|
Bildirim
|
Civic1 yıl daha genç ve 50.000 km daha düşük , ayrıca galeriden değil
Leon, performans olarak ara hızlanmalarda daha iyidir Yalıtım , ic mekan konusunda totalde benzer kalite veya kalitesizlikte yer alır Civic çok daha konforlu süspansiyon yönünden. Şanzıman yönünde de uzun ömür konusunda çift kavrama daha dezavantajli olur Bu durumda ben Civic seçerdim direkt Not: Dizel Leon sahibi olmuş biri olarak yazıyorum. Civic'i de 1000 km kadar tecrübe etmiştim. |
Teneke dediğin Civic'in burulma direnci yaklaşık 36000 nm/mm gibi bir rakamda yani tank yerine koyduğun Leon'nun neredeyse iki katı sertlikte şasiye sahip.
Bu rakamın ne anlama geldiğini daha iyi anlaman için örnek olsun D sınıfı olan B8 Passat'tın burulma direnci 30000 nm/deg dolaylarında. Öyle domates seçer gibi parmağınla kaportaya bastırıp arabanın sağlamlığı anlaşılmıyor yani... |
İllede apaçi ha!
|
Üstteki arkadaş objektif yorumlamış .Katiliyorum
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılan Serdar -- 5 Ağustos 2020; 22:34:56 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer Durukan -- 6 Ağustos 2020; 9:6:5 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ostrah -- 6 Ağustos 2020; 10:26:42 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witwickyyy -- 6 Ağustos 2020; 19:58:44 > |