Şimdi Ara

HONDA NSX | Gerçekçi Otomobil Çizimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, yeni bir çizimle tekrar forumdayım ve bu kez çok fazla detayı olan bir çalışma yapmak istedim.

Pek çoğunuzun bildiği bir araç olan Honda NSX'den ülkemizde 1 adet bulunuyor. Bir tane daha NSX var fakat o Acura. Arka plan bu kez çok fazla yorucu oldu ama sonuçta buna değdiğini düşünüyorum, videoyu izlediğinizde anlayacaksınız :) Honda'nın efsane modelinin çizimini aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

Youtube Kanalıma abone olmayı ve Instagram'da beni takip etmeyi unutmayın

Youtube:www.youtube.com/orhanozvatan
    Instagram:www.instagram.com/orhanozvatan
    Snapchat: orhanozvatan

VIDEO İÇİN RESME TIKLAYINIZ :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegawagon -- 6 Aralık 2016; 20:28:36 >

• Güzel olmuş maşAllah benim araci atsam çizermisiniz istek aliyormusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerinize sağlık çok şahane olmuş. çıktığından beri hastası olduğum bir araba nsx yenisi her ne kadar sürüş özellikleri bakımından çok iyi olsada tasarım bakımından babasının yanına bile yaklaşamaz.
  • @karahancer2 Teşekkürler Sadece sipariş olarak çizim istekleri alıyorum. Sipariş bilgileri için özel mesaj atabilirsiniz.
  • @Twsbi580 Ne yalan söyleyeyim yeni kasaya bende hiç ısınamadım. Eskisinin yerini hiçbir şey tutmuyor gerçekten. Teşekkürler
  • Güncelllll
  • çok iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maaşallah, nazar değmesin. çok yeteneklisiniz.
  • MasaAllah, süper
  • Oha be abi.
    Ben çöp adam çizemiyorum ya. Allah vermiş işte.
  • Çok teşekkür ederim
  • Şahane desem tam yeridir 👍

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler :)
  • Hocam Eline Sağlık vallaha miss gibi olmuş.
  • inanılmaz güzel olmuş helal olsun abi

• Teşekkür ederim
  • Yenisi Amerika'da tasarlandı belki o yüzden ısınamamışsınızdır. Ama dediğiniz gibi arabayı kim incelediyse cut-price Porsche 918 dedi ve Top Gear'ın incelemesinde de yeni R8'den, Huracan'dan falan daha iyiydi yanlış hatırlamıyorsam. Gerçekten etkileyici bir araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

Yenisi Amerika'da tasarlandı belki o yüzden ısınamamışsınızdır. Ama dediğiniz gibi arabayı kim incelediyse cut-price Porsche 918 dedi ve Top Gear'ın incelemesinde de yeni R8'den, Huracan'dan falan daha iyiydi yanlış hatırlamıyorsam. Gerçekten etkileyici bir araba.

Evet hocam yeni tasarim amerikali + avrupali gibi olmus japon bir araca bu tasarimi yakistiramiyorum hele eskisi gibi bir saheser varken ve evet onlari okudugum icin oyle dedim cidden dusuk fiyatli 918 gibi ve ulkemizdede satilacak her nekadar biz alamayacak olsakta sokaklarda goruruz artik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.