Şimdi Ara

kırmızı ışıkta ambulansa yol vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün ışıkta beklerken sirenli açık şekilde bir ambulans geldi ve bende saga dogru yanaştım ışıkta geçtim eds vardı acaba ceza kesilir mi ya da şimdiden itiraz falan mı etmeliyim

• Ben hiç tereddüt etmeden verdim yazarsa da yazsın dedim, yaklaşık 2 ay önce, ama gelmedi
  • Forumdan birine ceza gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyrtocaramoorii

Forumdan birine ceza gelmişti.

çok saçma ama yapılcak bişey yok işte burası türkiye madem ki o kamerayı oraya koydun ambulans gelince o ışık yeşile dönsün o zaman ama olmaz vatandaşı yolmaya devam
  • Ceza gelince ödenir ama dava açılarak ödenen para geri alınabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs1905

Ceza gelince ödenir ama dava açılarak ödenen para geri alınabilir diye düşünüyorum.

Cezayı ödediğin zaman, cezaya itiraz hakkını kaybediyorsun diye biliyorum
  • bende hep bu konuyu merak ediyordum, vermek herşeyden önce insanlık görev iyi güzelde, o eds şak diye çekip eve postayı gönderirlerse nasıl itiraz edicez bilen varsa bir çaresini paylaşsın lütfen bizimle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roy

bende hep bu konuyu merak ediyordum, vermek herşeyden önce insanlık görev iyi güzelde, o eds şak diye çekip eve postayı gönderirlerse nasıl itiraz edicez bilen varsa bir çaresini paylaşsın lütfen bizimle

bende merak ediyordum hatta gecen gün konuşmuştuk arkadaşlarla ve dün başıma geldi inş ceza gelmez
  • Gelmez... Benzeri yaşadım, gelmedi...
  • aslında bu sistem siren sesi duyunca otomatik kapanmalı bu tarz yanlışlıklar önlenir o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

aslında bu sistem siren sesi duyunca otomatik kapanmalı bu tarz yanlışlıklar önlenir o zaman

O siren sesini bol bol duyarız o zaman çok saçma birşey oldu bu :)
  • quote:

aslında bu sistem siren sesi duyunca otomatik kapanmalı bu tarz yanlışlıklar önlenir o zaman

Türkiyede bunu yapmak ha :D
  • quote:

Hususi araca o siren sesinden takabildikten sonra otomatik kapanması mantıksız olur hocam.
  • Kırmızı ışıkta geçerken Ambulansı da çektiyse sorun olmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Hususi araca o siren sesinden takabildikten sonra otomatik kapanması mantıksız olur hocam.

bu söylediğiniz yasak değilmi her önüne gelen siren taktırabilir mi yasak diye biliyorum

söylemek istediğim sırf siren sesi değil ambulanslara konulan radyo frekanslı bişeyde olabilir ambulansı algılayınca yeşil yanabilir diğer ışıklar kırmızıya döner felan vs bunun gibi otomatik bi sistem kurulmalı diyorum , bu bi fikir ve çoğaltılabilirde bazen şöförler algılayana kadar çaok vakit geçiyor böyle bir sistem kurulması halinde hayat kurtarıcı olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

bu söylediğiniz yasak değilmi her önüne gelen siren taktırabilir mi yasak diye biliyorum

söylemek istediğim sırf siren sesi değil ambulanslara konulan radyo frekanslı bişeyde olabilir ambulansı algılayınca yeşil yanabilir diğer ışıklar kırmızıya döner felan vs bunun gibi otomatik bi sistem kurulmalı diyorum , bu bi fikir ve çoğaltılabilirde bazen şöförler algılayana kadar çaok vakit geçiyor böyle bir sistem kurulması halinde hayat kurtarıcı olur

Yasak ama Türkiye'de yasaklar çiğnenmek içindir diye bir yargı var.

• Ceza gelirse itiraz hakkı zaten vardır. Zaten EDS fotoğraflı bir sistem olduğundan durumun farkına varılır bir itirazla. Ama zaten gönderilmeden önce inceleme yapılıyor.
  • quote:

çok haklısın o kamerayı oraya koyanların bunu düşünmesi lazım ambulans gelince ışık yeşile dönsün bugün bi polise sordum oda dogru düzgün bilmiyor itaraz et ama falan dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: corollad4d

quote:

Orijinalden alıntı: cyrtocaramoorii

Forumdan birine ceza gelmişti.

çok saçma ama yapılcak bişey yok işte burası türkiye madem ki o kamerayı oraya koydun ambulans gelince o ışık yeşile dönsün o zaman ama olmaz vatandaşı yolmaya devam

Hemen sinirlenmeyin Forumda daha öncede soruldu bu konu O arkadaşa ceza gelmişti ve hiç sorun yaşamadan ceza iptal edilmişti.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.