Şimdi Ara

Kararsız Kaldım Acil Yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu ara bi motor almayı düşünüyorum kendi çapımda araştırma yaptım ve iki motosiklet arasında kaldım birincisi 1995 model Vespa LX200 diğeri de yüksek model düşük km Regal Raptor Daytona 350 bobber bu motosikletler hakkında bilgisi olanlar bana tercih konusunda yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
    Dipnot: a2+b tipi ehliyet alıcam bu ay ve daha önce vitesli motor kullanmışlığım var çok tecrübesiz değilim ancak bobber tarzda bi motosiklet kullanırken zorlanıp zorlanmayacağım konusunda çekincelerim var çünkü malum istanbul trafiği az tecrübeli 19 yaşında bi adamı yutar mı yutmaz mı diye düşündürüyor insanı bu konuda da fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum tekrardan teşekkürler.
    Dipnot2: vespa restore edilmiş temiz bi makina gibi duruyor ek resimde görebilirsiniz. Bütçem max 8000-9000
     Kararsız Kaldım Acil Yardım :) Kararsız Kaldım Acil Yardım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omrfrkaltn -- 25 Haziran 2014; 14:47:57 >

• Regal raptor iyidir yağ soğutmalı motordur hemde uzun yolda yormaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursagsli

Regal raptor iyidir yağ soğutmalı motordur hemde uzun yolda yormaz

Regal Rotoru bi anlayamadım birisi gelir yerden yere vurur diğeri öv öv bitiremez hangisine inanacağımı şaşırdım vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: G4LE

quote:

Regal Rotoru bi anlayamadım birisi gelir yerden yere vurur diğeri öv öv bitiremez hangisine inanacağımı şaşırdım vallahi

Bu devirde 2. el de temiz bulması zor adamlar km yi düşürüp düşük kilometre diye satmaya kalkıyor ama chopper olarak regal raptor iyidir şimdi harley davidson diyecem ama çok pahalı yada mondial mct 250 bu motorda iyidir

• quote:

quote:

quote:

Bu devirde 2. el de temiz bulması zor adamlar km yi düşürüp düşük kilometre diye satmaya kalkıyor ama chopper olarak regal raptor iyidir şimdi harley davidson diyecem ama çok pahalı yada mondial mct 250 bu motorda iyidir

Regal Raptor görüntü bakımından gerçekten güzel ona kimse laf atamaz ama öyle yorumlar var ki adam "0 aldım diyor bir haftada 3 sorun yaşadım alırsanız bi ayağınız serviste olur" gibi yorumlar var zaten Çin malı olması düşündürücü bunlarıda görünce iyice soğuyorum regalden

• hocam 19 senelik makineye 8000-9000 bin liramı vericeksiniz yazıktır günahtır pcx150 alın çok meraklıysanız scootera vespa diyede 20 senelik makinaya o parada verilmez daha yüksek modelleri bile o fiyatta sahibinden.com 2006 modeller var 6000 galiba öyle bişeydi yanlış hatırlamıyosam kasasını seviyosanızda vespada olsa sorun çıkartıcaktır eski olduğu için bence regal raptorda çinli uzak durun bu 2 makineden güncel enjeksiyonlu teknolojik bişey alın o vespanında orjinalliği kalmamıştır değiştirmişlerdir her yerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E35D290C4 -- 25 Haziran 2014; 19:06:47 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Regal Raptor görüntü bakımından gerçekten güzel ona kimse laf atamaz ama öyle yorumlar var ki adam "0 aldım diyor bir haftada 3 sorun yaşadım alırsanız bi ayağınız serviste olur" gibi yorumlar var zaten Çin malı olması düşündürücü bunlarıda görünce iyice soğuyorum regalden

Tabiki hiç motora binmemis adam bunu almamalı zaten sürmeyi tam bilmiyorsa motoru öldürür
    Birde motorun bakımını tam yaparsan ve çok sıkıştırmazsan hiçbir motor yolda bırakmaz gerçi bu devirde 2. El motor kesinlikle alınmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim listeye vespa gts 250'yi de ekledim yüksek model düşük km bi makina nasıl olur gts250 için yorumlarınızı alabilir miyim

• quote:

quote:

Aynen Kardeşim. Birgün gidip bi tanesine binip Uzun yol yapıp deneyecem. +1
  • 8-9bin parayı bu motorlarla ziyan etme. Al düzgün modelli bir motor. Doya doya gezersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.