniz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X