Şimdi Ara

Lpg'li pejo 307 im 450-500 tl yakıyorrrr yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 aya yakın bir zaman önce 2006 model 1.6 peugeot 307 aldım...lpg taktırdım brc marka lakin ben aracıma gaz yetiştiremiyorum..yaşadığım şehir yokuşları bol olan bir şehir lakin bu denli fazla yakıt tüketmesi beni çok yormaya başladı... en son 2 parti şeklinde 100 tllik gaz aldım aracın kmsini 0 ladım şu an 217 km yapmışım ve gaz lambası yanıp sönüyor en fazla gideceği 10 15 km belki onu bile gitmez..baktığım zaman km de 450 ila 500 km arasında bir yakıt tüketimi söz konusu memur maaşıyla yetiştiremiyorum ne yapmam gerekiyor acil yardım...

• Aracınız benzinde 100 km'de kaç litre yakıyor? Eğer 10 litre benzin civarı yakıyorsa, büyük ihtimal LPG 'nin ayarı düzgün yapılmamış, ustaya gidin kontrol etsin. Eğer düzeltemezse başka ustaya bir daha gidin. Ama eğer ki benzinde de çok yakıyorsa LPG dışı bir problem vardır. Kolay gelsin. Sonucu yazmayı unutmayın başka insanlar da faydalansın tecrübenizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigmaPI -- 29 Mayıs 2013; 23:46:37 >
  • 2006 model 307 1.6 premium otomatik aracima yeni lpg taktirdim brc marka 50 liralik gaz ile 200 km gidiyorum.Benim sistemde son göz yanip sonunce yaklasik 60 km gidiyor.Gaz ayari yaptirin araci pc ye baglatip anormal yakiyor benzinde okadar yakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 tl lik gazla 200 km bence az. benim 94 model astra o kadar gidiyor. birde yeni teknoloji olacaklar pehh
  • benzinde ne kadar tüketimizin var onu hesaplayın en başta.sorun araçtanmı yoksa lpg ile ilgilimi bunu bulup öyle çözüm bulmaya çalışın.lpg borularınada kaçak falan olabilirmi acaba.ince ince sızıntımı yapıyor bir yerden.tüketiminiz gerçektende aşırı fazla.2.0 cc aracım bile ş içi 30 krş üzerine çıkmadı daha
  • LPG ayarı bozuk olabilir hocam
  • Tüketim çok yüksek... Yol bilgisayarındaki veri ile karşılaştırma yapın orada görünen ortalama çok yüksek değilse sorun LPG ayarı olabilir.

2005 307 1.6 otomatik ile şehir içi ancak ortalama hız 30 km civarında yani güzergahım rahat sayılır, 100 km'de 10 litre gaz tüketiyorum.
    Yeni ayar yaptırdım ayardan önce şehir dışında bile buna ancak yaklaşabiliyordum.

BRC servisine gidin bilgiyarla ayar yaparlar 10 dakika bile sürmez çok farkedecektir. Buarada benim kit Lovato marka ayar için ücret ödemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

50 tl lik gazla 200 km bence az. benim 94 model astra o kadar gidiyor. birde yeni teknoloji olacaklar pehh

Abartmayın lütfen. 13xx kg 110 hp 1.6 motor araba lpg fiyatları böyleylen km'de 25 kuruş yakıyor ve sizde buna çok diyorsunuz.
  • Normalde 25-30 kuruş arası yakması lazım..Ya ayarını yanlış yaptılar veya enjektör girişlerini çok büyük taktılar..Bir baktırın..
  • benim brc de ışık yanıp sönmeye başlayınca rahat bi 100 km daha gidiyor. şehirler arasında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.