Şimdi Ara

Leon mu civic mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leon 2018 60 bin km civarı style paket led far cam tavan parlament mavi ve dizel otomatik. Çamurlukta lokal boya harici hatasız deniyor Ve galeride
    Civic 1.6 eco elegance oto beyaz renk 2019 model 10bin km civarı hata boya yok. Fiyatları hemen hemen aynı.

Bu ikisi arasında tercihiniz ne olurdu neden?

• Civic1 yıl daha genç ve 50.000 km daha düşük , ayrıca galeriden değil

Leon, performans olarak ara hızlanmalarda daha iyidir

Yalıtım , ic mekan konusunda totalde benzer kalite veya kalitesizlikte yer alır

Civic çok daha konforlu süspansiyon yönünden.

Şanzıman yönünde de uzun ömür konusunda çift kavrama daha dezavantajli olur

Bu durumda ben Civic seçerdim direkt

Not: Dizel Leon sahibi olmuş biri olarak yazıyorum. Civic'i de 1000 km kadar tecrübe etmiştim.
    Teneke dediğin Civic'in burulma direnci yaklaşık 36000 nm/mm gibi bir rakamda yani tank yerine koyduğun Leon'nun neredeyse iki katı sertlikte şasiye sahip.

Bu rakamın ne anlama geldiğini daha iyi anlaman için örnek olsun D sınıfı olan B8 Passat'tın burulma direnci 30000 nm/deg dolaylarında.

Öyle domates seçer gibi parmağınla kaportaya bastırıp arabanın sağlamlığı anlaşılmıyor yani...
  • Civic1 yıl daha genç ve 50.000 km daha düşük , ayrıca galeriden değil

Leon, performans olarak ara hızlanmalarda daha iyidir

Yalıtım , ic mekan konusunda totalde benzer kalite veya kalitesizlikte yer alır

Civic çok daha konforlu süspansiyon yönünden.

Şanzıman yönünde de uzun ömür konusunda çift kavrama daha dezavantajli olur

Bu durumda ben Civic seçerdim direkt

Not: Dizel Leon sahibi olmuş biri olarak yazıyorum. Civic'i de 1000 km kadar tecrübe etmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılan Serdar -- 5 Ağustos 2020; 22:34:56 >
  • Üstteki arkadaş objektif yorumlamış .Katiliyorum
  • İbre civic ten yana ama şu da var. Hb mi sedan mi ona karar vermek lazım. Biri dev gibi 4.70cm araba diğeri 4.20. Bunlar şehir içi kullanım için çok önemli.
  • İllede apaçi ha!
  • yaş kaç ?

30 altı ise leon 30 üstü ise civic.

bence civic.
  • civic e bir türlü ısınamadım o yüzden leon seçerdim zaten öylede yaptım en güzel karar test sürüşünden sonra verilir bence
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Yaş 27 evliyim 😀 30 a yakın ondan kafa karışıklığı
  • Yılan Serdar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorum için civicten yana ibre şuan için ama kararsızlık çok kötü
  • 50 bin km az değil Civic sevmememe rağmen Civic derdim bende.
  • Ben olsam leon tercih ederdim, hem dolu hem dizel otomatik.Ancak RS versiyonlu civic deseydiniz benzinli olmasina ragmen donanimindan ve gucunden dolayi civic derdim.Tabiki bu ihtiyac ve oncelik meselesi.Yilda 40k yapacaksanizda benzinli kullanmanin mantigi yok
  • papakli36 P kullanıcısına yanıt
    Dostum bende yeni evliyim bana sorarsan 100luk bı araç bul kalan parayi ev kaporasi yap 0.64 den ev al. Tüm paranı araca yatırma. Ha evin varsa gerek yok
  • Ev var şükür eyvallah. İyi bir araca binelim sıkıntı yaşatmasın diyoruz
  • Galeriden araç alınmaz. km'si büyük ihtimal düşürülmüştür. araç henüz tüv türk muayenesine de girmediği için eski km bilgisine ulaşman da zor. yetkili servis kayıtları varsa belki oradan km bilgisine ulaşabilirsin. piyasada zebil gibi leon var, sahibinden bir leon bul. al-sat'a düşmemiş gerçek sahibinden olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papakli36

Yaş 27 evliyim 😀 30 a yakın ondan kafa karışıklığı
    Sadece tork için leonu seçerdim,diğer herşey için Civic seçilebilir. Ayrıca evli bir arkadaşsin Civic seçmen daha iyi olacak ,inşallah bir gün çocuk sahibi olursanız Civic oldukça geniş bir araç ,bagajı da çok büyük zaten bu arac tam c sınıfı değil yeni kasası ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer Durukan -- 6 Ağustos 2020; 9:6:5 >
    Aynı yaşta benzer durumdaymışız. Ben 1.5 ay önce Leon aldım çok memnunum. Ama DSGli bir araç alacaksanız iyi niyet garantisi devam ediyor mu sorgulamak lazım. Ben 2017 manuel aldım hatasız boyasız, ben aldığımda 5 yaşında Civicler o paraydı..
  • Yeni yenidir her zaman, ayrıca leon bana hep atanamamış golf gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ostrah -- 6 Ağustos 2020; 10:26:42 >
  • Civic ile Leon'u yan yana koyup kaportalarına parmağınla tıkla sana cevap verir.
    Civic son kasa teneke, yüksek hızlarda kaput dalgalanıyor. Leon ile kıyaslamam ben.
    Bayiye girip bu vaziyeti görünce geri çıktım tekrar Seat'a gittim FR aldım.
    Civic al, 2 sene sonra leon 70-80 bin km ye gelecek direkt psikolojik 100.000 sınırı kaşıntıların başlayacak ve araç aramaya başlayacaksın. Al civici düşük km bin 5 sene bakma arkana. Evliymişsin ilerde çocuk olacak bi daha değiştirmekle mi uğraşacaksın bagaj büyük sorun. Araba temizse hiç düşünmeden al civici. O arabada tek sevmediğim düşük devirde gazlamıyor ve sollamalarda beni korkutuyor. Ama onu da sollarken S moda alıp çözersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witwickyyy -- 6 Ağustos 2020; 19:58:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.