Şimdi Ara

Koltuk Altı Terlemesi Acil Yardım Bıktım Artık Oturdugum Yerde Terliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi akşamlar yaşım 17 bundan yaklaşık 1 sene öncesine kadar ne kadar spor yaparsam yapayım koşsam gezsem dolaşsam ne biliyim hiç aşırı ter olmazdı fakat şuan sebebini bilmiyorum ama oturdugum yerde terliyorum ya hemde aşırı derecede okula gitmek gelmiyor içimden kısa kol giyemiyorum yaz günü üstüme ceket alacagım neredeyse çok ciddiyim abartmıyorum oturdugum yerde terliyorum bu durum çok canımı sıkıyor bu yüzden evden dışarı çıkamıyorum.bu arada temizligine dikkat eden birisiyim ve kilom 56 Kilolu Degilim Yani. nolur birşeyler söyleyin terlememesi için ne yapmalıyım veya hangi bölüme gitmeliyim yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

• böyle koltuk altının ıslak olmasından rahatsızsan fresh-n soft ter emici yaprakları deneyebilirsin

internette birkaç ilaç adı görmüştüm, sürüldüğü yeri terletmiyor diye falan fişman. onları araştır. bide cildiyeye git ne diyecekler bak
  • yardımınız için çok teşekkürler ben ürünlerin bi faydası olacagını pek sanmıyorum şuana kadar ne deodorant lar ne bilim işte spreyler felan denedim yok gram azalma yok bi yerde şuan ergenlikten vücut metoabolizmasının hızlı çalıştıgını gelişimde oldugundan dolayı olur yazıyordu bilemiyorum bu soruna cildyemi bakıyor bu araada ?
  • kardeşim terlemesini bilmiyorum ama kokmamasını istiyorsan karbonat sür , ciddiyim
  • Driclor denilen zimbirtiyi al,kullanim talimatina gore kullan.1 hafta sonra falan tesekkur icerikli mesajini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kız arkadasıma emdiriyorum.

Sorun kalmıyor.
  • Doktora git kardeşim burası doktorlar forumu değil donanım haber konu dışı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Driclor denilen zimbirtiyi al,kullanim talimatina gore kullan.1 hafta sonra falan tesekkur icerikli mesajini bekliyorum

En Kısa Zamanda Alacagım Editlerim İnşallah Faydası Olur. Teşekkürler
    (up)
  • Driclordan önce doktora git enfeksiyon tiroid ve ya ciğerde sorun olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: mustizmir

Ben kız arkadasıma emdiriyorum.

Sorun kalmıyor.

Ne kadar igrenc

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Driclordan önce doktora git enfeksiyon tiroid ve ya ciğerde sorun olabilir

ya inşallah öyle bi sorun yoktur korktum şimdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.