Şimdi Ara

iskandinav kızlarının ırkçı olması (kuzey avrupa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kuzey avrupalı kızları kadar ırkçı başka kadın türü yoktur sakın ve sakın bu kadınlara yaklaşayım demeyin çok pis ırkçılar boyunuz uzunda olsa yakışıklı kaslı olsanız bilene bu kızlar sırf siz türksünüz diye sizden uzak duruyorlar ırkçılık yapıyorlar bu germenik kavimlerinin kadınları çok ırkçı hacılar

• atalarımız hunlar bunların dedelerini kovalamış sonuçta. haksız sayılmazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın bütün konular Avrupa kötüleme üstüne.

Nerede yaşıyorsun, Avrupa'nın bir şehrinde demi? Siden Türk'sünüz diye değil protein eksikliği çektiğiniz için uzak durmuşlardır.

• 10 sene önce arkadaşla cetrulet yaparken 2 tane alman karı vardı efsanelerdi, türküz diyince suratları düşüp nextlemişlerdi.

• İskandinav kızlarında öyle bişey var evet senle yatarlar ama çok zor evlenirler. Almanya da yaşayan bir arkadaşım da bu durumu tastiklemişti.

• Takdir ettim kızları. Genlerine sahip çıkıyorlar.

Kadın dediğin ırkçı olmalı zaten. Başka bir ırkla birleşerek kendi saf genlerini bozup melezlenmiş çocuklar doğurmamalı.

Darısı bizim Türk kızlarının başına.

• Konu sahibi haklı, Copenhagen' de bizzat şahit oldum:

Sarmaş dolaş olduğum kızlara Türk' ün deyince kibarca vedalaşıp kayboldular...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

harbiden doğru söylüyorum siz 192 boyunda kaslı yakışıklı olsanız bilene oradaki kızlar sizden sırf türk veya ortadoğulu olduğunuz için uzak duruyorlar çünkü sürekli oralarda bizler hakkında kötü şeyler söyleniyor en iyisi full amerika kıtası kadınları ve güney asya kadınları siz siz olun avrupadan uzak olun a dostlar

• Ninova123 N kullanıcısına yanıt

reis o zaman bu ortadoğularla evlenen isveçliler falan kim. sosyal medyada görüyoz. kara kara adamlar süt gibi sarışın kızlarla takılıyor.

• o gördüğün milyonda bir olaylar büyük çoğunluğu çok yakışıklı uzun boylu kaslı olsan bilene sana vermiyorlar çok fena ırkçılar hani türkiyede erkeksen sürekli sapık damgası yiyorsun ya orta batı ve kuzey avrupada siyah saçlıysan sanada aynı şekilde oranın kadınları sapık tecavüzcü gözüyle bakıyorlar.

• İskandinavlara hastayım.

Konu üzdü 

• bence üzülün hocam ben gerçekleri söylüyorum oranın kadınları çok fena ırkçılar sen ne kadar yakışıklı kaslı uzun boylu bilene olsan kadınlar sırf türk olduğun için uzak duracak senden

• Ninova123 N kullanıcısına yanıt

Slavlar nasıl hocam

• slavlar bir iyi bir kötüler iyisine denk geldinmi iyi kötüsüde çok kötü oluyor aynı biraz bizim türk kılzarı gibiler para yemeyi seviyorlar ama batı orta avrupa ve iskandinav kızları gibi çok ırkçı değiller.

• İyisini yapıyorlar türkler nasıl Afganlarla pakilerle evlenmiyorsa iskandinavlarda türklerle evlenmez

Arada kültür farkları var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • olm senin kızın olsasuriyeliyle evlensin istermisin ? baban ablanı afgana verir mi ? aynı mantık işte . kültür farklı din farklı ....

• Konu sahibinin konuları zaten saçma da, bu konuda şöyle iki sıkıntı var.

1. Konu sahibi, kadının evleneceği erkeği seçmesini mantıksız buluyor. Zannediyor ki bir erkek bir kadını beğendiyse o kadın onunla evlenmek zorunda.
    2. Konu sahibi zannediyor ki yakışıklı ve kaslı olmak, kadını evlenmeye ikna etmek için yeterli bir sebep. O nedenle bütün örnekleri dış görünüş üzerine.

Belki de X kadın seninle Türk olduğun için değil, Türk gibi davrandığın için evlenmek istemiyor? Ne giyeceğine, nereye gideceğine karışacak bir koca istemediği için, senin kıskançlık krizlerini, psikolojik baskılarını, dayak tehditlerini, annenin tacizlerini, çekmemek için, sabah akşam sana yemek yapmak, çamaşırını yıkamak, sana hizmet etmek istemediği için evlenmek istemiyor olabilir mi?

• son 3 entry giren arkadaşlara sesleniyorum bu kadar aşağılık kompleksiniz olmasın onlar üstün insanlar değiller oralara gitsen bırak oradan kız arkadaş bulmayı adamlar sana rahat nefes bile aldırtmazlar çünkü çok ırkçılar orta avrupa ve kuzey avrupalılar benim demek istediğim oranın kadınından tut erkeğine kadar hepsi ırkçı yani oradakilerden uzak durun demek istedim bu kadar aşağılık kompleksiniz olmasın onlar üstün ırk değiller zamanında bu germenik kavimler (isveç,norveç,ingiltere,almanya,belçika,hollanda,isviçre,fransa,danimarka,izlanda) baya baya eski çağlarda romalılar ve yunanlar tarafından aşağılık ve barbar kavim olarak görülüyorlarmış zaten bu germenik kavimlerin kendi alfabe sistemleri bilene yok latin alfabesi kullanıyor ne olmuşsa bu heriflere son 300 ve 400 yılda beyin yapıları açılmış bunun öncesinde bu herifler barbar olarak adlandırılıyormuş.

• özellikle iskandinav ülkelerinde siz bembeyaz tenli sadece saçınız siyah ise size nigger diyor herifler bizim türkolarda onları üstün ırk olarak görüyor siz bu heriflere ne kadar yaranmaya çalışırsanız çalışın onların gözünde nigger sınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.