Bildirim
iphone sarj- bilgisayar vs priz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yok hocam pcden sarj et gitsin bende oyle saniyordum 3 gun iphoneu prizden sarj ettim sonra arj aparati yani (orjinaldi aparat) usbden sarj yap fark etmez ama pilinin omrunun uzun olmasin istiyorsan pil yuzdesi 20% in altinda oldugu zmn koy sarja
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRML_KNN -- 17 Ekim 2010; 0:30:20 > -
şu tarz şeyler yazıordu o yüzden arada kalmıştım; işte usb den edince hızlı şarj ediomuş, öbüründe yavaş yavaş şarj ediomuş veya tam tersi tam hatırlamıorum. piller hakkında da pek bi bilgim olmadığı için sorma ihtiyacı hissettim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: KRML_KNN
yok hocam pcden sarj et gitsin bende oyle saniyordum 3 gun iphoneu prizden sarj ettim sonra arj aparati yani (orjinaldi aparat) usbden sarj yap fark etmez ama pilinin omrunun uzun olmasin istiyorsan pil yuzdesi 20% in altinda oldugu zmn koy sarja
%20 yle falanda alakası yok..li ion pil kullanıldığı için istediğiniz yüzde de takabilirsiniz ve % 100 dolmasını beklemek zorundada değilsiniz..dikkat etmeniz gereken şey bataryayı tamamen bitirmemek sadece..bu pile zarar veriyo çünkü -
quote:
Orijinalden alıntı: Ras0
quote:
Orijinalden alıntı: KRML_KNN
%20 yle falanda alakası yok..li ion pil kullanıldığı için istediğiniz yüzde de takabilirsiniz ve % 100 dolmasını beklemek zorundada değilsiniz..dikkat etmeniz gereken şey bataryayı tamamen bitirmemek sadece..bu pile zarar veriyo çünkü
Raso, apple.com'da da senin dediginin tam tersi yaziyor iphone4 pili icin..ayda en az bir kere tamamen doldurup tamamen bitirin yaziyor..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonla konuşurken internet kesiliyor iphone
- airpods pro cızırtı sorunu çözümü
- apple değişim belgesi
- iphone hoparlör temizleme
- iphone fotoğraf siliyorum yer açılmıyor
- apple watch 7 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- en iyi powerbank
- apple watch ultra 2 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X