Şimdi Ara

İşlem sırasında takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar öncelikle herkese selam aranıza yeni katıldım.
    benim sorunum şu bilgisayarım 2gündür çok takılır oldu film izlerken, oyun oynarken,mp3dinlerken hatta hiçbirşey yapmazken bile mouse'u bi yere götürürken işaretçi takılarak gidiyor.
    sebebi sizce ne olabilir??Arka planda o kadar program da çalışmıyor kasacak bişe yok yani.

İşletim Sistemi: Vista Premium Servis Pack-1
    İşlemci:AMD Athlon 64x2 5000 2.6GHZ
    Ram:2048
    Ekran Kartı:Sapphire HD4830 512
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• görev yöneticisinden baksana cpu kullanımına hangi programın sömürdüğüne
  • yok kasan bişe yok ki en fazla ram'i kullanan 50.000k falan yazıyor.
  • Virüsten kaynaklanıyor olabilir. Güvenli kipte bir virüs temizlemesi yapmanı tavsiye ederim
  • valla esetsmart kullanıyorum son sürümünü.virüs oldugunu zannetmiyorum.acaba harddiskle ilgili bişe olabilir mi?disk birleştirme yapmak falan gerekir mi?
  • olabilir marka model yazarsan daha iyi yardımcı olabilrizhdd
  • Seagate Barracuda 500gb ama sanırım ekran kartından kaynaklanıyor.ekran kartı sürücüsünü tekrar kurdum şimdilik ii gibi bilmiyorum yine aynı şeyi yapar mı
    ok yine de sagolun tekrar
  • eğer hddden bu serilerden bir tanesi ise eğer dikkate al!

ST3500320AS
    ST3500620AS
    ST3500820AS
    ST3750330AS
    ST3750630AS
    ST31000340AS

DİKKAT
  • quote:

Orjinalden alıntı: zemanova

Seagate Barracuda 500gb ama sanırım ekran kartından kaynaklanıyor.ekran kartı sürücüsünü tekrar kurdum şimdilik ii gibi bilmiyorum yine aynı şeyi yapar mı
    ok yine de sagolun tekrar

bu harddiskin allah belasını versin 500gb lık hdd uçtu geçen gun..vistaya update yaptırdım pc yi kapadım sabah açılmadı ...
  • harddiskim ST3500410AS. ben birşey daha soracagım size: bilgisayarım download yaptıgım için 3gün boyunca acık kalıyor üçüncü gün sabaha kadar kapatıp dinlendiriyorum.
    peki bununla ilgili bir problem olabilir mi?speedfan programıyla baktım ısılar normal. artık aklıma başka birşey gelmiyor.format attım takılmalar o kadar sık olmuyor ama yine de oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemanova -- 20 Mart 2009; 17:17:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.