Şimdi Ara

Leblebi yutmuş solucan gibi değilde NORMAL bir şekilde nasıl Kilo alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim kilo almam ile ilgili sorunum var.
    Kilo almaya başladığımda Leblebi yutmuş solucan gibi sadece göbeğim çıkıyor.
    Rahmetli KEMAL SUNAL gibi oluyorum kollar cılız göbek 20cm önden gidiyor.
    Kas filan istemiyorum. Sadece dengeli kilo almak istiyorum. Özellikle kol ve omuz bölgesinde. Forumlarda bloglarda dolaşa dolaşa kafam karıştı. Bana bu işin mantığını yazabilecek aydınlatabilecek biri varmı. Boyum 1.80 kilom 78.
    İşim gereği çok hareketsizim 12 saat boyunca bir koltukta oturuyorum ( oturan yerim ağırana kadar nadir kalkıyorum ) ve sadece kollarım hareket ediyor aksiliktirki kıçımda büyümüyor sadece göbeğim genişliyor :) İnşallah doğru bölüme açmışımdır konuyu.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

• Hocam zaten yağın vücutta biriktiği bölgeyi kendimiz belirleyebilsek kas yapmak için uğraşacağımıza yemeğimize bakıp şekillendirirdik vücudu.
    O olay bildiğim kadarıyla tamamen genetik. Bazılarının göbeğinde birikir, bazılarının kalçalarında. Eğer kollarını da bu şekilde şişirmek istiyorsan yemeye devam edip kilo alman gerek ki beraberinde göbeğin de şişecektir.

Bir de kas neden istemiyorsun onu anlamadım, salona gitmen mümkün değil mi işinden dolayı?
  • İşten dolayı salona sıcak bakmıyorum kasa ihtiyacım yok şöyle yok kendime göre oldukca kuvvetliyim. Ama vucudumdaki kötü görünüm tamamen işi bozuyor.
    Protein tozu karbonhidrat filan alsam gene göbek çıkarmı ?
  • diger kaslarin kullanilmadigi ve besine ihtiyac duymadigi icin tum yediklerin karninda depolaniyor tum olay bu. spor yapmadan dedigin gibi kilo alman imkansiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye zayıflamayı düşünmüyorsun da göbekten kollara,bacaklara yağ transferi düşünüyorsun
  • sizinle aynı dünyada yaşadıgım icin utanıyorum
  • sebep ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Executor06 kullanıcısına yanıt
    kemiklerim sayılır ozaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.